Insirasjon - Space Lotus

 

Jeg kom over en fantastisk bildeserie på Planet Blue. Fargene, scenarioene og modellen. Desse bildene får meg til å ville flytte til sørlige land og til å farge håret mitt pastell lilla.

 Det som jeg liker veldig godt med desse bildene, er fargene. Og det er ikke tvil om at farger er et stort tema med desse klærne. Men hvordan fotografen har redigert bildene gjør meg også veldig interesert. Det er mange flere bilder i serien og på sidene til Plantet Blue kan du finne mange lookbooks som er minst like bra som denne. Her kan du finne resten av bildene.


Outfit - green bird
jakke veromoda t-skjorte weekdays jeans carlings 

Berre eksamener igjen, og må si at det har vært noen slappe uker framover. Spesielt med alt det fine været vi har hatt! Det er jo helt utrolig. Jeg for min del har brukt all min fritid til å henge med venner, lese litt og gjøre alt det jeg kan gjøre når jeg ikke har tilgang til internett eller andre sosiale medier. Det har egentlig vært veldig deilig.

Bildene viser mitt antrekk i dag. Elsker denne nye grønne jakka. Den er ikke så praktisk i vinden da, siden den blåser veldig lett i vinden og etterlater seg et fallskjerm uttrykk. Hehe, men den er da kul når den ligger stille. Digger i hvertfall fargen. 

Mye stress med skole? Hva synes du om antrekket?

Tre sommer antrekk

1. topp ginatricot shorts bikbok belte og solbriller h&m 2. kjole fretex 3. t-skjorte bikbok shorts weekday

Nå er jeg på hytta og koser meg utrolig mye. Heldigvis er det ikke så varmt inne, så da kan jeg kjøle meg ned når jeg vil. Har vært litt for mye sol for min del. Siden huden min aldri har hørt om pigmenter, så er jeg kraftig solbrent, men merker at det røde begynner å bli brunt. Glede.

 Antrekkene er noe av det jeg har hatt på meg de siste dagene. Levd i shortser og topper og bikinitopper. Alt annet har blitt for varmt. 

Hva synes du?

Herlige dager

Jeg er hjemme igjen på Grinde og føler meg sliten og brent. De siste dagene har jeg vært ute hele dagene og det har vært for varmt til å gjøre noen ting. Badet hver dag, blitt solbrent og hengt rundt om sammen med venner. Herlig vær. Tror ikke det er så mangen plasser i Norge nå som ikke har fint vær. 

Blir mer oppdatering i morgen. Har ingeting materialer og heller ikke hatt tid til å sitte meg ned med datamaskinen. Må jo nyte solen så lenge den varer!

It's summer time!

 

Det er en hetebølge her inne og det nytter ikke å gå ut, for der er det varmere. 
 


Jeg har kjøpt meg solbriller og en sommerkjole. Det er jeg glad for at jeg kjøpte, for i følge værmeldingene (jeg har sett) kommer det bare til å fortsette med dette nydelige været. Snart reiser jeg tilbake til Stord og fortsetter mitt hverdagslige liv. Det er rart at det snart er slutt på livet mitt på Stord. Det er bare noen få uker igjen av det. Og da bærer livet til Haugesund. Min nye hjemby.

Resten av dagen skal jeg spise god mat med mamma og bror min også skal jeg kose meg med litt bøker og blader før jeg fyker med bussen til Stord-øya. 

Noe spennende som skjer i dag?

Bilde - Purity

Når du kjeder deg, finner et tøystykke og har et kamera - da går du ut å tar bilder. 
 Tok noen bilder av meg med stoff rundt hodet. Veldig fornøyd, men hater stripene i bakgrunnen. Bordkledningen på huset er ikke den fineste bakgrunnen, men den funker.

Jeg sliter med å finne tittler på bildene. Det første har jeg tenkt til å kalle "purity", men de andre har jeg ikke peiling på. Ikke det at det betyr noe, men det er litt greitt å ha navn på desse bildene mine. Jeg digger teksturene tøyet gir og øynene mine ser så duse ut bak tøyet. Noe jeg liker veldig godt. Gir en spesiell følelse i bildet. 

Fortell meg gjerne hva dere synes. Både negativt og positivt. Vil jo bare forbedre meg. 

