Changes since last time


Tenke jeg skulle blåse litt støv av denne bloggen og vise mitt oppdaterte jeg. Siden dette er en "ego-blogg" hvor jeg poster bilder av meg som er dollet opp i slik mote, så tenkte jeg å ta bilde av hvordan jeg ser ut per dags dato. 

  • Det som dere sikkert legger merke til er noe glittrende i nesen min. Jupp, jeg har tatt septum. Denne er ganske ny. Fikk den for to uker siden cirka. Digger den, og tror nok den kommer til å bli værende i nesen min en god stund.
  • Det andre er vel håret. Håret har jeg hatt ganske lenge, men det forteller vel bare om hvor lenge siden jeg har oppdatert her. Håret har gjort at jeg blir kalt for Flammemøy (ordspill på Veslemøy) og jeg har stolt tatt navnet til meg som et kallenavn.  
  • Stilen min har også forandret seg litt. Kanskje mer mot det bohemé og blitt litt feminin i mine klesplagg. Det betyr ikke at jeg kommer til å komme i rosa tyllskjørt, men jeg kommer nok til å dukke opp med mer skjørt og kjoler. Håper jeg, for jeg er helt gal etter alt som har hippie og bohemé i navnet (til og med operaen "Bohemé").
  • Pluss, håret mitt er laaaangt. Mye lengre enn jeg er vant til. Føler meg nesten som en jente.
     

Så her er jeg. Poff. 

What you think?

 

Out into a rainy nightjacket & socks h&m jumper ginatricot shorts & beanie bikbok scarf second hand shoes unknown

Jeg elsker at været begynner å bli kjølig.
Jeg elsker å kunne bruke lag på lag med jakker, gensre og skjerf.
Jeg elsker at folk ikke lengre er så solbrune.
Jeg elsker at jul snart nærmer seg. 

Det er høst og dritt vær, men det gjør ikke noe. For det er så mye godt som skjer rundt meg at jeg ikke legger merke til vind og regn. Farger blir sterkere når været er ferdig med å gråte. Det våte bladene på trærne er grønnere, bakken blir svartere og gråere. Ser ut som verden har vært gjennom en ekstra økt med contrast i photoshop. 

Og hvor har jeg vært sier du? Jo, jeg har levd livet og kost meg mye i mitt nye og eksotiske liv. Travelt, men utrolig gøy!

Hvordan går det med deg min kjære leser?

Bergen, I think I sort of likes you
jacket and purse h&m scarf lindex t-shirt weekday pants vermoda shoes office

Er i Bergen for øyeblikker og det går i shopping og kvalitetstid sammen med familie. Det har vært en utrolig god dag. Mye tråkking rundt i smågater, så bena mine er temmelig trøtte. Så i natt blir det forhåpentligvis soving, i stede for skyrim eller såpeserier. Ikke greit å være avhengi av god underholdning. 

Hatt den bra dag?

First day of school - Outfit

vest flea market topp monki bukse veromoda sko underground headband topshop smykke river island


Mitt antrekk i dag på min første skule dag på videregående. Baah, tror ikke hjernen min klarer å fatte at jeg er på vgs. Jeg tror det liksom ikke. 

Jeg ville gå for noe som ikke ble så pyntete, men heller forsøke å lage et kult antrekk som viste fram meg. det er jo typisk at alle pynter seg på første dag også etter alle andre dager kommer med joggebukser og andre ting. Da vil jeg heller bli mer pyntet når ingen andre er pyntet (hipster alert!). MEN så pynta jeg meg litt likevel med det fine og søte hårbøylen fra topshop. Love it!

Lykke til med skole for dere som fortsatt går!

Antrekk i Bath, England day 2

headband DIY vest flea market blouse random shopping center belt h&m skirt monki

Mitt antrekk da vi gikk ut for å spise i går. Vi gikk på en indisk resturant med helt nydelig mat. Servitørene var koselige og maten var til å spise opp (hehe). Tok ikke noen bilder av restaurangen, noe jeg burde. For lokalet var inne i en stor hall med fine utsmykkningen på både tak og vegger. Malerier med indisk preg på veggene, og dekoret rundt bord og stoler var i indisk stil. Med andre ord, tipp topp restaurant!

Outfit - Flowery colours
jacket and pants ginatricot shirt h&m shoes nelly trend rings ginatricot and gift

Snart er jeg på vei til kinoen og skal se Spiderman. Gleder meg som en liten unge. Jeg er utrolig glad i superhelter og Andrew Garfield er jo ikke lite fin da. Hehe, jeg skal i vertfal kose meg i dag.

