Fashion Museum, Bath day 3


Etter turen i parken, var vi innom Fashion museumet i Bath. Dette likte jeg. Hele museumet var fyllt med gamle viktorianske kjoler fra før 1800-tallet, til årets trender og alle trender mellom desse periodene. Det var jo spesielt å se gjennom de viktorianske kjolene og alle detaljene som trengtes for å lage en slik kjole. Nydelig. Det er litt synd at slikt handverk ikke blir satt pris på så mye som det gjorde da.

Noen bilder fra den mer moderne perioden av klær. Museumet viste hvordan hverdagslige folk fra forskjellige tidsperioder gikk kledd. De hadde et enormt display av antrekk, og ble veldig inspirert. Det var til og med noen plagg jeg trodde var fra 2000-tallet som plutselig var fra 1920 eller 1930. 

Helt til slutt kunne du prøve korsett og slike underskjørt som de brukte på 1800-tallet. Jeg og mamma hadde store problemer med å komme oss inn og ut av kjolene. Hehe, ble litt latter, men vi ble jo søte da. Men for å si det sånn, det ble både varmt og tungt å ha det på seg. Bra vi ikke må gå med store kjoler og korsetter dagen lang.

 

Prior park , Bath day 3

Dag 3 ble en dag for sightseeing og museums tråkking. Først var vi i en nydelig park som har blitt bevart fra 1800-tallet. Nydelige store hager og trær, og mange søte dammer og flotte bygninger.Det begynte å reine når vi var halvveis gjennom parken. Litt kjedelig siden jeg var kledd til å gå i sola, men heldigvis gjorde det ikke noe. 

Visiting Stonehenge

I går var vi også på Stonehenge. Det var spesielt, men mer noe å skryte av enn spennende opplevelse. Flott fotomotiv så klart og jeg gikk litt amokk med kameraet. Det var mye folk og mange turister. Spesielt mange kinesere med sine store kameraer og store grupper. Det er jo litt rart at noen stener er en av det mest besøkte attraksjonene. 

Så her er mine bilder. Enjoy!
Bath, England Day 1

Yay, jeg er tilbake. Og det med en bilde bombe fra min første dag i den lille byen Bath i England. Det er ikke en stor by, men akkurat passelig for en rolig ferie. 

Jeg liker meg her. For det er mange bruktbutikker og unike funn som du kan finne i denne byen. Det er også en by fullt av nydelig arkitektur og gamle bygninger med fine detaljer. Ikke en by som er vondt å se på. Gleder meg til resten av uka vi skal være her. Skal prøve å holde dere oppdatert med hva om skjer. 
Det vi gjorde i dag, var at vi gikk rundt i byen og så gjennom butikker og små gater. Vi var også innom et bruktmarked med både gamle klær, møbler og annet tull. Det var utrolig spesielt å gå gjennom et marked og se på alt det kule som fantes der. Kjøpte til og med to plagg som jeg allerede elsker. 

Senere på dagen var vi innom Stonehenge. Bilder kommer senere. For nå er jeg trøtt og sliten etter en lang dag med trakking.

Håper dere nyter den siste uka med ferie, og visst du ikke har ferie lenger, håper jeg at du har det flott likevel.

Vi sees!