Thrift finds


Innom en av Uff butikkene i Oslo og fant noen småting. Likte spesielt godt den første jakken med krage og sorte ermer. Visst du ser godt etter ser du også at mønsteret har katter i seg. Mjau. Jeg blir like forbauset over hva du kan finne i slike butikker hver gang jeg er innom. Bare du leter godt nok, kan du finne alt mulig. Elsker bruktbutikker og secondhand.

 

Styling - Glittertopp

 - Everybody deserves to sparkle!

For noen uker siden kjøpte jeg en utrolig fin topp fra Vila. Anledningen var vitnemålsutdeling og avsluttning for 10. klasse. Jeg ville skinne, og det håper jeg at jeg gjorde. 

Etterpå har jeg fundert på hvilke andre måter jeg kunne bruke toppen på, og her er tre enkle antrekk for å inspirere alle dere som har en glittertopp liggende i skapet.

1. Skjørtet er fra Veromoda og det var dette antrekket jeg hadde på meg på avsluttningen sammen med litt for høye sko og fine søte krøller.
2. Følte jeg måtte trå til med noe veldig casual, og hva er mer casual enn jeans og skjorte? Her med jeans fra h&m og skjorte fra bikbok.
3. Til det siste antrekket tenkte jeg noe som var litt mer "party". Her har jeg toppen over en sort kjole fra h&m, drapert jakke fra veromoda og smykke fra mammas samling.

Veldig enkle antrekk, men så er jo det enkle ofte det beste. Tror jeg vil leke litt mer med toppen senere, men da må jeg få meg et skap eller noe annet å ha klærne mine i enn søppelsekker. Det å flytte har sine bakdeler. Mangel på system. 

Hva synes dere?

No rest until you're home


Befinner meg i Oslos nærområde etter noen timers kjøring over fjellet. Hva morgen dagen bringer, vet jeg ikke enda. Det jeg vet, er at det blir (kanskje) litt tid for shopping og flytting av møblene til bror min. Han har fått seg ny leilighet i Oslo. Etterpå blir det kjøring til Hamar hvor den virkelige festen begynner.

Den kan hende jeg slenger på et styling innlegg i morgen. Har en søt og sparkly topp som jeg har lyst til å vise dere. 

My silly side of fashion

- Hvorfor være alvorlig når du kan være morsom?

Reiser til Oslo i morgen, og deretter til Hamar for å besøke June-snuppa før hun forlater meg og reiser til Ameriken. Tenkt da, hun skal bo der ett år uten å besøke Norge. Det blir trist å ikke se henne på over ett år, men herregud så mye fine ting vi skal oppleve etterpå. Det skal jeg love henne. 

Nå må jeg pakke og ikke sulle så mye mer. Har for en vane å prøve alle klærne mine mens jeg rydder eller pakker dem. Ikke rart jeg bruker så utrolig mye tid på å sortere klærne mine. Men sånn går det når du elsker hvert plagg du eier.

Kos dere i morgen! 

Rocking out mustard and blue


skjorte cubus (mann) topp bikbok bukse veromoda veske h&m klokke inex

 Tenkte jeg skulle rocke fjordårets farger. Sennep gul og lyse blått. Fikk igjen toppen etter ei veldig god venninne hadde låntet. Hadde helt glemt hvor fin den egentlig er og siden sola står på så er det chill å gå med noe lett og ledigt. Se! Jeg smiler! 

Folk har klaget på at jeg aldri smiler, så her har dere meg og mitt smil. Føles rart å smile mot et kamera nå. Blitt så vant med å posere som en wannabe modell, og da glemmer du hvordan du egentlig smiler, hehe.

Har du hatt en fin dag? 

Zimmermann spring 2012


Selv om jeg er sent ute i å snakke om desse bildene og sikkert noen har sett dem, så må jeg bare poste dem. Jeg har hatt liggende på mac'en tre flotte bilder fra Zimmermann, et merke som er laget av australske Nicky.

For det første elsker jeg Zimmermann sin bruk av mønster. Wow, tenkte jeg først da jeg så bildene og ble skikkelig inspirert av de duse fargene. Siluetten til Zimmermann er også ganske så interesangt og jeg liker den veldig godt.