Hva synes du om antrekket?

Outfit - Electric blue and spiked


top bikbok jacket ginatricot jeans vermoda necklace cubus shoes nelly trend 

Mitt første antrekk med mine fine nye sko. Ville ha noe litt glam-rock inspirert og gikk for en sterk blå farge og resten svart. Litt kjedelig antrekk, i hvertfall uten smykket og skoene. Men vi liker det av og til. 

I morgen drar jeg til Bergen på Ikea-tur. Skal kjøpe litt ting til mitt nye rom, for sånn det er i dag har jeg ingen plass til klær. Berre ett klesstativ, men det er jo begrenset hva en kan henge opp. Og kanskje jeg får kjøpt meg noe små knask også. Vi får se. 

Hva synes du om antrekket? Skal du noe spennende i morgen?

I'm swimming with black lace on curly waves

Krøllete hår sammen med blonder slår sjelden feil.
 
topp og bh ginatricot shorts h&m smykke glitter sko vagabond 

Jeg gjør ikke så veldig mye om dagene. Selv det å sitte i sofaen og slappe av er blitt kjedelig og ikke så mye spennende. Så jeg tok faktisk fatt i løpeskoene mine i går! Det er helt utrolig at jeg jogget i nesten en halv time i går. Jeg er kanskje sterk i samtlige kroppsdeler, men utholdenhet og kondis har jeg ikke så mye av. Så det blir spennende om jeg klarer å holde på det lille treningsprogrammet jeg laget for meg selv i går. Neste joggings blir i morgen. Wish me luck!


Outfit - Feminine Creature

topp carlings skjørt bikbok caps creature/session sko unknown klokke inex

Bare elsker denne capsen. Selv om den kanskje ikke er så veldig fin og feminin, så passer den til stilen min. Gjør ett antrekk litt mindre feminint og litt mer røft. Det er jo det jeg liker.

Hva synes dere om antrekket?

Outfit - Blue and white flowery


topp bikbok shorts bikbok/DIY sko vagabond belte h&m

Var ute på Amanda storsenter sammen med Georg i dag. Skikkelig koselig å ha ein liten shopping-date sammen med han. Spesielt nå når eg ikkje får sjå han så mykje etter sommeren. 

Antrekket er sommerpreget og jeg ble rimelig glad da jeg såg at det var sol og sommer ute. For da kunne jeg ha på meg denne toppen som for øyeblikket er en favoritt. Eneste minuset er vel at den er litt kort, men det lar seg fint fikse med et par highwaisted shorts eller bukse. Digg dag!

Hva synes du om antrekket? Hatt en fin dag?

Rocking out mustard and blue


skjorte cubus (mann) topp bikbok bukse veromoda veske h&m klokke inex

 Tenkte jeg skulle rocke fjordårets farger. Sennep gul og lyse blått. Fikk igjen toppen etter ei veldig god venninne hadde låntet. Hadde helt glemt hvor fin den egentlig er og siden sola står på så er det chill å gå med noe lett og ledigt. Se! Jeg smiler! 

Folk har klaget på at jeg aldri smiler, så her har dere meg og mitt smil. Føles rart å smile mot et kamera nå. Blitt så vant med å posere som en wannabe modell, og da glemmer du hvordan du egentlig smiler, hehe.

Har du hatt en fin dag? 

Dagens antrekk

blazer og bukse veromoda t-skjorte weekday

Ett ganske simpelt antrekk til en simpel dag. 

Savner de enkle dagens antrekk. Må vel begynne å gjøre mer av dem snart, siden det var dette bloggen min skulle handle om. Min personlige stil, og ikke hva jeg hadde på brødskiva forleden dag (er det noen som overhode bruker ordet forleden?) eller været som stadig endrer seg og bare besteforeldre bryr seg om. 

Nei, mer mote vil vi ha. Det vil i vertfall jeg. Og det kommer det, håper vi.

Outfit - Waiting for warmer days


skjorte & lue bikbok cardigan mamma bukse ginatricot

Siden været ute er så ustabilt og små dråper pippler ned fra himmelen fra tid til annen, så tenkte jeg å hedre dette med å ta på meg litt "varmere" klær. Lua har ikke blitt brukt siden april, og cardiganen har jeg ikke sett siden det var snø på bakken, men sånn går det når årstidene ikke klarer å bestemme seg.

