I'm on top of the world

For en helg! Jeg er både sliten og storfornøyd over alt som har skjedd. Når jeg kjørte hjem i går, så klarte jeg ikke å slutte å smile. Var så mange glade tanker. Nå er det i vertfall en fridag med litt dramaøving, også er det skole igjen, men prøveeksamener og the real deal (eksamen). Og vet du hva? Jeg gruer meg ikke!

Nei, nå føler jeg meg som supermann (woman). Føles som om jeg er på tommen av verden og ingenting klarer å få meg ned til undergrunnen. Nei, akkurat nå er jeg så jævlig glad, at ingenting klarer å få med deppa. 

Smil jenter, det gjør alt så mye bedre!

Dansens dager på Stord

På lørdagen var jeg jo i Bergen og danset. I går, var det danse maraton på Stord kulturhus, så trenger ikke å si at jeg har blåmerker, strekk og stiv og støl fra denne heftige helga. Uansett så har dette vært en helg som jeg alltid kommer til å huske tilbake på. Minnene og inntrykkene er så utrolig mange. Jeg elsker i vertfall dans.

Vant til og med en koreografi konkurranse! Det er gøy! Danset helt alene på scenen for første gang. Litt stas, hehe (det siste bilde er fra da jeg danset alene). 

Håper helga har vært like god for dere som for meg. Og dere får kose dere på tirsdag, 1. mai. Eg skal i vertfall kose meg med dramagruppa hele dagen, og øve. 

Kjekt i helga?

Dansens dager i BergenNoen blinkskudd fra da danse gruppene fra Stord tok seg en tur til Bergen. Må bare si at denne dagen kommer jeg alltid til å huske. Utrolig kjekt, og synd at jeg ikke kommer til å være med til neste år. Er kjempe glad i dere!

Dagens lille antrekk

shirt carlings (men) t-skjorte lindex shorts bikbok (diy) smykke cubus

Dansens dag (eller dansens helg) nærmer seg med storm skritt, og snart er jeg like sliten som Panda Po var når han gikk opp de trappene. Energinivået mitt er mega lavt, og skole arbeidet hjelper ikke så veldig. Så det neste dagene, kommer jeg til å dø litt her og der. Ikke forvent noe stort før på mandag. For da kommer det en stor bombe. Gled dere.

Kos dere de neste dagene!

 

Black and white details


Ser du smykket? Det er en rosa ballerina jeg fikk av mamma. Som dere sikkert vet, så danser jeg, og jeg liker veldig godt dette smykket. Litt synd at det er rosa, for jeg er nok ikke noe rosa jente. Men det er jo en ballerina. Hvem liker ikke ballerinaer, hehe.

Senere i dag, skal jeg henge med en kompis. Lage wok! Wohoo. Så dagen blir reddet, selv om den begynner med skole. Tirsdager er slappe, men ikke når du må øve på spansk oppgave...

Hva skjer i dag? 

Monsoon S/S 2011The purple lip


Nå har jeg gjort det igjen. Tråkket på ukjent territorium og tatt på meg litt leppestift. 

Egentlig så hater jeg leppestifter, lipclosser og andre leppeprodukter. Visst ikke fargen er 100% naturlig og du ikke kjenner at den er på leppene dine, så går det bra. Så derfor følte jeg meg som en skikkelig grungerocker med lilla leppestift i dag. Den er ikke ny. Den er sikkert fra 90-tallet, for den er fra mamma sin "ungemor" tid. Det er derfor litt spennende å se ut som du har spist veldig mye blåbær. Så er derfor veldig usikker på om dette er noe jeg ska fortsette med. Blandet følelser.

Bruker du ofte leppestift selv, og hvilke farger går du for da?

Antrekk - Sort mandag


jakke diesel t-skorte weekday bukse veromoda lue bikbok

Endelig har jeg funnet meg en sort lue. Har hatt en grå en lenge, og så forsvant den. Da såg jeg det som en mulighet for å finne meg en sort en. Og endelig, etter mye leting, så fant jeg en i kroken på bikbok. Og selv om deg begynner å bli vår, tror jeg ikke værgudene har fått det med seg, så enda er det litt kaldt og kjølig. Perfekt lue-vær!

