Monki Madness

For noen dager siden var jeg i Stavanger og koste meg med familie. Vi spiste god mat og det ble faktisk en dag uten regn. 

Som den shoppoholikeren jeg er, så stakk jeg innom monki før vi dro hjem. Det var supersalg, og jeg måtte jo selvfølgelig dykke inn i havet av klær. Fant desse tre hærlighetene pluss en enkel hvit t-skjorte og et enkelt drapert sort skjørt.


Elsker monki, men av og til blir det litt dyrt. Så jeg ble super glad når jeg såg at salget gikk helt ned i 40 kr. Jeg har i hvertfall ingen grunn til å surmule.

Shoppet mye i sommer?

Currently

Nå er jeg endelig hjemme igjen etter flere uker på hytta. Det har ikke skjedd mye, men det som har skjedd har vært minnesverdig. I løpet av min lille bloggpause så har jeg kost meg og tatt livet helt med ro. Jeg har sett Spiderman og Batman. Jeg har besøkt nydelige Stavanger og jeg har sett ferdig utallige sesonger av Supernatural. Jeg har spilt på ps3 og jeg har gjort alt jeg ikke har tid til når  jeg er hjemme. Nemlig latet meg så mye at jeg nesten begynner å lengte etter travle hverdager. 

Men det har vært fint. En fin pause fra internett. For alle kan vel innrømme at det blir litt for mye internett av og til.

Så hva skjer nå da? Jo, jeg kommer til å reise til Oslo på fredag og den 10. august skal jeg reise helt til Bath i England. I løpet av perioden skal jeg holde dere oppdaterte. For nå synes jeg at jeg har vært for lenge borte fra dere.

- Savnet meg?

DIY - Batikk leotard (finished)

Da er jeg endelig ferdig med den. Jeg tok en litt stor maxi kjole fra h&m og sydde den om til en stram og fin ballettdrakt. Det ble noen utfordringer her og der. Spesielt med underdelen, men jeg klarte det faktisk og den passer ganske bra. Litt feil her og der, men man kan ikke forvente perfeksjon etter første gangen. Liker resultatet og gleder meg til å bruke den. Han er ganske kul under ulike shortser og skjørt. Tror nok ikke jeg kan danse ballett i den, men den skal nok bli brukt.

Ah, elsker følelsen etter du er ferdig med noe du har laget selv. 

Hva synes du? Har du laget noe de siste dagene?

DIY in progress - Batikk LeotardAkkurat nå holder jeg på med å prøve å finne ut hvordan du syr om en kjole til en ballettdrakt. Det er ikke så veldig enkelt skal jeg si deg. For jeg bruker ingen mønster og sy-egenskapene mine er minimale. Men hva gjør man vel ikke for kreativiteten sin skyld?

Outfit - Flowery colours
jacket and pants ginatricot shirt h&m shoes nelly trend rings ginatricot and gift

Snart er jeg på vei til kinoen og skal se Spiderman. Gleder meg som en liten unge. Jeg er utrolig glad i superhelter og Andrew Garfield er jo ikke lite fin da. Hehe, jeg skal i vertfal kose meg i dag.

Hva synes du om antrekket?

Changes in my room these past days


Etter min lille Bergens-tur kjøpte vi mange nye ting til rommet mitt. Det begynner å ligne på det jeg har i hode. Mangler berre et skrivebord så er det fullkomment (pluss alle veggdekorasjonene som skal opp).

Jeg har fått ny seng, et super fint skjermbrett og best av alt, en disk under vinduet mitt. Disken fungerer som kommode og inneholder nå alle klærne mine som jeg ikke henger opp på klesstativet mitt. Digger disken og det er skikkelig hærlig å sitte her med datamaskinen. Føler nesten som om jeg er i en film. Nei, jeg er heldig.

I have a secret I want to tell you

Dagene mine går ikke lenger, de flyter som flere malingsdråper bare smelter sammen som en svær røre. Hva er egentlig dagen i dag? Føles som en mandag, men så står det på tv'en at det er fredag. Vet ikke helt om jeg tørr å tro på tv'en lenger. Den sa nettopp at jeg trengte et hagesett til 599,- og mamma sa at jeg ikke trengte det. Who to believe?

Og nett som dagene flyter jeg gjennom gulvet og aner ikke hva jeg skal gjøre. Har liksom godt tom for ting å gjøre og samvittigheten min er ikke stor nok til å sitte i en sofa og se på mangen serier en hel dag. Det blir for mye. Så da blir det til at jeg stirrer i taket. Neida, livet mitt nå er ikke SÅ kjedelig. Det er bare denne dagen som aldri tar slutt.

P.S Hør på Taking pictures of you - The Kooks. Den sangen er veldig koselig.

Outfit - Electric blue and spiked


top bikbok jacket ginatricot jeans vermoda necklace cubus shoes nelly trend 

Mitt første antrekk med mine fine nye sko. Ville ha noe litt glam-rock inspirert og gikk for en sterk blå farge og resten svart. Litt kjedelig antrekk, i hvertfall uten smykket og skoene. Men vi liker det av og til. 

