Creepers in da house!

Etter å ha siklet i måneder, så er desse bad boysene her endelig mine. Nydelige creepers. Jeg klarer nesten ikke å fatte det. Kjøpte dem i England og utrolig glad i dem. Tror nok desse blir brukt mye framover. Det er så utrolig kule, og passer perfekt til stilen min. Nå kan jeg avlaste spikes skoene mine som jeg har nærmest bodd i. 

Nei, jeg er så fornøyd at det ikke går ann.

Goodies from England

Jeg fikk med meg en del ting fra England og er veldig fornøyd med innkjøpet. Selv om det kanskje ble litt mye, så vil jeg nok si at noen av tingene her har jeg lett etter lenge. Bare noe jeg sier for å lette samvittigheten min. 

fra venstre : vest flea market t-skjorte urban outfitters korsett flea market bluse henry holland

alle smykker bortsett fra yingyang accessorize yingyang smykke river island bilder longleat safari

fra venstre : bukse h&m waterfall skjørt river island levi's shorts flea market 

Nå føler jeg at jeg har alle basic klesplaggene jeg vil ha. Som den gode shortsen, denim vest, sort korsett og et blomster skjørt. Jeg kjøpte også en enkel hvit skjorte fra England. Den var perfekt. Endelig fant jeg den rette hvite skjorten. 

Nei, jeg tror nok ikke det blir så mye shopping i framtiden. Visst jeg skal kjøpte noe, blir det nok bilder til rommet mitt. Har en stor vegg jeg har tenkt til å fylle med ulike bilder med rammer. Allerede begynt med de fine dyre-bildene på bildet + at jeg har et nydelig maleri et søskenbarn av mamma malte som er avbildet av en ballerina. Perfekt maleri til meg. 

Nå skal jeg lage meg en kopp te også skal jeg gjøre noe nyttig. Må jo komme i rutiner før skolen begynner. Mye å gjøre klart!

 

Monki Madness

For noen dager siden var jeg i Stavanger og koste meg med familie. Vi spiste god mat og det ble faktisk en dag uten regn. 

Som den shoppoholikeren jeg er, så stakk jeg innom monki før vi dro hjem. Det var supersalg, og jeg måtte jo selvfølgelig dykke inn i havet av klær. Fant desse tre hærlighetene pluss en enkel hvit t-skjorte og et enkelt drapert sort skjørt.


Elsker monki, men av og til blir det litt dyrt. Så jeg ble super glad når jeg såg at salget gikk helt ned i 40 kr. Jeg har i hvertfall ingen grunn til å surmule.

Shoppet mye i sommer?

New in - Nelly Trend Spike

Etter en ukes venting, har endelig desse nydeige skoene komt gjennom døra mi. Det er ikke like kule som de originale UNIF Hellraisers, men med mangel på litt over tusen kroner nøytet jeg med med desse hærlighetene.


De koster rundt 499,- og det er ikke gale. Og dere med bred fot, don't worry. These shoes are awesome! Tror nok jeg kommer til å bruke desse mye i sommer, har nemlig ikke så mangen sorte sommersko. Noe jeg har savnet. 

Så nå må alle passe seg, for føttene mine har blitt forvandlet til to våpen jeg gledelig bruker visst sinnet tar over.

Hva synes du om skoene? 

I'm dancing on sunshine! Woohoo!


Jeg er glad. Ikke sånn litt glad, men veldig glad. Det er så deilig at sola har begynt å titte fram at jeg ikke klarer å slutte å smile.
Jeg nyter dagen med ting jeg kjøpte i går. Topp og shorts fra h&m på salg, salg er konge, og en ny caps jeg fant på session. Trodde aldri jeg ville hive meg på en caps, men søren meg. Her kom den ut av intet og traff meg baklengs. Elsker den capsen.