Min favoritt del med dette antrekket er nok skjorta. Den er så lett å ha på seg og må være en av det få tingene i garderoben min som har prikker på seg. Annerledes farge for min del, men må jo prøve noe nytt. Så var den på salg, så jeg er stor fornøyd. 

Nå skal jeg lage meg en kopp te og se på game of thrones. Rettere sagt, jeg er ferdig på skolen og livet er hærlig.

Hva synes dere om antrekket? Ferdig på skolen?

Anyone can be passionate, but it takes real lovers to be sillyskjorte og bukse h&m tynn genser carlings smykke accessorize lærarmbånd lindex hårbånd DIYDet har gått en uke nå. En ganske lang uke. Tiden som vanligvis går ganske så fort, har gått tregere enn normalt. Føler at dagene venter på noe. At det setter seg ned og venter på at noe skal dra dem opp slik at sommeren kan komme. Men som alle vet så nytter det ikke å stirre på klokka for at den skal gå fortere. Da er det heller bedre å gjøre noe produktivt til tiden er inne.

Det er så lenge siden jeg har gått i noe unikt. Vært ganske så lat i klesveien i det siste. Det har gått for det meste i svarte og blasse farger sammen med behagelig dansetøy. Så jeg måtte sprite opp hverdagen min med litt knalle farger og møntre. Pluss, at det var et kult antrekk sammen med det hjemmelagede hårbåndet mitt. Jeg digger dette antrekket.

Hva synes du?

P.S. Jeg har farget håret mitt.

Antrekk fra Mai
Mai måned har gått fort. Litt for fort for meg kjenner jeg, men den har vært god. Mange minner som jeg skal ta med meg.

Mai har vært full av inspirasjon. Jeg har tatt mange bilder og slukt til meg inspirasjon fra så mange kanter. Stilmessig har jeg følt meg litt kjedelig, men det kommer etter hvert. Jeg har fått ny inspirasjon og håper jeg klarer å fullføre mine idéer og dele dem med dere. Og tenk da dere. Nå er det juni, sommermåneden! 

Hvilket antrekk er din favoritt?

Outfit - Father's birthday


t-skjorte lindex skjørt h&m smykke glitter
Jeg har fantastiske June på besøk, pappa har bursdag og det er juni, som betyr nesten sommer!!
 

Dette er antrekket jeg har å meg i dag. Fint blomster skjørt som aldri blir brukt. Det er deilig når du finner ting du ikke har brukt på lenge. Da føler det alltid som nytt. 

Outfit - green bird
jakke veromoda t-skjorte weekdays jeans carlings 

Berre eksamener igjen, og må si at det har vært noen slappe uker framover. Spesielt med alt det fine været vi har hatt! Det er jo helt utrolig. Jeg for min del har brukt all min fritid til å henge med venner, lese litt og gjøre alt det jeg kan gjøre når jeg ikke har tilgang til internett eller andre sosiale medier. Det har egentlig vært veldig deilig.

Bildene viser mitt antrekk i dag. Elsker denne nye grønne jakka. Den er ikke så praktisk i vinden da, siden den blåser veldig lett i vinden og etterlater seg et fallskjerm uttrykk. Hehe, men den er da kul når den ligger stille. Digger i hvertfall fargen. 

Mye stress med skole? Hva synes du om antrekket?

Tre sommer antrekk

1. topp ginatricot shorts bikbok belte og solbriller h&m 2. kjole fretex 3. t-skjorte bikbok shorts weekday

Nå er jeg på hytta og koser meg utrolig mye. Heldigvis er det ikke så varmt inne, så da kan jeg kjøle meg ned når jeg vil. Har vært litt for mye sol for min del. Siden huden min aldri har hørt om pigmenter, så er jeg kraftig solbrent, men merker at det røde begynner å bli brunt. Glede.

 Antrekkene er noe av det jeg har hatt på meg de siste dagene. Levd i shortser og topper og bikinitopper. Alt annet har blitt for varmt. 

Hva synes du?

Outfit - I'm a summer ballerina


top and skirt bikbok cardigan h&m (ida's)Kledde meg som sommer i dag. Noe som ikke er rart med tanke på at det er over 20 grader ute og nesten ikke vind. Det er rart å gå med skjørt uten strømpebukse og topp uten noe over. Det er ganske deilig å slippe tykke klær eller lag på lag med jakker og bukser for ikke å fryse. Det er vel det som er så bra med sommer og vår. At du kan ha på det akkurat det du vil uten at armen din blir helt klumpete av gåsehud.