I morgen drar jeg til Bergen på Ikea-tur. Skal kjøpe litt ting til mitt nye rom, for sånn det er i dag har jeg ingen plass til klær. Berre ett klesstativ, men det er jo begrenset hva en kan henge opp. Og kanskje jeg får kjøpt meg noe små knask også. Vi får se. 

Hva synes du om antrekket? Skal du noe spennende i morgen?

New in - Nelly Trend Spike

Etter en ukes venting, har endelig desse nydeige skoene komt gjennom døra mi. Det er ikke like kule som de originale UNIF Hellraisers, men med mangel på litt over tusen kroner nøytet jeg med med desse hærlighetene.


De koster rundt 499,- og det er ikke gale. Og dere med bred fot, don't worry. These shoes are awesome! Tror nok jeg kommer til å bruke desse mye i sommer, har nemlig ikke så mangen sorte sommersko. Noe jeg har savnet. 

Så nå må alle passe seg, for føttene mine har blitt forvandlet til to våpen jeg gledelig bruker visst sinnet tar over.

Hva synes du om skoene? 

Back to 80's - Fashion illustrations

Etter vi har flyttet har vi jo pakket ned alle tingene våre, og ofte popper det frem noe utrolig kult, rart eller forferderlig. Og for to dager siden ryddet mamma i esker for å finne noe. Da fant hun en eske som var fra den tiden hun jobben som grafisk-designer. Hun fant en bok om mote illustrasjoner fra 1985. Jeg ble skikkelig interessert og jeg har nå kikket i boka flere ganger.

Det som er litt gøy er at det er forsjellige illustratører som har tegnet, så det er mange forskjellige uttrykk og stilarter. Klart, mange av tegningene var veldig 80-tallet, men det var noen som var ganske klassiske og til og med moderne! 

Det er både herremote og damemote her inne, og både i farger og sort/hvitt. Dette er en bok jeg uten tvil kommer til å få inspirasjon fra. Bare se på noen av illustrasjonene. Dette er ikke noe tull, hehe.

Hva synes dere om boka? Virket den kul?

 

Maison Martin Margiela Artisanal Fall 2012

Etter at jeg hørte at H&M skulle ha et nytt sammarbeid med en designer, så har jeg holdt et lite øye med Maison Margiela. Jeg må si, etter å ha sett høst-kolleksjonen (couture) begynner jeg å glede/grue meg til jeg får se hva det har laget sammen med kleskjeden. 

Hva denne kolleksjonen angår, liker jeg maskene! Det ser jo helt forferdelig ut, men jeg elsker det! Og buksene må jeg si at jeg også liker. Det er noe østlig med dem. Nesten som litt sexy haremsbukser. Enda en favoritt må være den utsmykkede vesten på bilde nr.3. Elsker virkelig det antrekket. Hadde ikke hatt noe imot den i garderoben, selv om jeg hadde vært redd for innbrudd..

Alt i alt, likte jeg dette jeg ser!

Hva synes dere? Over the top, eller hot?

I'm swimming with black lace on curly waves

Krøllete hår sammen med blonder slår sjelden feil.
 
topp og bh ginatricot shorts h&m smykke glitter sko vagabond 

Jeg gjør ikke så veldig mye om dagene. Selv det å sitte i sofaen og slappe av er blitt kjedelig og ikke så mye spennende. Så jeg tok faktisk fatt i løpeskoene mine i går! Det er helt utrolig at jeg jogget i nesten en halv time i går. Jeg er kanskje sterk i samtlige kroppsdeler, men utholdenhet og kondis har jeg ikke så mye av. Så det blir spennende om jeg klarer å holde på det lille treningsprogrammet jeg laget for meg selv i går. Neste joggings blir i morgen. Wish me luck!


Outfit - Feminine Creature

topp carlings skjørt bikbok caps creature/session sko unknown klokke inex

Bare elsker denne capsen. Selv om den kanskje ikke er så veldig fin og feminin, så passer den til stilen min. Gjør ett antrekk litt mindre feminint og litt mer røft. Det er jo det jeg liker.

Hva synes dere om antrekket?

Inspirasjon - Camo Jacket
(source: Lookbook, Carolines Mode, Ford Model Blog)

Jeg har sett litt rundt på streetstyle blogger og elsker en liten minitrend som går igjen. Kamuflasje jakka. Noen synes den er kjempe stygg, og andre elsker den. Jeg er vel blandt sist nevnte. Synes det er et perfekt plagg å kombinere sammen med feminine detaljer, eller ved et simpelt antrekk der du trenger litt farge og mønstre. 

Jeg er godt i gang å lete, men siden det er en minitrend og jeg bor i Norge, er det lite sannsynlig for at jeg finner en ved første øyekast. Det er vel bare til å begynne å lete.

Hva synes du om kamuflasje? Og har du noe i kamuflasje?

Hytteidyll - not my cup of tea

Visst du kjenner meg godt, vet du at jeg elsker shopping, storbyer og luksusliv. Kanskje det da ikke sømmer seg at jeg sitter nå på en veranda ute i intet, aka "Littleplassen" som min mor så fin har kalt plassen.