Resten av dagen skal jeg skrive om vannmangel og fornybar energi. Livet mitt er så kult.

Hva synes du? Og hva skal dere søte mennesker i dag?

 

Running in a rapidly paceWow, full rulle denne helga!

På fredag, møtte jeg Samsaya. Jepp, fikk snakke med henne om MOT. Ho er mot-ambassadør og jeg fikk møte henne sammen med noen andre søte ungdom med mot. Senere ble det konsert. Og må si; Samsaya er veldig god live! 

Og i dag, lørdag, var det audition. Gikk bra, men gikk ikke videre. Ble litt mye tull, but life goes on. Og nå er det bare dansens dag å konsentrere seg om.

Nå sitter jeg hjemme og koser meg med familien min. Endelig litt pusterom. 
Er det mye som skjer rundt dere? 

Følge meg?Da er jeg på facebook! 
Jeg ville egentig ikke lage, men så var det noen som pushet meg litt og fekk meg til å lage en liten side. Kommer kanskje til å legge ut små nyheter, små bilder og litt random inspirasjon her inne. For må jo være aktiv visst jeg i det hele tatt skal ha denne siden. Så visst du velger å like, så kommer du til å få det gøy. Det lover jeg. *blunk*

Det er også lov å følge meg på Bloglovin visst dere har det. Trykk her for å følge meg. 

Men nå skriker senga mi til meg. Jeg og kroppen min er sliten etter mye dansing og strekking.
Håper dere har kost dere i dag!

Galaxy bikiniJa, jeg kjøpte den. Elsker alt som har med verdensrommet å gjøre, og da måtte jeg jo knaske til meg denne hærligheten fra nelly.com!
Jeg bader aldri, så hvorfor jeg kjøpte den, er nok bare fordi jeg elsker mønsteret. Men bikini overdelen kan du jo bruke som en bh! Utrolig kult med stjernehimmel under noe sheer. 

Hva synes du om galaxy mønsteret?

Noen timer frihet


Noe av det beste med tentamener, er at du får noen få ekstra timer fri etter du er ferdig. Da kan du slappe av, og gjøre hva du vil. 

Jeg kom meg hjem og la meg i sofaen og begynte å lese i den nye boka mi. The Novice, andre bok av The black magician trilogy. Utrolig bra serie visst du liker fantasy og intereserer deg i politikk. Mye maktbalanse i denne boka. Handler om ei jente som går imot styresmaktene og sparker rumpene deres. Hehe, jeg elsker denne serien. Leser dem på engelsk, og tror nok ikke bøkene er på norsk enda.

Jeg har aldri tid til å lese lenger. Eneste jeg får inn av litteratur, er skolebøker og manus. Det er grett nok det, men noen ganger har du bare lyst til å glemme alt og reise inn i et helt annet univers en der du hører hjemme. 

Leser du mye?

Requiem for a Dream - dance

Noen spurte om jeg kunne legge ut dansen, og her er den. Vårt bidrag til UKM. 

Jeg som har koreografert dansen og dansen handler om et litt elsk/hat forhold og et lite innspel av makt og motmakt. Første dansen jeg har laget, og virkelig stolt av den. Gjerne si meg hva du synes!

Make me in to a flower - Outfit


dressjakke h&m topp bikbok bukse monki

 

Elsker den nye blomstrete buska mi. Perfekt til vår, og jeg blir en liten fargeklatt når jeg har den på meg. Glad av den blir jeg også. 
Har ikke brukt dressjakka mi før nå. Veldig behagelig, men veldig hvit. Litt kjølig var det også, men så er jeg jo kjent for å ta på meg litt for tynt med klær. hihi. 

Ha enn hærlig mandag!

UKM Bergen 2012

Bilder fra UKM i Bergen. Jeg og Thea danser en av mine koreografier.

Vi kom ikke videre, men uansett så var opplevelsen utrolig kjekk. Aldri danset utenfor Stord før. Så det å danse på en helt ny scene var både skremmende og spennende. Mange flinke dansere, og de to som kom videre fortjente det virkelig. Kanskje jeg dukker opp på ukm til neste år, hehe.