Nå i de siste har jeg også snoket litt på hjemmesiden deres, og fant den nye kolleksjonen for høsten. Den var nydelig. Ikke bare med duse farger, men også med sterke kontrast mønster.


Her er viser jeg bare noen få godbiter fra høst kolleksjonen.


Photos - Queen of the cold ones


Hadde en liten photoshoot med meg selv på lørdag og her viser jeg dere de fire beste bildene. Virkelig fornøyd altså. Min favoritt er vel det i svart/hvitt, men jo mer jeg ser på bildene klarer jeg ikke å velge noen jeg liker mer enn den andre. Er vel sikkert sånn at jeg får en historie fra hvert bilde og på en måte blir en mor for dem. Haha, ja for det er jo mine kreative kreasjoner dette her.

Gjerne kom med kritikk og ros. Vil veldig gjerne høre hva dere synes om bildene!

Dagens antrekk

blazer og bukse veromoda t-skjorte weekday

Ett ganske simpelt antrekk til en simpel dag. 

Savner de enkle dagens antrekk. Må vel begynne å gjøre mer av dem snart, siden det var dette bloggen min skulle handle om. Min personlige stil, og ikke hva jeg hadde på brødskiva forleden dag (er det noen som overhode bruker ordet forleden?) eller været som stadig endrer seg og bare besteforeldre bryr seg om. 

Nei, mer mote vil vi ha. Det vil i vertfall jeg. Og det kommer det, håper vi.

Min lille sorte

Jeg har endelig funnet min lille sorte.

Var på h&m og fant denne nydelige kjolen med blonde detaljer på toppen og enkelt deilig materiale på sløret nede. Den er utrolig behagelig og stoffet klemmer kroppen som en kosebamse (vet, rar sammenligning). 

Jeg er ikke noe kjolejente, men denne kunne jeg ha gått med hele tiden. Behagelig, fin og allsidig. Gud, jeg bare elsker denne kjolen.

Har du en liten sort en i skapet ditt?

God start på ferien

Første dag i ferien spiste jeg moreller og jordbær, danset i vinden og såg på endeløse filmer med gode slikkerier. Med andre ord, jeg har slappet helt av. Egentlig har jeg ikke følt at det har blitt ferie, for jeg har nok vært i feriemodus ganske lenge nå. Skolen har ikke dratt i så mange tråder, og annet liv rundt meg har nesten stått stille. Mens jeg, jeg har dundret i vei med mitt og levd livet. For å si det sånn, denne våren har vært en eneste reinbue av godheter og lykke. Jeg har bare vært heldig og kost meg. Hærlig slutt og hærlig begynnelse.

Og selv om jeg nesten aldri ser overlykkelig ut på bilder, så er jeg det nå.

...

Bilder fra Helle og Ida sin søte bursdag. Kjem til å savne slike bursdager. Glad i dere.

Last weekend before I'm gone

På bilde ser du min kreative garderobe jeg laget for meg selv hos besteforeldrene mine. Du bruker hva du finner.

Som noen av dere vet, er jeg midt oppe i en flytte prosess. Denne våren har jeg ikke bodd hjemme, men jeg har bodd hos mine besteforeldre. Grunnen er at jeg skulle fortsette på skolen og fullføre 10. klasse her på Stord, men etter sommeren skal jeg nok ikke bo her lenger. Jeg skal nemlig til Haugesund. 

Det er utrolig rart å tenke på at jeg ikke bor her lenger. At jeg egentlig ikke hører hjemme her, men samtidig føler jeg ikke meg hjemme i Haugesund heller. Det er nett som om jeg er stuck mellom to steder og at jeg ikke klarer å bestemme hvor jeg skal være. Det forandrer seg nok. For til høsten skal jeg jo gå på skole på den nye plassen. Der får jeg nye venner, nye opplevelser og nye impulser som fører til at jeg raskt kommer til å bli kjent i den nye byen. Da blir plutselig Stord til den plassen som jeg ikke kjenner gatene til eller vet hva kassadama heter. 