Min nye topp fra bikbok er så utrolig kul. Uansett hva jeg har på meg sammen med den, blir det kult. Må nesten ha et styling innlegg bare med den. For jeg har så mange idéer med akkurat den toppen. Og skjørtet har jeg hatt lenge, men ikke før nå har jeg dratt den fram. Liker at det er litt langt. Ikke alltid like stas å gå med for korte skjørt. Av og til må du jo kle deg som en nonne, og det er dette skjørtet perfekt til. 

Hva synes dere? Noen favoritter blandt sommerplaggene?

Pop of green


cardigan Ida's topp og lue bikbok shorts weekday smykke og ring gave armbånd h&m

Vad tycker ni?

Let me fly in a paper aeroplane

skjorte h&m t-skjorte weekday shorts bikbok + diy

Jeg må innrømme at det var litt kladt å ha på seg dette i dag. Jeg er jo så heldig som bor på vestlandet, og der er det vind hele tiden. Og med vind, kommer kulde, og med kulde, kommer frysing. Noe jeg gjorde mye av i dag. Men hva ofrer vi ikke for å se litt kul ut?

Jeg begynner å bli skikkelig glad i denne t-skjorta fra weekday. Elsker mønsteret og snittet til t-skjorta er ganske flatterende på meg synes jeg. Også er den perfekt til litt late dager + at den er ganske så grungy. Noe jeg liker veldig godt. Den har nok blitt en av mine favoritter i klesskapet.

Har du ett/noen favoritt klesplagg? 

Let's play the sinking game

shirt and belt h&m corset bikbok shorts weekday beanie cubus


Jeg gleder meg sånn til sommeren at jeg klarer ikke å vente. Jeg blir i så godt humør bare av å tenke på det!

Har dere hatt en fin uke? 

3 antrekk fra April

I april var det ikke så mange antrekks innlegg, men fant tre som jeg liker veldig godt. Alle tre er liksom så forskjellige. Den ene er romantisk og feminin, den andre er classy og edgy og den siste er den rocka stilen som jeg egentlig kjenner meg mest komfy i.

Hva synes du, og hvem likte du best?

A pop of green makes a happy girl smile

Endelig kan jeg kle meg opp i litt mer sommerslige klær. Digger det!

ombré top h&m divided bandeau ginatricotWow. Det er utrolig hvor mye litt sol kan forandre på hvordan folk oppfører seg. Jeg satt ved kjøkkenbordet og såg ut vinduet og bort til naboen. Der låg nabo-dama over 60 på en solseng og prydet seg med litt nordisk sol. Det værste var at du hun var brun allerede. Noen begynner tidlig, hehe.

Det to neste dagene kommer til å gå i prøveeksamen, som betyr at denne uka ikke blir så stress. Jeg skal ikke se på prøveeksamenen som en lett ting, men det er deilig å bare ha en ting å fokusere på og ikke ha lekser, innleveringer, framføringer og prøver på en gang. Så sånn sett blir det en uke med å slappe av. Eller det blir dumt av meg å si slappe av. For jeg har veldig mye på tapeten som ikke inngår skole, men så er de tingene litt mer interessante enn bioenergi, Henrik Ibsen og andre skule teamer.

Noe spesielt som skjer denne uka?
Nyt sola folkens! Husk at vi lever i Norge, hehe. 

Dagens lille antrekk

shirt carlings (men) t-skjorte lindex shorts bikbok (diy) smykke cubus

Dansens dag (eller dansens helg) nærmer seg med storm skritt, og snart er jeg like sliten som Panda Po var når han gikk opp de trappene. Energinivået mitt er mega lavt, og skole arbeidet hjelper ikke så veldig. Så det neste dagene, kommer jeg til å dø litt her og der. Ikke forvent noe stort før på mandag. For da kommer det en stor bombe. Gled dere.

Kos dere de neste dagene!

 

Antrekk - Sort mandag


jakke diesel t-skorte weekday bukse veromoda lue bikbok

Endelig har jeg funnet meg en sort lue. Har hatt en grå en lenge, og så forsvant den. Da såg jeg det som en mulighet for å finne meg en sort en. Og endelig, etter mye leting, så fant jeg en i kroken på bikbok. Og selv om deg begynner å bli vår, tror jeg ikke værgudene har fått det med seg, så enda er det litt kaldt og kjølig. Perfekt lue-vær!