Jeg tror jeg har et elsk/hat forhold til denne plassen, for jeg verken stortrives eller hater meg her. Mer en likegyldig følelse. Nesten slik skolen gir. Du være der, men du har heller lyst til å være andre plasser enn her.


Det er så klart ikke bare negative følelser med denne plassen. Det er ganske så rolig rundt her, som er ganske behagelig. Det eneste du kan høre på fine sommerdager er sauer og vinden som spiller fine melodier sammen med trærne. Og kanskje, visst været er fint nok hører du hagesaksens klippende lyd bak noen rosebukser. Det er også ganske så fint her. Mye av fargen grønn, gul og blå. For bonderomantikk på sitt beste klarer du å finne her. Men så er det akkurat det jeg ikke helt har sansen for. Fint av og til, spesielt når du ligger i en hengekøye sammen med en kjempe god bok, men det er som alle ting i verden; best i små mengder. 

Heldigvis skal jeg besøke England senere i sommer, men det er noen par uker til enda. Jeg får vel bare legge meg i hengekøya og lese litt til.

My tumblr-inspirationNoen bilder jeg bare elsker fra tumblr. Elsker den effortlesse stilen blandet med litt glam. Rocka og røffa detaljer kommer alltid til å være en del av meg.

Hva synes du om bildene?

I'm dancing on sunshine! Woohoo!


Jeg er glad. Ikke sånn litt glad, men veldig glad. Det er så deilig at sola har begynt å titte fram at jeg ikke klarer å slutte å smile.
Jeg nyter dagen med ting jeg kjøpte i går. Topp og shorts fra h&m på salg, salg er konge, og en ny caps jeg fant på session. Trodde aldri jeg ville hive meg på en caps, men søren meg. Her kom den ut av intet og traff meg baklengs. Elsker den capsen.

Senere i dag skal jeg ned på hytta og male litt. Selv om jeg vanligvis blir demotivert av slikt arbeid, så skal du få deg eit fint syn når eg står der med malekosten og hører på kjempe høy musikk. Ah, livet er hærlig.

Gå ut å nyt sommerværet, for det er alt du kan gjøre i denne varmen!

Outfit - Blue and white flowery


topp bikbok shorts bikbok/DIY sko vagabond belte h&m

Var ute på Amanda storsenter sammen med Georg i dag. Skikkelig koselig å ha ein liten shopping-date sammen med han. Spesielt nå når eg ikkje får sjå han så mykje etter sommeren. 

Antrekket er sommerpreget og jeg ble rimelig glad da jeg såg at det var sol og sommer ute. For da kunne jeg ha på meg denne toppen som for øyeblikket er en favoritt. Eneste minuset er vel at den er litt kort, men det lar seg fint fikse med et par highwaisted shorts eller bukse. Digg dag!

Hva synes du om antrekket? Hatt en fin dag?

Sleeveless knotted shirts - My new fav

Jeg er blitt "hooked" på desse skjortene. Har to stykker allerede, og elsker begge. Det er så sommerslig og selv om det er en topp så er det noe ekstra med den siden det er krage og andre detaljer på. Gleder meg å gå med dem mer når sola begynner å varme litt mer.

På besøk på Hamar
Mine søte hamar-familie blandet med min egen søte familie. 

Slenger med noen bilder av måltidet jeg hadde sammen med familien på Hamar sist lørdag. Ekstremt koselige folk, og kommer til å savne den litt for søte personen som stikker hodet sitt ut. Hun heter June, og bor snart i Amerika.

Happy 4th of July!

I dag feirer amerikanere over hele verden frigjeringa si, og jeg feirer at jeg har komt inn på dans på videregående. 
Jeg er utrolig glad, og klarer ikke å vente til å danse i gangene på skolen. Tenk å ha dans som ett fag! Nei, jeg gleder meg så utrolig mye. 

Endelig litt spikes i hverdagen!

Nå er de bestilt! Endelig skal jeg få meg et par sko jeg har lett etter kjempe lenge. Ballerina sko med nagler. Det er jo ikke de originale fra UNIF, men jeg har ikke alle verdens med penger at jeg gidder å kjøpe fra utlandet og gå opp i pris. Så da nytter jeg meg med Nelly sine Trend Spike. Åååå, gleder meg så mye til få de på foten!

Er det noen som har desse skoene? Er de fine på foten?

Oppsummering - Juni

Juni har vært flott.
Jeg har vært i mange bursdager og selskaper. Hengt mye med venner og klart å hatt den god start på sommeren. Avsluttning på "året" var også god, og selv om det er trist så er det godt å ivte at jeg har delt tre gode år med de folka jeg har kjent. 

Stilmessig har jeg vært lat denne måneden også, men samtidig har jeg nok konsentrert meg mer om andre ting. Av og til er jo det sunt. 

Jeg håper bare at været blir bedre i juli, for da er det så mye mer jeg kan gjøre. For de siste dagene har jeg bare sittet inne å lest bøker mens jeg hører regner i bakgrunnen. Selv om det også er litt kos, synes jeg det holder til å høsten. La det bli sol!

Hvilke antrekk likte du best?