Det er egentlig helt feil sånn jeg tenker nå, for det blir jo ikke sånn. Jeg har jo fremdeles folk og forhold som kommer til å knytte meg til Stord og det er jo bare en times kjøretur så er jeg der jeg tilbakel. Men når det er sånne drastiske tiltak som skjer, tenker du på det værste. For dette er virkelig drastisk for meg. Aldri flyttet før og aldri bodd noen annen plass. Skummelt rett og slett.

Men jeg kommer til å klare meg. Det er ikke sånn at jeg sitter her og kvir meg til noen ting, for slik er det ikke. Jeg gleder meg faktisk. Gleder meg til å utforske nye steder og bli kjent med nye mennesker. Det blir et lite eventyr. 


//Rolig dag, snart partyJeg holder på å gjøre meg klar til bursdag. Sliter med å finne noe å ha på meg. Jeg får vel lete litt til.

Outfit - Waiting for warmer days


skjorte & lue bikbok cardigan mamma bukse ginatricot

Siden været ute er så ustabilt og små dråper pippler ned fra himmelen fra tid til annen, så tenkte jeg å hedre dette med å ta på meg litt "varmere" klær. Lua har ikke blitt brukt siden april, og cardiganen har jeg ikke sett siden det var snø på bakken, men sånn går det når årstidene ikke klarer å bestemme seg.

Min favoritt del med dette antrekket er nok skjorta. Den er så lett å ha på seg og må være en av det få tingene i garderoben min som har prikker på seg. Annerledes farge for min del, men må jo prøve noe nytt. Så var den på salg, så jeg er stor fornøyd. 

Nå skal jeg lage meg en kopp te og se på game of thrones. Rettere sagt, jeg er ferdig på skolen og livet er hærlig.

Hva synes dere om antrekket? Ferdig på skolen?

Eksamens shopping!

kjole h&m top bikbok

alle toppene fra bikbok

smykket og cuff bikbok ring kappahl

Nå er jeg ferdig med eksamener og alt, og feiret med litt shopping. Til min store glede var det jo salg overalt, så det ble noen litt for gode til å være sant kupp her og der. Noen av mine favoritt kjøp er nok den blå kjolen og den stripete toppen.

Maxi kjolen er i størrelsen 40, så den er litt stor, men skal klippe den litt kortere og bruke belte til den. Da blir den utrolig kul. Og batikk med skinnjakke eller skinnvest, smask. Den stripete toppen er så utrolig kul. Med 90's not og krage, dødde jeg når jeg så den på salg. 

Jeg er i vertfall en happycamper og skal kose meg på mine siste dager på Stord.

Eksamens kluss før frihetenJeg er stille og sliten i hode. Alt jeg klarer å tenke på er matte, og alt jeg tørr å tenke på er også matte. I morgen skal jeg ha muntlig eksamen. Er ikke noe bekymret, men tanken på å stå foran to lærere og fortelle om matte stykker og regler gjør meg sliten. Det er nett som at matten er en vampyr som suger ut all energi fra meg og etterlater seg et tomt skinn. 

Det er slitsomt å stå foran folk å forklare ting og tang. I vertfall for meg. Jeg bruker stemmen så mye, noe jeg ikke er vant med. Også bruker jeg armene utrolig mye. Nå når jeg øver for meg selv på rommet mitt, så merker jeg at hele kroppen min synker hver gang jeg stopper å snakke. Hehe, jeg blir ikke sliten av å danse ballett, men å stå og snakke om matematikk gjør meg utmattet. Verden er rar.

Jeg skal i vertfall gjøre mitt beste. Det er alt jeg kan gjøre.

Og lykke til med eksamener til alle som skal ha det denne uka!

Anyone can be passionate, but it takes real lovers to be sillyskjorte og bukse h&m tynn genser carlings smykke accessorize lærarmbånd lindex hårbånd DIYDet har gått en uke nå. En ganske lang uke. Tiden som vanligvis går ganske så fort, har gått tregere enn normalt. Føler at dagene venter på noe. At det setter seg ned og venter på at noe skal dra dem opp slik at sommeren kan komme. Men som alle vet så nytter det ikke å stirre på klokka for at den skal gå fortere. Da er det heller bedre å gjøre noe produktivt til tiden er inne.

