Bergen, I think I sort of likes you
jacket and purse h&m scarf lindex t-shirt weekday pants vermoda shoes office

Er i Bergen for øyeblikker og det går i shopping og kvalitetstid sammen med familie. Det har vært en utrolig god dag. Mye tråkking rundt i smågater, så bena mine er temmelig trøtte. Så i natt blir det forhåpentligvis soving, i stede for skyrim eller såpeserier. Ikke greit å være avhengi av god underholdning. 

Hatt den bra dag?

Velkommen tilbake

Wow, se her! Jeg er inne på bloggen min igjen.

Hadde ikke glemt den, men som vanlig så hadde jeg ikke tid nok til å poste noen nye innlegg. Noen andre grunner, siden jeg skriver om dumme unskyldinger, er at mitt kamera har død og jeg har endelig fått et nytt ett. Ett nydelig Canon 5D Mark II. Elsker kameraet, og gleder meg til å prøve det skikkelig ut.

Som det vanligvis skjer når det er høst og ett nytt semester med skole, har det skjedd utrolig mye. Eg har jo flyttet til en ny plass, begynt på ny skole og fått nye venner. Tiden min har altså gått i å bli kjent med nye vaner og rutiner. Dans har også blitt mega prioritert. Det er ikke barebare å gå på en fysisk linje. Pluss at jeg har trening på ettermiddag. Rett og slett, mote har blitt nedprioritert. 

MEN, siden jeg har blitt litt vant med ting her så håper jeg å skvise inn litt tid til mote og blogging. Savnet det. Så får vi håpe jeg klarer meg framover. 

Vi snakkes!