Resten av dagen skal jeg skrive om vannmangel og fornybar energi. Livet mitt er så kult.

Hva synes du? Og hva skal dere søte mennesker i dag?

 

Make me in to a flower - Outfit


dressjakke h&m topp bikbok bukse monki

 

Elsker den nye blomstrete buska mi. Perfekt til vår, og jeg blir en liten fargeklatt når jeg har den på meg. Glad av den blir jeg også. 
Har ikke brukt dressjakka mi før nå. Veldig behagelig, men veldig hvit. Litt kjølig var det også, men så er jeg jo kjent for å ta på meg litt for tynt med klær. hihi. 

Ha enn hærlig mandag!

Lørdagens antrekk - konsert

skjorte bikbok t-skjorte og shorts weekday tights cubusDette hadde jeg på meg på Jarle Bernhoft konsert. To nye klesartikkler i skapet, shorten og t-skjorta. Digger dem begge.

Konserten var fantastisk. Jarle er så god live. Han koser seg skikkelig på scenen, og du blir glad av å se på han. Tror ikke det var ett mennekse som kjedet seg i Oslo spektrum. Jeg er skikkelig fan av Bernhoften og digger musikken. Og er det bare jeg som synest Jarle ligner på Eminem?

Wearing my nirvana tee


cardigan lindex t-skjorte h&m shorts bikbok

Det er lenge siden jeg har hatt så mye sminke på meg som jeg har hatt i dag. Før var jeg skikkelig rocka og brukte eyelineren flittig, men nå har på en måte sminken min gått nedover på prioriterings lista mi. Så det var litt rart å ha det på igjen. Føler meg så oversminka bare med litt sminke. 

Hva synest du om antrekket?

 

Naturale

skjorte carlings (herreavdeling)

Jeg har begynt å ikke gjøre noe med håret. Bare ha det naturlig og krøllete/bølgete. Det er rart, for jeg føler jeg ikke passer det, samtidig som jeg på en måte liker å ikke gjøre noe med det. Før hatet jeg når håret hadde en liten antydning til en bølge i håret. Misunnet folk som hadde langt rett og fint hår. Mens jeg måtte leve med krøllete og fluffy hår. Nå setter jeg mer pris på det.

Jeg har ganske så sterkt hår, så jeg har ikke merket så mye skade etter alle desse årene med rettetang og hårføner, men jeg har merket en forandring etter jeg sluttet å bruke det så mye. Det har blitt mykere og deiligere å ta i, hehe. Så naturlig er bra, ikke sant?

Pleier du å la håret gjøre som det vil av og til?

Saved by the warmer days

dongeri jakke carlings genser veromoda skjørt h&m


 Det snødde i går, og i dag stråler solen og det er bare fint vær. Med andre ord, det trenger ikke så mye til før jeg finner fram vårhumøret og sommerklærne. Dette skjørte er en av mine favoritter. Får en sterk festival følesle når jeg går med det, og det er perfekt til å få eit rocka antrekk til å bli mer feminint. 

Hva synest du?

The dark side of the moon

Pink Floyd er utrolig. Musikken er hærlig på en langfredag.
Jeg tuller meg litt rundt i photoshop med ulike effekter. Lyset var utrolig dårlig på desse bildene, men hva kan man gjøre klokka 11 om kvelden på soverommet? Ikke akkurat det beste lyset.

Jeg mangler inspirasjon for å blogge, og føler jeg blogger om det mest tilfeldige tilfeldigheter på denne siden. Må skjerpe meg og finne en rødtråd i alt jeg poster her inne. Hovudsakelig skal bloggen være om mote, så hvorfor jeg har bilder av ender og gåselvere, aner jeg ikke. Mystifistisk.

Hva vil dere se?

Mars 2012


Nå er det slutt på mars og en ny måned er kommet. April blir utrolig kul, og eg gleder meg til alle opplevelsene som kommer til å komme. Kos dere i april!!

Her er 6 stk av mine antrekk oppgjennom mars, hvilket likte du best?

Electric old school jumper

skinnjakke bikbok//genser og skjorte h&m//bukse carlings


My armcandy - Er så glad i klokka mi. Trodde den skulle bli for stor for min lille hand, men den ble utrolig kul. Synest i hvertfall jeg. Ringene mine er arvet av min farmor og mamma. Liker å mixe tilbehøret mitt. Både gull og sølv er velkommen på en gang.