Senere i dag skal jeg ned på hytta og male litt. Selv om jeg vanligvis blir demotivert av slikt arbeid, så skal du få deg eit fint syn når eg står der med malekosten og hører på kjempe høy musikk. Ah, livet er hærlig.

Gå ut å nyt sommerværet, for det er alt du kan gjøre i denne varmen!

Endelig litt spikes i hverdagen!

Nå er de bestilt! Endelig skal jeg få meg et par sko jeg har lett etter kjempe lenge. Ballerina sko med nagler. Det er jo ikke de originale fra UNIF, men jeg har ikke alle verdens med penger at jeg gidder å kjøpe fra utlandet og gå opp i pris. Så da nytter jeg meg med Nelly sine Trend Spike. Åååå, gleder meg så mye til få de på foten!

Er det noen som har desse skoene? Er de fine på foten?

Thrift finds


Innom en av Uff butikkene i Oslo og fant noen småting. Likte spesielt godt den første jakken med krage og sorte ermer. Visst du ser godt etter ser du også at mønsteret har katter i seg. Mjau. Jeg blir like forbauset over hva du kan finne i slike butikker hver gang jeg er innom. Bare du leter godt nok, kan du finne alt mulig. Elsker bruktbutikker og secondhand.

 

Eksamens shopping!

kjole h&m top bikbok

alle toppene fra bikbok

smykket og cuff bikbok ring kappahl

Nå er jeg ferdig med eksamener og alt, og feiret med litt shopping. Til min store glede var det jo salg overalt, så det ble noen litt for gode til å være sant kupp her og der. Noen av mine favoritt kjøp er nok den blå kjolen og den stripete toppen.

Maxi kjolen er i størrelsen 40, så den er litt stor, men skal klippe den litt kortere og bruke belte til den. Da blir den utrolig kul. Og batikk med skinnjakke eller skinnvest, smask. Den stripete toppen er så utrolig kul. Med 90's not og krage, dødde jeg når jeg så den på salg. 

Jeg er i vertfall en happycamper og skal kose meg på mine siste dager på Stord.

Lørdagens innkjøpKjøpte meg en drapert grønn jakke og en bukse med skinndetaljer på vero moda. Buksa har jeg sett på lenge, og fant ut at siden det bare var en igjen og jeg har tenkt på den, tok jeg sjangsen på å kjøpe den. Jakka er også noe jeg har sett på. Kanskje ikkje i grønn, men tenkte at jeg har for mye svart i skapet og grønt er jo en hærlig farge.

Tror jeg skal samle noen antrekk til denne buksa eller jakken til dere. Vi får se.

Hva synes du?

New in - Cat on skateboard

Var ikke denne t-skjorta bare utrolig søt? 
Impulskjøp arrangert av kjære Thea.

New make-up and stuff

tube topp gina tricot tights h&m


mascara og leppestift maxfactor neglelakker essie


Shopping i Bergen


topp og veske h&m divided short weekday

På dansens dager i Bergen, ble det utrolig nok, litt tid for shopping. Og som de fleste som kjenner meg vet om, så er jeg altfor flink til å bruke penger i en hver annleding. Så jeg var innom h&m og weekday. 

Må si at hver gang jeg er innom weekday, så blir jeg på en måte starstruck av alle klærne. Det er på en måte en helt spesiell steming i butikkene deres og jeg bare elsker klærne. Jeg stoppet meg selv for å ikke kjøpe all verdens der inne, og nøyet meg bare med denne søte shorten som er perfekt til å danse i. 

Toppen og veska var kanskje noen impuls kjøp, men jeg fant fort ut at begge to kan bli noen av favorittene i sommer. Veska har jeg brukt siden jeg kjøpte den, og toppen er perfekt over en bikini eller til varmt vær. Jeg er visst ikke en så dum shopper som jeg trodde, hehe. 

Hva synes du?

Thrift finds


For noen uker siden var jeg på et loppemarket i Bergen.

