Sleeveless knotted shirts - My new fav

Jeg er blitt "hooked" på desse skjortene. Har to stykker allerede, og elsker begge. Det er så sommerslig og selv om det er en topp så er det noe ekstra med den siden det er krage og andre detaljer på. Gleder meg å gå med dem mer når sola begynner å varme litt mer.

Styling - Glittertopp

 - Everybody deserves to sparkle!

For noen uker siden kjøpte jeg en utrolig fin topp fra Vila. Anledningen var vitnemålsutdeling og avsluttning for 10. klasse. Jeg ville skinne, og det håper jeg at jeg gjorde. 

Etterpå har jeg fundert på hvilke andre måter jeg kunne bruke toppen på, og her er tre enkle antrekk for å inspirere alle dere som har en glittertopp liggende i skapet.

1. Skjørtet er fra Veromoda og det var dette antrekket jeg hadde på meg på avsluttningen sammen med litt for høye sko og fine søte krøller.
2. Følte jeg måtte trå til med noe veldig casual, og hva er mer casual enn jeans og skjorte? Her med jeans fra h&m og skjorte fra bikbok.
3. Til det siste antrekket tenkte jeg noe som var litt mer "party". Her har jeg toppen over en sort kjole fra h&m, drapert jakke fra veromoda og smykke fra mammas samling.

Veldig enkle antrekk, men så er jo det enkle ofte det beste. Tror jeg vil leke litt mer med toppen senere, men da må jeg få meg et skap eller noe annet å ha klærne mine i enn søppelsekker. Det å flytte har sine bakdeler. Mangel på system. 

Hva synes dere?

Min lille sorte

Jeg har endelig funnet min lille sorte.

Var på h&m og fant denne nydelige kjolen med blonde detaljer på toppen og enkelt deilig materiale på sløret nede. Den er utrolig behagelig og stoffet klemmer kroppen som en kosebamse (vet, rar sammenligning). 

Jeg er ikke noe kjolejente, men denne kunne jeg ha gått med hele tiden. Behagelig, fin og allsidig. Gud, jeg bare elsker denne kjolen.

Har du en liten sort en i skapet ditt?

Colorblock - pastel og neon

Greit, nå har jeg color-blocket oransj og pastel lilla. 
Jeg har delt mening om dette antrekke, og klarer ikke å bestemme meg om jeg liker kombinasjonen med neon og pastel. På en måte så funker det. Og ja, oransj fargen er mye mer signal oransj i virkeligheten. Jeg tror nok alle kjenner til at kameraet forandrer på fargene. 

Hva synes egentlig dere? Er jeg på bærtur, eller har jeg en sans for farger alikevel?

Styling - Grandma t-shirt

 

I dag satt jeg sammen tre antrekk sammen med denne blusen som jeg kan godt tenke meg flere bestemødre der ute kunne ha gått med. Men jeg skal ikke kle meg som en bestemor, men heller style den sammen med mine egne klær og gjøre den litt mer moderne.

Jeg kjøpte den på et loppemarked i Bergen for noen uker siden nå, og har ikke klart å gått med den enda. Derfor tenke jeg å utfordre meg selv i å lage tre antrekk jeg kunne ha gått med ute, og rett og slett bli vant med plagget. Kanskje et tips til dere som har mange klesplagg dere ikke helt er trygge på. Prøv dere fram!

 

 

 

1. Preppy

Tok en mørk grå genser fra veromoda over for å få vekk det firkantede preget blusen gav meg og slang på en rød bukse for å få litt mer farge. Utrolig stilig og ganske hverdagslig antrekk. Her ser du ikke at blusen er gammel og kragen kommer veldig fint fram.

2. Rocka

Min teori er at alt ser bra ut med et par svarte skinny jeans, og denne blusen er intet unntak. For å ramme blusen litt mer, så tok jeg på en tynn jakke. Tok på meg den nye røde leppestiften min også, for å få litt mer farge i antrekket.