Jeg har kjøpt meg en genser, og den er ikke i en kjedelig farge. Nyydelig genser fra h&m. Jeg får en old school følelse av den, og fargen gir meg frysninger. Eneste negative med den, er at den ruller seg nede på grunn av en liten strikk. Frister meg til å klippe den av, for vi liker ikke rullekanter.

Hva synest du?

Vååårsol

Eg ser sjuk ut.. Men sånn går det når du nærmest har grå hud.
Jeg måtte ut i sola å ta bilder igjen. Det er så hærlig vær!
Det var litt kjølig enda. Jeg er jo så heldig med å bo på vestlandet der vinden blåser forferdelig mye. Men som en hardbanka vestlending kan jeg nok si at vind, det tåler jeg.

Jeg skal slutte å snakke om været, for det er bare kjedelig. Jeg skal heller si at i de neste dagene kommer det til å komme noen fine bilder. Bare vent. 

Outfit - Summery pastel


skjorte bikbok//topp carling//bukse ginatricot//lue cubus//sko eurosko
Denne nye pastel skjorta jeg fant på bikbok er digg. Den er så stor og god, og veldig lett i materialet. En fry å ha på seg. Og toppen er en av mine favoritter i klesskapet. Har hatt den kjempe lenge og digger den bare mer og mer.

Hva synest du om antrekket?

Outfit - lovely pastel


Nydelige photobooth bilder. 
Sola stråler og våren viser seg. Da jeg våknet fikk jeg en følelse av å våkne i syden, og det er et godt tegn. Og med havet til utsikt hjelper det bare på å forsterke følelsen. Derfor følte jeg for å kle meg litt sommerslig. Pastellfarger og lette materialer. Håper jeg bare ikke går på en bom med å fryse meg halvt i hjel midt på dagen. Det har jeg gjort for mye.

Kos dere i sola da, dere! 

Outfit - Paint me in black and white

jakke h&m//genser veromoda//bukse carlings

skjerf glitter//smykke og lue cubusJeg prøvde noe nytt i dag. Tok bilde før jeg dro til skolen i stede for etterpå. Fant ut at det var mye mer avslappende for dagene mine. Og siden den nye linsa er mye mindre og lettere enn 24-105mm'en, så kommer nok kameraet mitt til å dukke opp flere ganger i hverdagen min.

Også ser du at jeg har fine krølle/bølger i håret? Laget de med min nye krøllestav. Digger produktet og anbefaler den veldig! Ble ikke sånn kjempe fint, men etter noen flere forsøk blir jeg nok mester før jeg kan si fiskepinner.

Snakkes senere søtnoser!

Gårsdagens antrekk


t-skjorte lindex//skjorte cubus//buske og belte veromoda//skinnjakke bikbokSola som strålte var himla irriterende. Mysebilde etter mysebilde. 
Gårsdagen gikk i shopping, så da trengte jeg noe behagelig og samtidig litt kult. And here is the result. Jeg liker veldig mye. Alle plaggene er favoritter i skapet. Spesielt skjorta. 

Senere i dag skal jeg gå tur med familien i området rundt det nye huset. Jeg er jo ikke kjent i området i det hele tatt, så snart blirt det oppdrag: Explore Grinde!

Outfit - I'm a man lady


skjorte og bukse cubus sko random skobutikk
Skal fortelle dere en liten hemmelighet. Den fine skjorta er en manneskjorte. Jepp, du får tak i den samme på herreavdelingen på cubus. Må si at jeg elsker denne skjorta. Den er så god å gå med, og den er nydelig både som cardigan og preppy oppknappet. Denne blir nok en favoritt i mange år.

Denne uka har jeg danset zumba to dager. Mandag og Tirsdag. Jeg har gratis zumba-timer hele denne uka her, og må si at det er noe helt annet en klassisk ballett og moderne! 
Med alle de vrikkingene og bevegelsene blir jeg nesten svimmel, og jeg blir kjempe distrahert av å se på rumpa til intruktøren bare gå opp, ned og til sidene nett som den skulle ha vært en nikkedukke i farta. Nei, jeg tror jeg skal holde meg til pliéer og chasséer.

Har du noen gang prøvd zumba?

Outfit - Bring the light to me

cardigan og hvit skjorte h&m singlett ginatricot shorts bikbok sko vagabond

Outfit - 3. mars


skinnjakke bikbok top ginatricot short DIY/bikbok sko eurosko


Outfit - The sun is shining!

