Friskt pust i bakken

skjorte indiska topp & skjørt hm smykker urban outfitters // bilde fra instagrammen min @veesle

Da kom helga og tok meg. Etter en lang og hektisk uke, sovnet jeg kl. 1900 og våknet opp kl. 0900 dagen etter. Kan si at jeg trengte den søvnen.

Det har skjedd mye denne uka. Ikke bare gode ting, men også vonde ting. Ting har rast ned og må bygges opp igjen. Heldigvis har jeg og mine, erfaring med bygningsarbeid og kommer til å greie å bygge alt opp igjen så normalt som det kan bli. Beklager visst jeg er veldig metaforisk akkurat nå, men slik fungerer hjernen min. Den tenker ikkje så normalt, men så er vel alle sine hjerner og tankemønstre spesialsydd til den opphavelige personen.

OKEEY! Her ble det veldig mange fine ord og jeg skal avslutte innlegget med å si at jeg skal ut på ulovlig shopping. Har egentlig shoppingstopp, men har eit unntak på basics. Så kommer nok inn litt nye elementer. Wii.

Trår inn i 2. klasse


blazer newlook t-skjorte mamma smykke ginatricot bukse bikbok

Wow. Nytt skuleår i 2.klasse på danselinjen. Kjenner at dette kommer til å bli en like gøy karusell som sist år, bare litt tryggere. Nå vet jeg hva jeg hopper inn i.

Antrekket mitt var veldig enkelt i dag. Holdt meg til kvitt, svart og grått. Mine herlige farger som ikkje helt blir regnet som farger en gang. Våknet tidlig i dag og fikk tid til å ta ett bilde. Brukte litteraturen som hjelp til stativ. Både Jo Nesbø, Ken Follett, Glenn Cooper og "1001 filmer du må se før du dør" hjalp til i produksjonen og ellers har jeg funnet ut at jeg må kjøpe skrivebøker. Nye fag! Yahoo!

The night makes me dream

Det er snart skulestart og jeg er rastløs. Vet egentlig ikke hvorfor, men sikkert pågrunn av at nå vet kroppen at det skal skje forandringer som kommer til å bli litt vanskelig å takle. Ikke bare det å våkne opp til vanlig tid og gå gjennom rutiner igjen, men også det at jeg generelt har vært i dvanemodus helt siden ferien startet og har ikke akkurat vært så flink til å opprettholde min fysikk. Nei, jeg er nok ikke alene om dette og det er en hjelpende tanke.


Det å gå tur om natten hjelper å roe meg ned. Tok med kameraet mitt og tok bilder. Noe jeg har savnet. Det har gått altfor lenge siden jeg tok med kameraet mitt ut på tur og tok bilder av naturen rundt meg. Funnet ut at jeg trenger litt øving før jeg tar kule bilder igjen, men er utrolig fornøyd at kameraet mitt klarte å prestere med tanke på at det var så utrolig mørkt ute da jeg gikk ut. Kudos til mitt elskbare Canon.

Flere som skal begynne på skolen på mandag?

Changes since last time


Tenke jeg skulle blåse litt støv av denne bloggen og vise mitt oppdaterte jeg. Siden dette er en "ego-blogg" hvor jeg poster bilder av meg som er dollet opp i slik mote, så tenkte jeg å ta bilde av hvordan jeg ser ut per dags dato. 

  • Det som dere sikkert legger merke til er noe glittrende i nesen min. Jupp, jeg har tatt septum. Denne er ganske ny. Fikk den for to uker siden cirka. Digger den, og tror nok den kommer til å bli værende i nesen min en god stund.
  • Det andre er vel håret. Håret har jeg hatt ganske lenge, men det forteller vel bare om hvor lenge siden jeg har oppdatert her. Håret har gjort at jeg blir kalt for Flammemøy (ordspill på Veslemøy) og jeg har stolt tatt navnet til meg som et kallenavn.  
  • Stilen min har også forandret seg litt. Kanskje mer mot det bohemé og blitt litt feminin i mine klesplagg. Det betyr ikke at jeg kommer til å komme i rosa tyllskjørt, men jeg kommer nok til å dukke opp med mer skjørt og kjoler. Håper jeg, for jeg er helt gal etter alt som har hippie og bohemé i navnet (til og med operaen "Bohemé").
  • Pluss, håret mitt er laaaangt. Mye lengre enn jeg er vant til. Føler meg nesten som en jente.
     

Så her er jeg. Poff. 

What you think?