3. Grungy-ish

Dette her er sommer. Digger den neon oransje toppen under. Bildet gjør fargen blass, men i virkeligheten er toppen utrolig signa oransj, noe som gjør at antrekket blir ganske så spesielt. Uten toppen hadde nok antrekket ikke set så bra ut. Valgte også å ha den røde leppestiften for å få litt mer farge konstraster.Let me know what you think! Jeg er i hvertfall veldig fornøyd. Etter jeg var ferdig med å ta bilde av antrekkene, fant jeg fort ut flere antrekk som jeg kunne bruke med blusen. Visst du har et plagg du er usikker med, så bare prøve deg fram. Bli kjent med det. Det funker!

 

Hva synes du om stylingen?

Saturday's styling challenge

Det er lenge siden jeg har gjort noen styling innlegg. Jeg har tenkt til å fiske fram klesplagg eller tilbehør jeg synes er vanskelig i style, også gjør jeg en liten utfordring av det.

Min utfordring i dag er å sette sammen tre (eller flere) antrekk med den nye bestemor blusen min. Jeg skal bevise for mamma at ikke bare bestemødre kan bruke denne mens de sitter og strikker i god stolen. Nei, jeg skal finne ut noen kule og moderne måter å bruke en hvit bestemor bluse på. 

   Stay tuned!

Neon detals on the beach

Neon detals
neon beach
Til sommeren har jeg lyst til å kle meg litt sprekt. Pastellfarger føler jeg blir for søtt for meg, selv om jeg invisterer i timløse og figursydde pastellplagg. Neon er heller noe jeg kunne ha funnet på å brukt. Neon er så friskt, og jeg som har lyst til å bruke mer farger. Elsker neontrenden!
Jeg er litt pysete når det gjelder farger, så visst jeg skulle ha gått med neon, hadde jeg gått for neontilbehør. Noe som er safere å  begynne å bruke enn en neonbukse eller topp. Også kan du slenge på deg favoritt shorten og t-skjorta (som egentlig er litt kjedelige) og sprite det opp med litt neon! Digg.
Hva synes du om neonfarger?

Black and white details


Ser du smykket? Det er en rosa ballerina jeg fikk av mamma. Som dere sikkert vet, så danser jeg, og jeg liker veldig godt dette smykket. Litt synd at det er rosa, for jeg er nok ikke noe rosa jente. Men det er jo en ballerina. Hvem liker ikke ballerinaer, hehe.

Senere i dag, skal jeg henge med en kompis. Lage wok! Wohoo. Så dagen blir reddet, selv om den begynner med skole. Tirsdager er slappe, men ikke når du må øve på spansk oppgave...

Hva skjer i dag? 

The purple lip


Nå har jeg gjort det igjen. Tråkket på ukjent territorium og tatt på meg litt leppestift. 

Egentlig så hater jeg leppestifter, lipclosser og andre leppeprodukter. Visst ikke fargen er 100% naturlig og du ikke kjenner at den er på leppene dine, så går det bra. Så derfor følte jeg meg som en skikkelig grungerocker med lilla leppestift i dag. Den er ikke ny. Den er sikkert fra 90-tallet, for den er fra mamma sin "ungemor" tid. Det er derfor litt spennende å se ut som du har spist veldig mye blåbær. Så er derfor veldig usikker på om dette er noe jeg ska fortsette med. Blandet følelser.

Bruker du ofte leppestift selv, og hvilke farger går du for da?

Dagens detaljer

Today's armcandy.
Jeg pleier ikke å ha så mange armbånd på meg på grunn av at det er ganske så upraktisk å ha det på når du danser, men når jeg først har ting på armen, så har jeg mye på armen. Armbånd er en utrolig fin måte å gjøre et antrekk litt mer.. Hva skal jeg si? Tøft?

 

Styling my striped jeansI går kjøpte jeg meg en utrolig kul stripete bukse, og jeg lyver ikke når jeg sier at den passer nesten til alt. Tror at den blir en favoritt i sommer og gleder meg til å fiske frem alle t-skjortene mine igjen.
Jeg har stylet buksa i tre forskjellige måter. En sommerslig og enkel stil, en med en litt mer preppy look og den siste ble veldig glam rock inspirert.