Outfit - I'm a summer ballerina


top and skirt bikbok cardigan h&m (ida's)Kledde meg som sommer i dag. Noe som ikke er rart med tanke på at det er over 20 grader ute og nesten ikke vind. Det er rart å gå med skjørt uten strømpebukse og topp uten noe over. Det er ganske deilig å slippe tykke klær eller lag på lag med jakker og bukser for ikke å fryse. Det er vel det som er så bra med sommer og vår. At du kan ha på det akkurat det du vil uten at armen din blir helt klumpete av gåsehud.

Min nye topp fra bikbok er så utrolig kul. Uansett hva jeg har på meg sammen med den, blir det kult. Må nesten ha et styling innlegg bare med den. For jeg har så mange idéer med akkurat den toppen. Og skjørtet har jeg hatt lenge, men ikke før nå har jeg dratt den fram. Liker at det er litt langt. Ikke alltid like stas å gå med for korte skjørt. Av og til må du jo kle deg som en nonne, og det er dette skjørtet perfekt til. 

Hva synes dere? Noen favoritter blandt sommerplaggene?

Sunshine


Solen ble glad, jeg ble glad og dette resulterte i solskinn.
 

Fy søren så gøy! Gradestokken viser jo varmere vær ute enn inne jo! Det er sjelden på vestlandet skal jeg si dere.
Dører er åpne, vinduer er på vidt gap og ingen fryser. Jeg vil nå meddele at dette er starten på sommeren. Får bare håpe det holder seg slik. Jeg vil nødig våkne til regn nå når det er så fint i dag!

Jeg skal i vertfall gå ut å nyte været og ta på meg litt lettere klær enn svart bukse og hettegenser. Jeg skal gå tur, ta bilder og danse i hagen (bokstaveligtalt). Gå ut å kos dere!

Hvordan skal dere nyte denne vidunderlige dagen?

Lørdagens innkjøpKjøpte meg en drapert grønn jakke og en bukse med skinndetaljer på vero moda. Buksa har jeg sett på lenge, og fant ut at siden det bare var en igjen og jeg har tenkt på den, tok jeg sjangsen på å kjøpe den. Jakka er også noe jeg har sett på. Kanskje ikkje i grønn, men tenkte at jeg har for mye svart i skapet og grønt er jo en hærlig farge.

Tror jeg skal samle noen antrekk til denne buksa eller jakken til dere. Vi får se.

Hva synes du?

Colorblock - pastel og neon

Greit, nå har jeg color-blocket oransj og pastel lilla. 
Jeg har delt mening om dette antrekke, og klarer ikke å bestemme meg om jeg liker kombinasjonen med neon og pastel. På en måte så funker det. Og ja, oransj fargen er mye mer signal oransj i virkeligheten. Jeg tror nok alle kjenner til at kameraet forandrer på fargene. 

Hva synes egentlig dere? Er jeg på bærtur, eller har jeg en sans for farger alikevel?

Gratulerer med dagen alle sammen!

 

Jeg vil ønske alle en god dag, og håper dere koser dere utrolig mye denne dagen!

 

Rainymood

- Det regner og regner. Nesten som jeg føler at skyene har uendelig mengder med vann å bære på. Skyer må nok være ganske så sterke for å klare å bære alt.

 Selv om det regner, er jeg ganske glad. Alt virker som om det flyr i min retning og det gjør at jeg smiler og er mer enn fornøyd. Jeg har jobbet hardt, og fått lønn for det. Og jeg angrer ikke på alt jeg har offret for å få resultatene jeg fikk. Håper bare jeg klarer å opprettholde stien jeg er inne på. For jeg vil nødig komme meg på uveier.

Beklager for mange filosofiske setninger og metaforer, men av og til trenger jeg å få tankene mine ut. Og er ikke det denne siden handler om? Ja, dere får i hvertfall ha lykke til med alle eksamener (igjen). OG dere må kose dere på 17-mai. Spise masse is, selv om det kommer til å regne eller det ikke blir så fint vær. Og husk å kos deg masse med familier og venner. Det skal i hvertfall jeg.

Kos dere på 17. mai!

Inspirasjon - Chill in bright colours


Må bare vise dere desse bildene. Jeg liker ikke at jeg ikke husker hvor jeg fant dem eller hva fotografen heter, for fotografen trenger å få annerkjennelse for desse.

Som noen vet, har jeg blitt veldig glad i neon og farger, men enda holder jeg meg til små farge detaljer i stede for noe skikkelig sprøtt. Håper noen får inspirasjon fra dette bilde til å prøve litt mer farger til sommeren, for jeg synes det er veldig vågalt men utrolig tøft også! I mellom tiden vil jeg nok ønske meg litt mer sommerslig vær nå. Siden 17-mai snart står for døra, og det blir alltid trist når det regner på 17-mai. 