Kjøpte en hvit bluse med nydelige detaljer på kragen og helt nederst på blusen. hehe, ja det er nok en bluse bestemødre kan bruke, men håper jeg klarer å rocke den opp med noe mer moderne. Jeg klarte i hvertfall ikke å gå fra denne blusen på grunn av kragen. Bare se å de detaljene!

Kjøpte også en utrolig søt t-skjorte med våres alle Kermit. Tydelig inspirert på Bruce Springsteen, bare enda bedre med Kermit! Den er nok ikke så gammel. Var fra h&m, så ikke akkurat noe skikkelig "funn", men alikevel en kul t-skjorte til samlingen.

Hva synes du?

Galaxy bikiniJa, jeg kjøpte den. Elsker alt som har med verdensrommet å gjøre, og da måtte jeg jo knaske til meg denne hærligheten fra nelly.com!
Jeg bader aldri, så hvorfor jeg kjøpte den, er nok bare fordi jeg elsker mønsteret. Men bikini overdelen kan du jo bruke som en bh! Utrolig kult med stjernehimmel under noe sheer. 

Hva synes du om galaxy mønsteret?

Shopping innkjøp fra Oslo

Når jeg først er i Oslo, må jeg ta sjansen og stikke innom weekday og monki. To av mine favoritt butikker. T-skjorta og shortsen er fra weeday, og den utrolig kule buksa er fra monki.

Hva synest du om butikkene monki og weekday? Noe du likte?

Look what I found in my closet
Når du flytter så er det mye som går bort i esker og plastikkposer. Jeg så gjennom en eske full av ytterklær og fant denne hærligheten. 

En skinnvest fra carlings som jeg kjøpte en gang i november da jeg var i Bergen. Har ikke brukt den så mye, siden det har vært veldig mye snø og kaldt vær. Kanskje det kommer til å snu seg nå når varmere vær står for døren. For den er ganske så kul, men den skremmer meg litt. Den er ikke så lett å style som jeg skulle ha trodd. Må nok sette meg i tenkeboksen med denne.

Har du en skinnvest? Og hvordan bruker du den da?

Påske shopping

dongeri jakke diesel bukse og t-skjorte h&m divided

ENDELIG! Endelig funnet en dongeri jakke etter min smak. Den er fra diesel og kostet egentlig 1500,-, men jeg fikk den til bare 399,-. Må si at det er mye for penga.

Buksa har jeg lett etter her i Norge. Har bare sett den i britiske og amerikanske nettbutikker, og det gikk et lettelses sukk inne i meg når jeg fant buksa.

skjorte carlings (mann) bukse h&m sportsNå har jeg tenkt til å prøve meg på bb creamen til garnier. Jeg hater foundation, så kanskje dette løser problemet mitt med ujevnhud og altfor røde kinn. Kanskje jeg skriver litt om den når jeg har prøvd den. 

Jeg er super fornøyd med dagens "fangst", og i morgen tror jeg at jeg lager en liten lookbook med tinga jeg kjøpte i dag. Må finne på nye ting her på bloggen, og meningen her inne er å vise stilen min og hva jeg kan. Så i morgen kommer kanskje litt styling. 

Suvenirer fra Japan


Broderen har vært i Japan på studietur og kom hjem med noen suvenirer til meg. Det over er en bento-boks og et skjerf. Det med panda er utrolig søtt, og bento-boksen kommer til å bli brukt. Det lover jeg.

Bento er på en måte nistepakker i Japan. Visst du er kjent med japansk kultur, vet du sikkert at japanere ofte har flotte nister med seg i ulike bokser. Bento inneholder ofte middagsrester og enkle småknask, og jeg har lenge hatt lyst til å prøve det.Denne sløyfa fant Remi (broren min) i Tokyo. Han tror det er en sløyfe fra en skoleuniform, noe som jeg synest er utrolig kult. Jeg har alltid vært fan av skoleuniformer, selv om det er rart å tenke på at du ikke kan velge hva du skal ha på deg. 