Sol! Endelig er snøen borte og jeg skinner like mye som sola.

Ville feire været med et litt mer sommerslig plagg. Elsker det nye maxi skjørtet mitt, og den vesten er bare nydelig.


maxi skjørt veromoda singlett ginatricot vest carlings smykke tyrkia sandaler euroskoJeg begynner å tro på at jeg går på solenergi. For hver gang sola skinner, så bobler energien min inni meg. Eneste som er litt dumt når det er sol, er at jeg reflekterer lyset fordi jeg er så bleik. Skulle nesten trodd jeg var en twilight-vampyr. Glittrer i sola. 

Hva synest du? Og liker du at våren nærmer seg?

Dagens antrekk og kommende høydepunkter


skjorte carlings t-skjorte og shorts bikbok jakke mamma sin
Veldig sløv dag som bare har inneholdt handling til middag og bursdag. 
Jepp, eg har bursdag på søndag!! Da blir jeg 16 år, og kommer til å feire den her i det nye huset. Selv om jeg snart er 16 år, så føler jeg meg som en 8 åring i hode. Men eldre blir du uansett.

I morgen blir det forhåpentligvis shopping med noen venner og på lørdag skal jeg på kaizers konsert!! Gleder meg så sykt.

Har du noe å se fram til de kommende dagene?

Outfit - Rocking out another shorts again


skinnjakke og DIY'd shorts bikbok bluse carlings 

stor ring lindex ringer, klokke og gullsmykker bestemor sølvsmykke venn

sko vagabond

Et antrekk med min "nye" shorts som jeg tok nagler på. Utrolig kul.

Jeg har merka at jeg nesten bare går i shorts. Har cirka tre shortser som jeg bruker nå, og har nok en del jeg ikke bruker. Jaja, naturlig nok ønsker jeg meg noen nye bukser. Ønsker deg jo det du ikke har fra før av.

Hva synest dere?

Outfit - Wearing my nice red shorts todaycardigan mamma ballet body ladanse shorts DIY/bikbok

Bare et veldig enkelt og grett antrekk. Elsker shortsen, er stor fornøyd. Skulle egentlig ha en hvit skjorte på, men den var så klart altfor rukkete til å se dagslys, så da ble de en grå cardigan i staden.

Hvad tycker ni?

Outfit - Discovered the panther in me

topp bikbok bukse cubus

skinnjakke bikbokAbsolutt elsker den røde buksa mi. Den er så komfortabel og ikkje minst, den er rød!
I dag er det lekse-dag. En av det mest irriterende med å bli eldre, er det at du får mer å gjøre. Lekser, prøver, flytting og diverse sliter meg ut. Godt at jeg har dans ved slutten av dagen. Den ene lille timen er så god. Får meg på glade tanker, og hver gang jeg danser er det en drøm. 

Har også utrolig mange diy prosjekter på gang i hode. Nett bestilt nagler og tekstilfarge. Må bare bli ferdig med den stripete tightsen først. Gud, nesten glemt hvor gøy det er å lage ting!

Også et spørsmål til alle dere lesere, hva synest dere om håret mitt? Har egentlig krøller, så hva synest dere?

Outfit - Waiting for the perfect streetview

skjorte cubus ballettdrakt dansebutikken shorts bikbok smykker bestemor
Tiden flyr, og jeg må små løpe bort til teater. Senere skal jeg prøve å bli ferdig med tightsen min, og kanskje lese litt til prøve. 

Hva skal du gjøre i dag?

Gårsdagens antrekk - kittens!

vest fretex bluse h&m svart jeans carling


Jeg elsker den søte katte vesten! Den er ultra søt, og ikke minst uvanlig. 

I går var jeg trøtt som en løve, og alle vet jo at løver er sløve! Agressiv og sov hele dagen. Synest synd på alle menneskene rundt meg den dagen. Men alt forandret seg i dag. I dag var jeg glad og fornøyd, og skal snart ned til dansesalen for å kjøpe litt danseutstyr. 

Snakkes!

Rocking out with my purple lips

genser ginatricot skjorte carling bukse h&m lue cubusklokke, lilla ring og kors smykke farmor ring venninne armbånd kappahlSometimes I'm dark and twisted. 
Litt tilbake til min mørke stil for noen år siden. Selv om dagene går mot lysere tider, er svart og mørke farger fremdeles en del av kledningen. Har fått noen smykker og ringer av farmor. Kjempe fine! Ringene er utrolig kule, og smykkene er ultra spesielle. Men det er det jeg liker. 