Pop of green


cardigan Ida's topp og lue bikbok shorts weekday smykke og ring gave armbånd h&m

Vad tycker ni?

Ren Lykke

Nå er jeg fylt med ren lykke. Følelsen av å høre at du kommer opp i engelsk skriftlig eksamen er helt vidunderlig. Og siden livet mitt var ganske så fint og flott fra før, ble jeg nok litt i det ivrigste laget nå. Det å komme opp i engelsk betyr også at vi har super langhelg denne helga. Fri på mandag når alle andre har matte. Ah, livet er hærlig.Jeg ønsker alle lykke til med eksamener og alt dere måtte streve med før sommeren! Jobb hardt, det skal i hvertfall eg.

Har du noen utfordringer før sommeren?

Kosestund
Nå har jeg nettopp fått høre at jeg ikke trenger å lese meg opp til muntligprøve i rle, så da har ingeting å gjøre! Endelig kan jeg sitte meg ned i sofaen med et teppe rundt meg mens jeg spiser armeriddere og leser i blader. Skikkelig kosestund alene, og takk til Helle Pelle som fikk meg til å like armeriddere igjen. Du er en knupp.

Nå skal jeg få i meg en overdose av inspirasjon før jeg går å legger meg og gjør meg klar til å få vite eksamen.

This is Ida - my beautiful friend
Dette er Ida. En utrolig vakker person med mye å tilby. Er singel og liker lange turer på stranden, hihi.

 

Hadde jo besøk i helga og når du har en vakker person i et rom sammen med en fotoentusiast, så kommer det noen bilder ut av det. Tok ikke all verdens med bilder, for kameraet bestemte seg for å gå tom for batteri halvveis i "shooten". Men det ble jo noen blinkskudd her da, så da er jeg fornøyd. 

Hva synes dere kjære lesere?

New in - Cat on skateboard

Var ikke denne t-skjorta bare utrolig søt? 
Impulskjøp arrangert av kjære Thea.

Tiden flyverNå er det søndag igjen. Selv om jeg føler det er lenge til sommer, er det noe inne i meg som har gått i ferie modus. Det er ikke bra, for eksamen er om to uker og innen da, kan du ikke være lat.
I helga har jeg bare slappet av sammen med venner og venninner. Utrolig kos med godteri, jentesnakk, tulling og lite søvn. Det er sånn helger skal være. 

Kos dere resten av søndagen!

Let me fly in a paper aeroplane

skjorte h&m t-skjorte weekday shorts bikbok + diy

Jeg må innrømme at det var litt kladt å ha på seg dette i dag. Jeg er jo så heldig som bor på vestlandet, og der er det vind hele tiden. Og med vind, kommer kulde, og med kulde, kommer frysing. Noe jeg gjorde mye av i dag. Men hva ofrer vi ikke for å se litt kul ut?

Jeg begynner å bli skikkelig glad i denne t-skjorta fra weekday. Elsker mønsteret og snittet til t-skjorta er ganske flatterende på meg synes jeg. Også er den perfekt til litt late dager + at den er ganske så grungy. Noe jeg liker veldig godt. Den har nok blitt en av mine favoritter i klesskapet.

Har du ett/noen favoritt klesplagg? 

Plié, chassé og jeté

Da er "ballett audition" ferdig, og det verker både i selvtilliten og kroppen. Haha, det er ikke så lett å danse ballett skal jeg si deg. Du må huske på fine linjer, inn med rumpa, rak rygg og ikke minst; smil. Nei, moderne og jazz er litt friere, og kanskje litt "enklere". 

I morgen er det samme greiene, bare med moderne. Det blir mye bedre (håper jeg). Så rett i seng! Må bare se litt på motebilder først... 

Danset ballett noen gang?

Weekday - Inspiration


På grå og kjedelige dager, elsker jeg å titte på motebilder. Jeg drømmer meg inn i en verden jeg ikke er en del av, og jeg ønsker at en dag skal jeg ta sånne bilder og lage mine egene verdener for så å se bildene i blader jeg beundrer. For å si det enkelt; bilder er min måte å drømme meg bort på. Bilder er mine bøker. Aner ikke hvor mye jeg sitter på dataen og ser på fine mennesker.

Weekday sine bilder er flink til dette. Bare se på noen av dem her. Klærne, stedene, menneskene. Kan bare sette på litt indie-rock og sette deg ned å drømme. Jeg får i hvertfall en sånn følelse av at du har sett en ekstremt god film du har lyst til å være en del av. 