Enjoy!

1. lilla skjorte bikbok 2. genser h&m 3. t-skjorte bikbok jakke ginatricot 
Buksa er fra h&m divided 

Hvilke look likte du best?

Dagens drømmeantrekk - Rocking my funky pants


Jeg har forelsket meg i mønstrete og litt funky bukser. Og denne nydeligheten har jeg så sinnsykt lyst på. Synd at den går over tusen lappen... Jeg har nok ikke råd til sånne ting.

Hva synest du?

1 skjorte, 5 uttrykk

 

          "Kan du ta bilder med skjorta oppi jeans med belte til? Eller lage video?" - Lise

 

Det kan jeg Lise! Så i stede for å lage video (siden jeg ikke har videokamera), så kjører jeg litt ekstra på og viser deg fem ulike måter å ha den samme skjorta på. Enjoy!

Jeg liker å forandre litt på hvordan jeg går med ting, og skjorter er en av det enkleste måtene å forandre et antrekk på.

Digger at folk spør meg om ting de lurer på. Så visst du har spørsmål eller vil at jeg skal vise noe eller hvordan jeg gjør ting, så er det bare til å kommentere. 

Hvilke måte likte du best?

Denim Jacket Styling
Jeg har veldig lyst på en dongeri jakke og lekte meg litt på polyvore. Genial side å mixe og matche plagg. Så visst dere vet hvor du finner en fin dongeri jakke, så hver så snill å skrik ut.

Hvilket antrekk likte du best?

Blondt, brundt eller rødt?


Lekt meg i photoshop, og resultatet var morsomt.

Jeg er jo egentlig blond og har farget håret til rødt i to år nå. Klar for forandring? Ja, eg synest det.
Lenge tenkt på å gå blond igjen, men da føler jeg at jeg blir hvisket bort fra universet. Jeg blir bare så... Jeg vet ikke. Passer det bare ikke. 

Brunt derimot er et sterkere uttrykk enn blondt. Og sikkert det jeg kommer til å gå til. Brunt blir mer normalt enn rødt, men da kan jeg kle meg med andre farger som jeg normalt ikke kan. 

Rødt er jo safest (i hvertfall i mitt tilfelle). Det er det jeg passer, og det er mitt kjennemerke. 

Hva synest du jeg passet best?

Lazy Days - drømme outfit

skjorte og skjørt weekday genser ginatricot skjef lindex boots betseyjohnson

Mine sykedager er snart slutt, men lat og sliten er jeg. Har bare lyst til å grave meg inn i fine og behagelige klær. Og hva er mer behagelig enn et stor maxiskjørt laget av jersey?

I hvertfall så blir det nok en sløvedag i dag og. Får bruke tiden min til å lese litt på skole og klær. Selv om jeg vet at jeg kommer nok til å se på klær mer enn kjemiske formler.

Hva er ditt late antrekk?

Dagens drømmeantrekk i pastell

Jeg har vært på internett å sett på sommer- og vårkolleksjoner og forelsket meg. Det jeg ser mye av, er androgyne detaljer og myk pastell. Pastellfarger gjør meg litt nervøs, men stylet riktig kan jeg nok integrere fargene i stilen min.

Noe jeg skal prøve å bli flinkere med, er å bruke lysere og mer farger. Vært mye svart og hvitt, samt mye mørke, nesten falmede farger. Så, go colours!

Hva synest du om pastellfarger? 

One shorts, Four looks

1. bluse veromoda 2. genser veromoda 3. genser veromoda smykke bikbok 4. skjorte carlings 
Shortsen er fra bikbok og beltet er fra h&m. 

Jeg har lyst til å lage litt sånne innlegg om hvordan jeg styler forskjellige klesplagg og ulike farger. Jeg elsker å mix'e forskjellige ting og tang, og kanskje det hadde vært interesangt for dere å se hvordan jeg tenker når jeg kler meg. Jeg kommer i  vertfall til å tenke ut noe lurt. Har dere noen tips så vær så snill å kom med dem!