Etter å ha hørt på Remi snakke om Japan, har jeg bare mer lyst til å reise der til. Alltid vært fasinert av japansk kultur og mat. En dag, sier jeg bare. En dag skal jeg reise der til.

My lovely unibrow

Jeg har forandret meg. Ekstremt i mine øyner, men sikkert ikke i dine. Se, øyenbrynene mine er mørkere. Veldig mye mørkere. Nesten som jeg føler meg som en pakistansk bonde fra Jæren med unibrow. Men må en rar måte er jeg fornøyd.

Hva synest du?

Bursdags presanger fra musketerer og prinsesser

Hadde bursdag for noen uker siden nå, men mine søte venner er sene med gavene. hehe.

Eg er en skikkelig starwars-fan, og to av mine bestekompiser kjøpte to t-skjorter til meg. Utrolig stilige! Kanskje tenkt til å gjøre en av dem til en topp. Vi får se. Da blir det så fall en DIY, og det liker vi.

Den blå buska fikk jeg av min beste venninne June som bor langt langt borte fram meg, men hun er en av mine absolutt favoritt personer i livet mitt, og er utrolig glad for buksa. Passer perfekt!

Going wild on Gina, and other places...

Jeg er utrolig glad i ginatricot sin stil, og alle de fire plaggene over er fra gina. Er spesielt glad for at jeg fant den lille hvite og svarte toppen under jakken. Den er så fin, og jeg er veldig svak for geometriske mønstre. Pluss at den blekede jeansen kostet bare 30,- (lucky).

Alle toppene er fra Lindex og den fine lommeboka er fra Kappahl. Endelig fant jeg enkle t-skjorter med v-neck. Elsker hvordan sånne t-skjorter sitter på kroppen. Blir en veldig beachy og effortless look med sånne t-skjorter. Og lommeboka digger jeg.

Denne klokka fikk jeg til bursdagen min, og er utrolig glad i den. Veldig stor, men så er det jo en herreklokke. Når jeg skulle velge meg en klokke så kom jeg alltid bort til herreklokkene. Dameklokkene var så små og pyntete, mens herreklokkene var utrolig røffe og kule. Den ser litt rar ut når den er på handen min. Jeg har så lite håndledd, hehe.

For å forsvare mitt forbruk, er nesten alt dette kjøpt på gavekort og kuponger som jeg har samlet på i måneder. Så jeg betalte minimalt. Det var også masse salg i butikkene, men etter den første turen på lindex og ginatricot, turte jeg ikke å kjøpe noe mer. Det var vel egentlig en bra avgjørdelse. Kan fort bli for mye.

Jeg ver i hvertfall en veldig happycamper!

New stuff

Jeg fikk en grønn jeggins til bursdagen min av to venninner, og så snille som jentene er; så trodde de at jeg var en størrelse mindre enn jeg egentlig er. hehe, det ble litt morsomt når jeg skulle prøve den. Gikk ikke så bra det.

Men så bytta jeg den i to andre ting fra veromoda. Hvit basic genser, og en svart slimfit jeans (med et utrolig søtt belte). Så nå er jeg en liten happycamper her jeg sitter. 

Jeg har også fått en annen ting i livet mitt. En perle av en krølltang. Eller rettere sagt krøllestav. Jeg har ikke prøvd den enda, men gleder meg. Remington er utrolig bra. Har en rettetang av dem, og jeg elsker den. Så vi får se om jeg klarer å bli like glad i denne. 

Senere i dag skal jeg på en liten bandkonkurranse. Jeg stikker berre innom en liten tur, og tar sikkert noen par bilder. Så blir det også dansetrening på slutten av dagen. Joy!

Hva skjer med dere i dag?