Nei, jeg får drømme litt mer.

Mandags tull
Ny uke, og på timeplanen er det egentlig ikke så mye igjen. Alt vi har igjen å gjøre på skolen er å sitte på en stol og høre på lærerene snakke om hvor viktig det er å gjøre en skikkelig innsats før eksamen, og med så lite å gjøre av skolearbeid, har jeg litt mer tid til andre ting. Dette følger med store konsekvenser for min indre latskap. Den kommer raskere og raskere frem til hjernen min og tvinger meg ned i senga mi for å se på tv-serier og gjøre andre meningsløse aktiviteter på datamaskinen. Men det er helt greitt. Jeg har full kontroll. For i uka før eksamen er det jo lov til å kose seg litt., er det ikke det?

Så kanskje eg får tid til å gjera noko fornuftig, som å ta litt bilder, lage ting, danse og trene? Jeg må i hvertfall finne meg noen fine mennesker å ta bilder av. Det er altfor lenge siden jeg har tatt bilder av andre folk enn meg selv. Modelljakt!

Let's play the sinking game

shirt and belt h&m corset bikbok shorts weekday beanie cubus


Jeg gleder meg sånn til sommeren at jeg klarer ikke å vente. Jeg blir i så godt humør bare av å tenke på det!

Har dere hatt en fin uke? 

Grey sunday

Styling - Grandma t-shirt

 

I dag satt jeg sammen tre antrekk sammen med denne blusen som jeg kan godt tenke meg flere bestemødre der ute kunne ha gått med. Men jeg skal ikke kle meg som en bestemor, men heller style den sammen med mine egne klær og gjøre den litt mer moderne.

Jeg kjøpte den på et loppemarked i Bergen for noen uker siden nå, og har ikke klart å gått med den enda. Derfor tenke jeg å utfordre meg selv i å lage tre antrekk jeg kunne ha gått med ute, og rett og slett bli vant med plagget. Kanskje et tips til dere som har mange klesplagg dere ikke helt er trygge på. Prøv dere fram!

 

 

 

1. Preppy

Tok en mørk grå genser fra veromoda over for å få vekk det firkantede preget blusen gav meg og slang på en rød bukse for å få litt mer farge. Utrolig stilig og ganske hverdagslig antrekk. Her ser du ikke at blusen er gammel og kragen kommer veldig fint fram.

2. Rocka

Min teori er at alt ser bra ut med et par svarte skinny jeans, og denne blusen er intet unntak. For å ramme blusen litt mer, så tok jeg på en tynn jakke. Tok på meg den nye røde leppestiften min også, for å få litt mer farge i antrekket.

3. Grungy-ish

Dette her er sommer. Digger den neon oransje toppen under. Bildet gjør fargen blass, men i virkeligheten er toppen utrolig signa oransj, noe som gjør at antrekket blir ganske så spesielt. Uten toppen hadde nok antrekket ikke set så bra ut. Valgte også å ha den røde leppestiften for å få litt mer farge konstraster.Let me know what you think! Jeg er i hvertfall veldig fornøyd. Etter jeg var ferdig med å ta bilde av antrekkene, fant jeg fort ut flere antrekk som jeg kunne bruke med blusen. Visst du har et plagg du er usikker med, så bare prøve deg fram. Bli kjent med det. Det funker!

 

Hva synes du om stylingen?

Saturday's styling challenge

Det er lenge siden jeg har gjort noen styling innlegg. Jeg har tenkt til å fiske fram klesplagg eller tilbehør jeg synes er vanskelig i style, også gjør jeg en liten utfordring av det.

Min utfordring i dag er å sette sammen tre (eller flere) antrekk med den nye bestemor blusen min. Jeg skal bevise for mamma at ikke bare bestemødre kan bruke denne mens de sitter og strikker i god stolen. Nei, jeg skal finne ut noen kule og moderne måter å bruke en hvit bestemor bluse på. 

   Stay tuned!

Neon detals on the beach

Neon detals
neon beach
Til sommeren har jeg lyst til å kle meg litt sprekt. Pastellfarger føler jeg blir for søtt for meg, selv om jeg invisterer i timløse og figursydde pastellplagg. Neon er heller noe jeg kunne ha funnet på å brukt. Neon er så friskt, og jeg som har lyst til å bruke mer farger. Elsker neontrenden!
Jeg er litt pysete når det gjelder farger, så visst jeg skulle ha gått med neon, hadde jeg gått for neontilbehør. Noe som er safere å  begynne å bruke enn en neonbukse eller topp. Også kan du slenge på deg favoritt shorten og t-skjorta (som egentlig er litt kjedelige) og sprite det opp med litt neon! Digg.
Hva synes du om neonfarger?

