First day of school - Outfit

vest flea market topp monki bukse veromoda sko underground headband topshop smykke river island


Mitt antrekk i dag på min første skule dag på videregående. Baah, tror ikke hjernen min klarer å fatte at jeg er på vgs. Jeg tror det liksom ikke. 

Jeg ville gå for noe som ikke ble så pyntete, men heller forsøke å lage et kult antrekk som viste fram meg. det er jo typisk at alle pynter seg på første dag også etter alle andre dager kommer med joggebukser og andre ting. Da vil jeg heller bli mer pyntet når ingen andre er pyntet (hipster alert!). MEN så pynta jeg meg litt likevel med det fine og søte hårbøylen fra topshop. Love it!

Lykke til med skole for dere som fortsatt går!

Creepers in da house!

Etter å ha siklet i måneder, så er desse bad boysene her endelig mine. Nydelige creepers. Jeg klarer nesten ikke å fatte det. Kjøpte dem i England og utrolig glad i dem. Tror nok desse blir brukt mye framover. Det er så utrolig kule, og passer perfekt til stilen min. Nå kan jeg avlaste spikes skoene mine som jeg har nærmest bodd i. 

Nei, jeg er så fornøyd at det ikke går ann.

Goodies from England

Jeg fikk med meg en del ting fra England og er veldig fornøyd med innkjøpet. Selv om det kanskje ble litt mye, så vil jeg nok si at noen av tingene her har jeg lett etter lenge. Bare noe jeg sier for å lette samvittigheten min. 

fra venstre : vest flea market t-skjorte urban outfitters korsett flea market bluse henry holland

alle smykker bortsett fra yingyang accessorize yingyang smykke river island bilder longleat safari

fra venstre : bukse h&m waterfall skjørt river island levi's shorts flea market 

Nå føler jeg at jeg har alle basic klesplaggene jeg vil ha. Som den gode shortsen, denim vest, sort korsett og et blomster skjørt. Jeg kjøpte også en enkel hvit skjorte fra England. Den var perfekt. Endelig fant jeg den rette hvite skjorten. 

Nei, jeg tror nok ikke det blir så mye shopping i framtiden. Visst jeg skal kjøpte noe, blir det nok bilder til rommet mitt. Har en stor vegg jeg har tenkt til å fylle med ulike bilder med rammer. Allerede begynt med de fine dyre-bildene på bildet + at jeg har et nydelig maleri et søskenbarn av mamma malte som er avbildet av en ballerina. Perfekt maleri til meg. 

Nå skal jeg lage meg en kopp te også skal jeg gjøre noe nyttig. Må jo komme i rutiner før skolen begynner. Mye å gjøre klart!

 

England was great!


Nå har jeg komt hjem, eller rettere sagt; kom hjem i går kveld. Sov nesten hele denne dagen. Sliten er berre en del av det jeg er akkurat nå. Ikke så mye søvn og mye aktivitet og turisting har gjort meg utmattet. Men det har vært gøy! Der vi var, i byen Bath, var det utrolig fint. Elsket meg i den byen. Skal nok reise der noen ganger til. Det hadde alt! Fra utrolige moderne butikker, til slike "independent shops" som selger hjemmelaget eller second hand ting. Folkene var uber koselige, og de hadde ikke slik rar britisk dialekt som folk fra nordsiden av England har. Elsk på den byen altså!

Så nå er det til skole og hverdag. Kvir meg, for det blir skummelt. Så jeg skal nok drite meg ut, men det er kult. Er det ikke?`

Fashion Museum, Bath day 3


Etter turen i parken, var vi innom Fashion museumet i Bath. Dette likte jeg. Hele museumet var fyllt med gamle viktorianske kjoler fra før 1800-tallet, til årets trender og alle trender mellom desse periodene. Det var jo spesielt å se gjennom de viktorianske kjolene og alle detaljene som trengtes for å lage en slik kjole. Nydelig. Det er litt synd at slikt handverk ikke blir satt pris på så mye som det gjorde da.

Noen bilder fra den mer moderne perioden av klær. Museumet viste hvordan hverdagslige folk fra forskjellige tidsperioder gikk kledd. De hadde et enormt display av antrekk, og ble veldig inspirert. Det var til og med noen plagg jeg trodde var fra 2000-tallet som plutselig var fra 1920 eller 1930. 