Haugesunds innkjøp og en mørk hemmelighet

Se! Jeg er ikke rød mer, og må si at det er veldig rart. Har jo vært rødhåret nå i nesten tre år. Så det var på tide med en forandring og da ble det brunt. Er ganske så fornøyd, men må fremdeles venne meg til fargen. 

Jeg handlet litt i Haugesund også, og det ble veldig mye sort. Et svart maxi skjørt og en svart genser.
Til mitt forsvar, har jeg lett etter et passende maxi skjørt og genseren var berre rå pen. I nærmere framtid, skal jeg love å bevege meg mot vår og sommer med å kjøpe farger og hvite klær (selv om det skremmer meg litt).

Kjøpte også en bok, og for dere som kjenner meg, så elsker jeg Assassin's Creed serien (dataspill). Så når jeg så denne boka inne på ark, så hylte jeg inne i meg og hoppet bort til hylla. Ahhh, gleder meg så sykt til å lese den. Elsker historiene fra AC, så dette blir gøy! 

Hva gjorde dere i går?

New make-up stuff

leppestift maxfactor børster lindex solpudder loréal

Nye sminke ting inn i sminkepungen. Begynt å sminke meg mindre og mindre. Før var det masse foundation og mørke øyner. Nå prøver jeg å gå med minst mulig foundation (eller ingenting), og ikkje så mye øynesminke. Så klart, noen ganger slår jeg litt ekstra på, men ikke til hverdags.


Digger denne fargen. Gir en skikkelig nøytral og "usminket" look på leppene. Og jeg selv føler at fargne passer øynene mine. Liker den veldig godt, og reklamen sier at den tar vare på leppene dine (visst vi skal tro det).Solpudder er noe jeg har vært skikkelig skeptisk til. Jeg er så blek, og tenkte "Solpudder, det er bare for solbrunefolk". Men så tenkte jeg å prøve da. Framheve kinnbena litt ekstra skader jo ikke. Vet ikke helt hva jeg føler for dette produktet. Er fornøyd, men ikkje sånn kjempe.

Hva bruker du av sminkeprodukter?

Secondhand innkjøp
Tok meg en tur til fretex. Det var noen fine vesker der, men kjøpte de ikke. Er i hvertfall stor fornøyd men innkjøpet og funnet. Det er liksom mer gøy å komme hjem med en pose fra fretex enn h&m. For da har du liksom "funnet" noe mer unikt. 

Skjorten minner meg om noe fra Rodarte for Opening Ceremony. Liksom i samme stilen. Og ikke minst, vesten er super søt! Hadde ikke troen på at den skulle passe, men den var utrolig fin på.

Hva synest du?

My missing items

Her er noen av di tingene som jeg virkelig har lyst på, og føler jeg trenger. Den hvite blusen har jeg jo ikke, og det er jo en av basisplaggene (føler jeg). Røde jeans har jeg lett lenge etter, og t-skjorter trenger jeg alltid. Jeg har i vertfall litt penger igjen i lommeboka, så får se hva jeg får presset ut av salgene. Og nå skal jeg rydde i skapet mitt. Det trengs.

Har dere noen klesplagg dere føler dere "mangler"?

Januarsalg

Er det ikke gøy når du har 400 kroner i gavekort på cubus, også er det salg? Slet jo nesten med å finne noe som var dyrt nok. Men til slutt endte jeg med dette, og om jeg er fornøyd!

Har du kjøpt noe på januarsalget?

Endelig en hvit blazer!

Nettopp bestilt en hvit blazer med svarte detaljer. Uff, har ønsket meg en sånn blazer ganske lenge nå og siden den er på salg på nettsiden til h&m så måtte jeg slå til. 

Er litt nervøs da. Siden jeg ikke er vant med å bestille på nett, er jeg litt skeptisk. Netthandel har liksom vert som å lage en pakt med djevelen. Skummelt og ikke lurt. Men så må jeg jo nesten bli vant med det, så nå har jeg slått til. 

Bestiller du mye fra nett?