New make-up and stuff

tube topp gina tricot tights h&m


mascara og leppestift maxfactor neglelakker essie


My life is wonderful

     Skal ikke klage på en 6'er i norsk prøveeksamen! 

Jeg vet ikke hvorfor, men jeg er utrolig glad. Det er noe rart inne i meg som forteller at jeg kan gjøre hva jeg vil uten noe problemer. Hode mitt føles så lett og kroppen hadde nok klart å løpt et maraton på flere mil på bare ren lykke. Jeg må nok banke på bordet for hver gang jeg er glad og smiler, for jeg føler at følelsen kan bli kort varig.

Har du ikke følt det sånn at når du plutselig er så utrolig glad og smilende, så kommer det brått et eller annet som bare bringer deg ned i gjørma igjen. Det er jeg litt redd for, men samtidig skal jeg nok bare nyte det lykkelige livet mitt, og kose meg.

Og nå skal jeg feire med pannekaker og snart så reiser eg til Grinde til mamma og pappa. Helga blir kos.

Hva skjer i helga?

Shopping i Bergen


topp og veske h&m divided short weekday

På dansens dager i Bergen, ble det utrolig nok, litt tid for shopping. Og som de fleste som kjenner meg vet om, så er jeg altfor flink til å bruke penger i en hver annleding. Så jeg var innom h&m og weekday. 

Må si at hver gang jeg er innom weekday, så blir jeg på en måte starstruck av alle klærne. Det er på en måte en helt spesiell steming i butikkene deres og jeg bare elsker klærne. Jeg stoppet meg selv for å ikke kjøpe all verdens der inne, og nøyet meg bare med denne søte shorten som er perfekt til å danse i. 

Toppen og veska var kanskje noen impuls kjøp, men jeg fant fort ut at begge to kan bli noen av favorittene i sommer. Veska har jeg brukt siden jeg kjøpte den, og toppen er perfekt over en bikini eller til varmt vær. Jeg er visst ikke en så dum shopper som jeg trodde, hehe. 

Hva synes du?

3 antrekk fra April

I april var det ikke så mange antrekks innlegg, men fant tre som jeg liker veldig godt. Alle tre er liksom så forskjellige. Den ene er romantisk og feminin, den andre er classy og edgy og den siste er den rocka stilen som jeg egentlig kjenner meg mest komfy i.

Hva synes du, og hvem likte du best?

Thrift finds


For noen uker siden var jeg på et loppemarket i Bergen.

Kjøpte en hvit bluse med nydelige detaljer på kragen og helt nederst på blusen. hehe, ja det er nok en bluse bestemødre kan bruke, men håper jeg klarer å rocke den opp med noe mer moderne. Jeg klarte i hvertfall ikke å gå fra denne blusen på grunn av kragen. Bare se å de detaljene!

Kjøpte også en utrolig søt t-skjorte med våres alle Kermit. Tydelig inspirert på Bruce Springsteen, bare enda bedre med Kermit! Den er nok ikke så gammel. Var fra h&m, så ikke akkurat noe skikkelig "funn", men alikevel en kul t-skjorte til samlingen.

Hva synes du?

A pop of green makes a happy girl smile

Endelig kan jeg kle meg opp i litt mer sommerslige klær. Digger det!

ombré top h&m divided bandeau ginatricotWow. Det er utrolig hvor mye litt sol kan forandre på hvordan folk oppfører seg. Jeg satt ved kjøkkenbordet og såg ut vinduet og bort til naboen. Der låg nabo-dama over 60 på en solseng og prydet seg med litt nordisk sol. Det værste var at du hun var brun allerede. Noen begynner tidlig, hehe.

Det to neste dagene kommer til å gå i prøveeksamen, som betyr at denne uka ikke blir så stress. Jeg skal ikke se på prøveeksamenen som en lett ting, men det er deilig å bare ha en ting å fokusere på og ikke ha lekser, innleveringer, framføringer og prøver på en gang. Så sånn sett blir det en uke med å slappe av. Eller det blir dumt av meg å si slappe av. For jeg har veldig mye på tapeten som ikke inngår skole, men så er de tingene litt mer interessante enn bioenergi, Henrik Ibsen og andre skule teamer.

Noe spesielt som skjer denne uka?
Nyt sola folkens! Husk at vi lever i Norge, hehe.