Det er så lenge siden jeg har gått i noe unikt. Vært ganske så lat i klesveien i det siste. Det har gått for det meste i svarte og blasse farger sammen med behagelig dansetøy. Så jeg måtte sprite opp hverdagen min med litt knalle farger og møntre. Pluss, at det var et kult antrekk sammen med det hjemmelagede hårbåndet mitt. Jeg digger dette antrekket.

Hva synes du?

P.S. Jeg har farget håret mitt.

DIY - Flower headband

Det er lenge siden jeg har laget et DIY-innlegg er på bloggen. Det tar jo tid å gjøre det, men endelig kunne jeg slappe av og lage noe sammen med høy musikk. Det er deilig. Det å lage ting er undervurdert.

Dette her trenger du for å lage dette hårbåndet:

  • Plastikk roser eller andre falske blomster (kjøpte rosene på nille til rundt 30 kr)
  • Svart silkebånd
  • Limpistol
  • Strikk (elastisk bånd)
  • Nål og svart sytråd 

1. Dander blomstene i den rekkefølgen du vil ha dem sånn at det blir enklere å vite hvilke rekkefølge du vil ha blomstene mens du limer.

2. Finn fram limpistolen og begynn å lim blomstene på silkebåndet ditt. Jeg anbefaler å begynne på midten og jobbe deg utover. Da har du mer kontroll på om blomstene sitter jevnt fordelt på silkebåndet. Når du limer på blomstene er det også lurt å snu blomsten og presse båndet på blomsten. For visst du presser blomsten med lim ned på båndet, kan det fort bli kluss.

3. Press båndet lett ned og vent til limet er trøket før du begynner på en ny blomst for ikke å ødelegge.4. Til slutt så sydde jeg på to elastikk bånd. Jeg hadde bare hvit strikk, så jeg malte dem svart med teksilmaling før jeg sydde dem på. Du kan også ha litt lengre silkebånd og knytte endene, men jeg fant ut at jeg ville mye heller bruke strikk for å få det til å sitte skikkelig. Jeg sydde for hånd.

Og her er det endelige reslutatet! 
Jeg ble veldig fornøyd og endelig har jeg et hårbånd som passer til hodet mitt. Det er perfekt til sommerkjoler og grillkvelder. Det er også perfekt til kostymer, photoshoots og til andre anledninger. Veldig enkelt å lage, og håper dere prøver dette ut selv! 

Hva synes du om resultatet?

Antrekk fra Mai
Mai måned har gått fort. Litt for fort for meg kjenner jeg, men den har vært god. Mange minner som jeg skal ta med meg.

Mai har vært full av inspirasjon. Jeg har tatt mange bilder og slukt til meg inspirasjon fra så mange kanter. Stilmessig har jeg følt meg litt kjedelig, men det kommer etter hvert. Jeg har fått ny inspirasjon og håper jeg klarer å fullføre mine idéer og dele dem med dere. Og tenk da dere. Nå er det juni, sommermåneden! 

Hvilket antrekk er din favoritt?

Gratulerer med dagen Pappa!

Dette er verdens beste pappa. Nå mener jeg ikke den verdens beste pappaen noen andre kan ha, men den verdens beste pappaen jeg han ka. Visst ikke jeg hadde hatt denne personen i livet mitt, hadde jeg nok ikke vært så kul som jeg er i dag.
 

I kveld blir der fest med kaker og god mat + familie. Nesten det beste som finnes i livet. Jeg skal kose meg masse denne kvelden.

Hva skal du gjøre på denne flotte lørsdagen?

Outfit - Father's birthday


t-skjorte lindex skjørt h&m smykke glitter
Jeg har fantastiske June på besøk, pappa har bursdag og det er juni, som betyr nesten sommer!!
 

Dette er antrekket jeg har å meg i dag. Fint blomster skjørt som aldri blir brukt. Det er deilig når du finner ting du ikke har brukt på lenge. Da føler det alltid som nytt.