Helt til slutt kunne du prøve korsett og slike underskjørt som de brukte på 1800-tallet. Jeg og mamma hadde store problemer med å komme oss inn og ut av kjolene. Hehe, ble litt latter, men vi ble jo søte da. Men for å si det sånn, det ble både varmt og tungt å ha det på seg. Bra vi ikke må gå med store kjoler og korsetter dagen lang.

 

Prior park , Bath day 3

Dag 3 ble en dag for sightseeing og museums tråkking. Først var vi i en nydelig park som har blitt bevart fra 1800-tallet. Nydelige store hager og trær, og mange søte dammer og flotte bygninger.Det begynte å reine når vi var halvveis gjennom parken. Litt kjedelig siden jeg var kledd til å gå i sola, men heldigvis gjorde det ikke noe. 

Antrekk i Bath, England day 2

headband DIY vest flea market blouse random shopping center belt h&m skirt monki

Mitt antrekk da vi gikk ut for å spise i går. Vi gikk på en indisk resturant med helt nydelig mat. Servitørene var koselige og maten var til å spise opp (hehe). Tok ikke noen bilder av restaurangen, noe jeg burde. For lokalet var inne i en stor hall med fine utsmykkningen på både tak og vegger. Malerier med indisk preg på veggene, og dekoret rundt bord og stoler var i indisk stil. Med andre ord, tipp topp restaurant!

Visiting Stonehenge

I går var vi også på Stonehenge. Det var spesielt, men mer noe å skryte av enn spennende opplevelse. Flott fotomotiv så klart og jeg gikk litt amokk med kameraet. Det var mye folk og mange turister. Spesielt mange kinesere med sine store kameraer og store grupper. Det er jo litt rart at noen stener er en av det mest besøkte attraksjonene. 

Så her er mine bilder. Enjoy!
Bath, England Day 1

Yay, jeg er tilbake. Og det med en bilde bombe fra min første dag i den lille byen Bath i England. Det er ikke en stor by, men akkurat passelig for en rolig ferie. 

Jeg liker meg her. For det er mange bruktbutikker og unike funn som du kan finne i denne byen. Det er også en by fullt av nydelig arkitektur og gamle bygninger med fine detaljer. Ikke en by som er vondt å se på. Gleder meg til resten av uka vi skal være her. Skal prøve å holde dere oppdatert med hva om skjer. 
Det vi gjorde i dag, var at vi gikk rundt i byen og så gjennom butikker og små gater. Vi var også innom et bruktmarked med både gamle klær, møbler og annet tull. Det var utrolig spesielt å gå gjennom et marked og se på alt det kule som fantes der. Kjøpte til og med to plagg som jeg allerede elsker. 

Senere på dagen var vi innom Stonehenge. Bilder kommer senere. For nå er jeg trøtt og sliten etter en lang dag med trakking.

Håper dere nyter den siste uka med ferie, og visst du ikke har ferie lenger, håper jeg at du har det flott likevel.

Vi sees!

Info

Vil bare fortelle at mitt liv er for øyeblikket satt på pause på grunn av knekt finger, skadet ben, skadet kamera, svart hår og en litt for sliten Veslemøy. Jeg er nok desverre nede i grøfta som gjør at jeg ikke orker å oppholde meg noe særlig på internett.

Sees ved skolestart!

Going to the largest town in NorwayAkkurat nå sitter jeg og gjesper men jeg prøver å finne ut hva jeg ska ha med meg i morgen. Jeg skal reise til Oslo og blir der til søndag. Vi skal hjelpe bror min å flytte, så nå har jeg ingen brødre som bor hjemme lenger. Hihi, snart meg som flytter ut. Men før det er det tre år på en helt ny skole. 

Jeg og mamma tar fly som lander cirka klokka 9, som vil si tidlig. Så vi kommer nok til å ha mye dødtid i by'n. Tror nok jeg skal overtale henne om å sitte litt på caféer og slikt. Og jeg skal love både for dere og meg, at jeg bare skal vindus shoppe. Visst ikke jeg finner noe som er super viktigt å ha...

- Hva skal dere gjøre denne helga? Noe gøy?