Er du mørk eller lys i klesveien din?

Dagens antrekk

singlett carling skjørt og knesokker bikbok strømpebukse pierre robertkors smykke glitter diamant smykke julepresangJess! Der er skjørtet komt på plass. Jeg er veldig glad i skjørt, men har en liten sperre hvor jeg tenker at det blir for fint eller spesielt til skulebruk. Noe jeg prøver å skifte hjernen min til å ikke tenke. For skjørt er så mye. Du kan bruke det til alt (nesten).

Maxi-skjørt er jo også kommet en del fram i motebildet, og jeg må si at jeg liker trenden! Men er litt skeptisk. Elsker det, men føler jeg kommer til å se ut som en amish person, eller veldig lav. Så vi får se om jeg dukker opp med et maxi-skjørt en gang. Hadde vært utrolig stilig!

Burde vel ikke ha skjørt på meg i dag. Vinden blåste for fullt, og det er ikke alltid praktisk med skjørt i vind. Kremt, ingen uhell skjedde da.. Som jeg vet.

Hva synest du om skjørt?

Rød snøgenser ginatricot bukse cubus smykke bikbok sko euroskoSe der! Snøen kom plutselig og jeg så bare hvitt når jeg tittet ut vinduet mitt. Ene ulempen med at det har komt snø, er at jeg må kle meg bedre + at jeg fryser hele tiden på føttene mine! 

Tykke strikkesokker, store gensre og votter. Essensielle produkt når det hvite flakene begynner å dale.

Snakeskin printet shirt with a clash of redskjorte carling shorts bikbok belte cubus singlett bikbok

Gårsdagens antrekk. Virkelig følte meg mørk og badass i går. Utenpå hadde eg ein skinnjakke utenpå, og grove boots. Ahh, jeg digger di dagene jeg er rocka.

Peter Pan collar and polkadots!

bluse veromoda . shorts bikbok . belte h&m

Prikker har jeg alltid vert usikker på, men nå har jeg begynt å forme et forhold til det. Og det sies at prikker er det nye striper. Kanskje jeg invisterer i flere plagg med prikker? 

Jeg som trodde jeg skulle til frisøren i går, men timen var visst for neste uke. Da får jeg rødere hår. Slik jeg egentlig har. Eller så vet jeg ikke om jeg har lyst til å forandre så mye på frisyren min mer enn å klippe endene og litt i luggen. Har jo egentlig lyst på midtskill og laaangt hår. Vi får se.

Hva er din drømme frisyre?

Today, I turned to the dark side

skjorte bruktbutikk i Bergen . shorts bikbok . belte h&m 

blazer veromoda . skjerf cubus

Dette her er meg. Mørke kontraster og lag på lag. 

Hva synest du?

Comfy business


Smykke og lue cubus . hvit top bikbok . hvit skjorte h&m . blazer veromoda . bukse cubus

Herregud som det regnet i dag. Det øste og pøste. Kunne jo ikkje gå ut en millimeter før du var klissblaut. Misunner virkelig alle som har snø i Norge i dag. Mye bedre det enn sånne regnbyer som det er på vestlandet.

Og jeg har begynt å like å gå med lue. Nesten som jeg har lyst til å gå med den hele tiden. Men skal nok gi hårrøttene mine litt pusterom. Og for din informasjon, så skal jeg til frisøren på torsdag.

 

Everything fits with my snake pantsgenser ginatricot . lue cubus . bukse cubus

Januar-salg er gøy når du har 400 kroner i kupong på cubus. Og lue er noe jeg ALDRI går med, så det er uvant, men må si jeg liker looken. Gleder meg bare til lengre hår.

Hva synest dere?

Saved for the warmer days

Laced Dancer

- Jeg lovet en venn at jeg skulle smile, så her er jeg! Den blondetoppen er jeg stolt av. Funnet på min første tur til en fretex butikk. Aldri brukt den før i dag, da jeg bare måtte finne en vei å style den. Og jeg har begynt å elske mine sko. De er så pene!!

Eller så venter jeg på at klokken skal bli 19.00. Da skal jeg ned til "meieriet" å danse ballett. Absolutt elsker å danse! Og etter ferien har jeg bare blitt enda mer gira! Så nå blir det litt mat før jeg hiver meg ut i det stygge været. Emil herjer over oss. Hehe.