Shopping innkjøp fra Oslo

Når jeg først er i Oslo, må jeg ta sjansen og stikke innom weekday og monki. To av mine favoritt butikker. T-skjorta og shortsen er fra weeday, og den utrolig kule buksa er fra monki.

Hva synest du om butikkene monki og weekday? Noe du likte?

Lørdagens antrekk - konsert

skjorte bikbok t-skjorte og shorts weekday tights cubusDette hadde jeg på meg på Jarle Bernhoft konsert. To nye klesartikkler i skapet, shorten og t-skjorta. Digger dem begge.

Konserten var fantastisk. Jarle er så god live. Han koser seg skikkelig på scenen, og du blir glad av å se på han. Tror ikke det var ett mennekse som kjedet seg i Oslo spektrum. Jeg er skikkelig fan av Bernhoften og digger musikken. Og er det bare jeg som synest Jarle ligner på Eminem?

Reisen til Oslo i bilder


Fantastisk god helg! Vært med gode folk, danset, shoppet, spist god mat og vært på verdens kuleste konsert. Kost meg veldig mye, og selv om veldig mange synest at Oslo ikke er en fin plass, synest jeg det er hærlig å være her. Gatene er stappfulle, musikk høres i alle retninger og butikkene er i store mengder. Jeg elsker bylivet.

Snart reiser jeg hjem igjen og skolen banker på døren. Litt rart, men nå er jeg lykkelig.

Ha en god søndag!

Opera'n med June & Veslemøy


Siden Oslo er der hvor vi er, så måtte vi jo på operaen. Og som kule turister, så måtte vi så klart ta litt bilder også. Sterkt lys, men ble fornøyde med bilder.

Hva synes du?

June er best!!

Hei og hopp alle i hopa!!
June her! Veslemøys fantastisk kule bestevenn! Vi har akkurat kommet oss inn på hotellrommet vårt, med utsikt til kontorene til Tine, operaen, en rundkjøring og en byggeplass. Vi er klare til å rocke Oslo hardt! I skrivende stund sitter jeg og hører på rennende vann fra badet. Veslemøy er i dusjen. For hun har danset livskiten ut av Bergen by! Dere får helt sikkert høre mer om dette fra eieren av denne AVESÅME bloggen litt seinere, for jeg har ikke fått detaljene ennå. Men er sikker på at hun kommer til å komme videre til UKM i Trondheim! Hun er så flink, den lille danseren min!

Jeg og min familie satt og kopa på toget fra Hamar da PLUTSELIG Veslemøy og hennes familie kom inn i vognen vår! Samme tog, samme vogn! HELT TILFELDIG! Jeg ble skikkelig positivt overraska! Vi invaderte hotellet og nå sitter jeg her som sakt. Vet ikke helt hva som skjer videre, men sola skinner som en sol (merlig nok) og det er uutholdelig å være inne i slikt nydelig vær! Vi har planer om å leke skikkelig turister, så det blir nok en tur på taket til operaen og slottsvaktene, ja. Og ja, det holdt jeg på å glemme. Vi skal på Bernhoft konsert!!

NÅ ER VESLEMØY FERDIG!! Wiihuu!! Da er vi et skritt nærmere sola! Åh som jeg gleder meg! 

Da tror jeg at jeg avslutter dette ekstemt kule blogginnlegget og setter meg og ser på Veslemøy fikse seg. Nei, nå løp Veslemøy ut av rommet med kameraet og vått hår. Ahh, hva man ofrer for fine bilder. Er dere heldig så får dere se bildene hun tar litt seinere!

Anywaaays, ha er trivelig lørdag alle sammen! Kos dere masse masse masse i solaaa! Hadeee! 

 

I'm on my way to victory

 

Om noen få timer kommer jeg til å stå på en scene. Akkurat nå har jeg det rolig, men snart kommer jeg tl å frike ut. Har jeg lyst til dette? Klarer jeg dette? Kommer jeg til å huske alt? Ord som surrer rund i hodet. Men jeg er positiv. Klart dette går bra! Det er jo bare UKM, ikke sant?

Vi snakkes når jeg er i Oslo!

Hanging out in the hotel

Nå sitter jeg i Bergen på et hotell og koser meg med litt godis og iste. I morgen blir en travel dag.

Først er det UKM i Grieghallen tidlig om morgenen, så fyker vinden meg til Flesland hvor jeg skal ta fly til Oslo for å rekke en konsert. Skal gå å se på Jarle Bernhoft trikse seg på scenen. I Oslo skal jeg også møte en utrolig god venninne som jeg ikke ser så ofte, og til høsten drar hun til Amerika for å bo et helt år. Skummelt! Så dette blir en helg med mye minner.


Når jeg er på et hotell, gjør jeg som hjemme. Lager en garderobe hvor det passer meg.I morgen skjer det. Da skal tre dommere dømme meg og lille Thea når vi skal danse dansen vår. Blir veldig spennende, og håper at vi kommer videre. For tenk å reise helt til Trondheim for å danse! Det hadde vært konge. 

Skal ta mye bilder og holde dere oppdaterte. Snakkes!

Noe spesielt som skjer i helga?

Necklace Madness - Free People

Jeg digger Free People, og noe av det kuleste dem har, er smykker! Bare se på disse etniske detaljene som bare er helt nydelige. Hadde ikke gjort noe om noen av disse hadde vært i smykkeskrinet mitt altså.

Hva synes du?

Ny chinos

Lett etter en chions-bukse som jeg har vært fornøyd med i passform og farge. Endelig fant jeg en på h&m, noe jeg jubler etter. 

Det er litt vanskelig å tenke seg til noe med denne buksa, for den er litt utenfor min ramme for klesstilen min. Men den er så god å gå med, at jeg må nesten bare få det til å funke. Kanskje jeg slenger et lite styling innlegg om buksa etter jeg har prøvd litt med den. Elsker den klassiske følelsen den gir. Stay tuned!

Wearing my nirvana tee


cardigan lindex t-skjorte h&m shorts bikbok

Det er lenge siden jeg har hatt så mye sminke på meg som jeg har hatt i dag. Før var jeg skikkelig rocka og brukte eyelineren flittig, men nå har på en måte sminken min gått nedover på prioriterings lista mi. Så det var litt rart å ha det på igjen. Føler meg så oversminka bare med litt sminke. 

Hva synest du om antrekket?

 

Aktiv

Siden det er mye dansing framover, fikk jeg noen få tvangstanker om at jeg bør trene litt mer. Begynne å jogge, ta litt mer sit-ups og få litt mer muskler som det heter. Men som alle andre ungdommmer som lover at de skal trene, har jeg lite tro på at jeg kommer til å bli mer aktiv. 

Allerede så er jeg jo aktiv. Danser minst to ganger i uka, pluss litt egen trening her og der. Men jeg vil mer. Vil begynne å se forandring i fettet. La fettet bygge seg opp til deilige og formfulle muskler som kan gjøre utrolige ting med kroppen min. Skal ikke bli bodybuilder, men litt mer muskler hadde ikke skadet i det hele tatt, hehe.


I dag var en sånn dag som ble aktiv. Med motivasjonen på topp, startet jeg med å jogge. Så danset jeg i en time, strechet etterpå, også danset jeg i en og en halv time etterpå det igjen. Så kan si at det verker i hele kroppen, men det er bare deiligt.

Også har super søte Hanne vurdert bloggen min! Setter utrolig mye pris på tilbakemeldinger. Både konstruktive og positive. Tusen takk! 
Du kan lese hva hun skrev her. Sjekk gjærne ut bloggen hennes. Hun skirver veldig bra og tar veldig gode bilder.

Hvor mye trener du?

Dagens detaljer

Today's armcandy.
Jeg pleier ikke å ha så mange armbånd på meg på grunn av at det er ganske så upraktisk å ha det på når du danser, men når jeg først har ting på armen, så har jeg mye på armen. Armbånd er en utrolig fin måte å gjøre et antrekk litt mer.. Hva skal jeg si? Tøft?

 

Maison Scotch Spring 2012

Jeg var innom en av mine favoritt bloggere, Honestly.. WTF, der Erica hadde blogget om den nye kolleksjonen til Maison Scotch. Nyyydelig sier jeg. Bildene er fulle av inspirasjon, klærne har du bare lyst til å ta med og reise verden rundt og visst jeg hadde litt penger, hadde jeg kjøpt hele kolleksjonen. Den er så utrolig chill og deilig, at jeg kan føle strandlufta når jeg ser på bildene.

Her kan du se mer bilder.


Hva synest du om desse hærlighetene?

Naturale

skjorte carlings (herreavdeling)

Jeg har begynt å ikke gjøre noe med håret. Bare ha det naturlig og krøllete/bølgete. Det er rart, for jeg føler jeg ikke passer det, samtidig som jeg på en måte liker å ikke gjøre noe med det. Før hatet jeg når håret hadde en liten antydning til en bølge i håret. Misunnet folk som hadde langt rett og fint hår. Mens jeg måtte leve med krøllete og fluffy hår. Nå setter jeg mer pris på det.

Jeg har ganske så sterkt hår, så jeg har ikke merket så mye skade etter alle desse årene med rettetang og hårføner, men jeg har merket en forandring etter jeg sluttet å bruke det så mye. Det har blitt mykere og deiligere å ta i, hehe. Så naturlig er bra, ikke sant?

Pleier du å la håret gjøre som det vil av og til?

Siste dag før stressetDet er fint å våkne til en så god frokost på siste dagen i påskeferien. Lapper er så utrolig godt!
Jeg gleder meg til å komme tilbake til vanlige dager, men er litt redd for at det kommer til å bli for mye stress. Det siste tre ukene kommer til å gå i ett. Både med mye dans, og mye lekser. Også er det jo eksamener i mai. Noe som er utrolig skremmende. Aldri gått gjennom eksamener, og selv om folk beskriver det som en større versjon av tentamen, så er jeg litt nervøs alikevel.

Og på danse fronten så skal jeg på ukm i Bergen denne helga, og neste helg skal jeg på audition på et danse proskjet som skal være ut mot høsten. Jeg skal også være med på dansens dag, den 28-29 april. Så med andre ord, april blir dansemåneden.

Denne siste dagen skal jeg nyte. Prøve å bare slappe av og ha det gøy. Det blir også godt selskap med bestemødre og bestefedre, og familie er noe jeg setter veldig pris på.

Hvordan skal du bruke din siste dag?

Look what I found in my closet
Når du flytter så er det mye som går bort i esker og plastikkposer. Jeg så gjennom en eske full av ytterklær og fant denne hærligheten. 

En skinnvest fra carlings som jeg kjøpte en gang i november da jeg var i Bergen. Har ikke brukt den så mye, siden det har vært veldig mye snø og kaldt vær. Kanskje det kommer til å snu seg nå når varmere vær står for døren. For den er ganske så kul, men den skremmer meg litt. Den er ikke så lett å style som jeg skulle ha trodd. Må nok sette meg i tenkeboksen med denne.

Har du en skinnvest? Og hvordan bruker du den da?

Dr. Martens


Jeg var innom Marta sin blogg; raiinboww hvor jeg alltid får inspirasjon, og fant hennes innlegg om Dr. Martens. Jeg hadde glemt hvor mye jeg elsker designet til desse skoene. De er så røffe og samtidig vanntett (score). 

Jeg personlig ble i hvertfall forelsket i desse skoene med rose mønster på. Ultra kult, og ganske så feminint egentlig. Perfekt til å blande grungestilen med litt feminine detaljer. Også er jo blomster mønsteret i full sving i butikkene.

Dr. Martens, du kommer alltid til å ha en plass i hjertet mitt. 

Rastløs

Jeg er rastløs. Går rundt i rommet for å finne på noe. Sjekker kjøleskapet flere ganger om det har komt noe spennende der sist gang jeg sjekket, som var for 5 minutter siden. Sjekker e-posten, facebook og tumblr om det er noe spennende som skjer. Ingenting skjer og ingenting er underholdene.

Verden står stille, som om jeg lever i en svart/hvitt film uten noe lyd. Bare den samme sangen igjen og igjen, og de samme bildene surrer rundt i ring. Jeg trenger sårt noe å gjøre, og jeg må sette meg inn i tenkeboksen. For snart sovner jeg.

Saved by the warmer days

dongeri jakke carlings genser veromoda skjørt h&m


 Det snødde i går, og i dag stråler solen og det er bare fint vær. Med andre ord, det trenger ikke så mye til før jeg finner fram vårhumøret og sommerklærne. Dette skjørte er en av mine favoritter. Får en sterk festival følesle når jeg går med det, og det er perfekt til å få eit rocka antrekk til å bli mer feminint. 

Hva synest du?

Vårrengjøring

Som dere sikkert ser har jeg gjort en del med designet på bloggen min. Følte for å få litt forandring, og jeg er på langt nær ferdig enda.

Jeg har gjort størrelsen på innleggene mye større, sånn at bildene kan få litt mer plass. Og siden jeg har hatt mindre bilder før, så er det litt forskjell på eldre innlegg og det nye innleggene. Det blir mye arbeid å legge inn større bilder på alle innleggene mine, så dere får nøye dere med den forskjellen. Bare tenk på hvor fint det blir framover! Og siden designet har blitt forandret, blir også blogginga mi forandret. Ikke så mye egentlig, bare litt. Litt bedre. That's all. 

Hva synest dere om forandringene? Bedre?

The dark side of the moon

Pink Floyd er utrolig. Musikken er hærlig på en langfredag.
Jeg tuller meg litt rundt i photoshop med ulike effekter. Lyset var utrolig dårlig på desse bildene, men hva kan man gjøre klokka 11 om kvelden på soverommet? Ikke akkurat det beste lyset.

Jeg mangler inspirasjon for å blogge, og føler jeg blogger om det mest tilfeldige tilfeldigheter på denne siden. Må skjerpe meg og finne en rødtråd i alt jeg poster her inne. Hovudsakelig skal bloggen være om mote, så hvorfor jeg har bilder av ender og gåselvere, aner jeg ikke. Mystifistisk.

Hva vil dere se?

Hva er stil?

Hva er egentlig god stil? Er det det å følge moten? Er det det å se bra ut uansett hva du har på deg? Eller er det det å ha på deg noe som representere deg?

For meg, er stil noe som kommer innen i fra. Visst du har god stil, så vet du hva du passer og du vet hva du selv liker. Du klarer å sette sammen farger og snitt som ellers hadde sett utrolig rart ut på andre, men du klarer å få det til å se bra ut på deg.

Du trenger ikke å holde deg til en spesiell sjanger innen klær og stilarter, for du finner ting du liker og mixer det og gjør det om til din egen stil. For din stil er spesiell. Det er bare du som passer din stil.

 Stilen din kan være så mangt, for den trenger ikke å være noe spesifikt. Den kan være alt fra ingenting på en gang. Jeg synest det er fint når jeg ser personer som er ganske så skitzofrene i klesveien.  For da viser de at de har kreativitet og elsker å eksperimentere. Noe som er bra. For det å ha stil, er litt kunsteraktig. Mote er jo kunst. En helt spesiell kunstform som alle kan delta i, og alle kan ha en mening om. Det er noe felles for alle i hele verden. 

Kort oppsummert: For meg er stil kunst. En måte å vise verden din kreativitet og vise hvem du er. Det er lov å tørre, og det er lov til å eksperimentere!

Hva er stil for deg?

Ut på tur
Endelig!

Da jeg våknet i dag og så at blogg.no sitt redigerings side hadde forandret seg, fikk jeg sjokk. Altså, hvem hadde trodd det? Kan hende det er bare jeg som ikke følger med på hva blogg.no gjør, men fy søren. Jeg er litt glad nå. For jeg har klaget på designet tidligere, og nå er det endelig forandret. Jeg liker det, men må venne meg til det så klart. Endelig, sier jeg!

Hva synest egentlig dere om det nye designet på blogg.no (blogsoft.no)?

No skal jeg spise og så ut å ta bilde av Sindrebror :)

 

Rolig og god dagDagen i dag har vært utrolig sløv. Men ikke sånn dårlig sløv, mye heller sånn deilig og rolig dag. Sett mye serier og rydda rommet og kost meg egentlig. Blit mye bedre også. Nesen min er ikke så tett lenger, og hosten er nesten borte vekk. Jeg har snart energi igjen. Deilig.Såg dødslekene i dag.
Dødslekene var ikke en dårlig film, men heller ikke en veldig bra film. En underholdnings film når du ikke vet hva du skal se, og en film som kan gjøre alle bildene i hodet ditt virkelig (for deg som har lest boka). Litt skuffet, men bra film.

Anbefaler dere heller til å lese bøkene. For bøkene er utrolig mye bedre enn denne filmen. Du får vite så mye mer, og følelsene som kanskje rekker litt fram i filmen, kommer kjempe godt fram i bøkene. Les, ikke se. Du kommer ikke til å angre.

Lest eller sett dødslekene?

Inspirasjon - Grungy people


Jeg har alltid likt rockebevelgeser gjennom tidene, og av og til drømmer jeg meg bort i et annet tiår. Grunge er en av de stilartene jeg er kanskje mest facinert av, og siden jeg mangler litt inspirasjon i dag, så slenger jeg inn noen bilder til dere.  

Senere skal jeg på kino. Hunger games. Gleder meg litt, men samtidig blir det kanskje en liten skuff. Lest boka, siden den var utrolig bra, kommer kanskje ikkje filmen til å bli like bra. Men vi får se.

Tortur

Jeg er syk og hele kroppen min vil hvile, men hjernen og hjertet mitt vil ut å leke. Skulle ønske jeg ikke hadde en rennede nese og sår hals, for da hadde jeg vært ute på eventyr.Men jeg må nok nøye meg med en svær inspirasjons bombe av fine folk i fine klær (ute i naturen) og to pakker med ricola før jeg blir helt frisk. Dette er tortur.

Kos dere ute folkens! Kos dere for meg.

Styling my striped jeansI går kjøpte jeg meg en utrolig kul stripete bukse, og jeg lyver ikke når jeg sier at den passer nesten til alt. Tror at den blir en favoritt i sommer og gleder meg til å fiske frem alle t-skjortene mine igjen.
Jeg har stylet buksa i tre forskjellige måter. En sommerslig og enkel stil, en med en litt mer preppy look og den siste ble veldig glam rock inspirert.

Enjoy!

1. lilla skjorte bikbok 2. genser h&m 3. t-skjorte bikbok jakke ginatricot 
Buksa er fra h&m divided 

Hvilke look likte du best?

Påske shopping

dongeri jakke diesel bukse og t-skjorte h&m divided

ENDELIG! Endelig funnet en dongeri jakke etter min smak. Den er fra diesel og kostet egentlig 1500,-, men jeg fikk den til bare 399,-. Må si at det er mye for penga.

Buksa har jeg lett etter her i Norge. Har bare sett den i britiske og amerikanske nettbutikker, og det gikk et lettelses sukk inne i meg når jeg fant buksa.

skjorte carlings (mann) bukse h&m sportsNå har jeg tenkt til å prøve meg på bb creamen til garnier. Jeg hater foundation, så kanskje dette løser problemet mitt med ujevnhud og altfor røde kinn. Kanskje jeg skriver litt om den når jeg har prøvd den. 

Jeg er super fornøyd med dagens "fangst", og i morgen tror jeg at jeg lager en liten lookbook med tinga jeg kjøpte i dag. Må finne på nye ting her på bloggen, og meningen her inne er å vise stilen min og hva jeg kan. Så i morgen kommer kanskje litt styling. 

Utrolig kule sko fra Gold Dot

Inne på facebook siden til Solestuck så jeg noen utrolig rare og kule sko. Jeg er ikke sikker på om jeg liker de eller ikke, men det er noe med dem som pirrer interessen min. Nesten som jeg har litt lyst på dem.

Skoene heter Drei Wedges, og kommer fra Gold Dot. Finnes i svart og hvit modell. Du finner skoene her, på solestuck.

Hva synest du om desse uvanlige skoene?

Suvenirer fra Japan


Broderen har vært i Japan på studietur og kom hjem med noen suvenirer til meg. Det over er en bento-boks og et skjerf. Det med panda er utrolig søtt, og bento-boksen kommer til å bli brukt. Det lover jeg.

Bento er på en måte nistepakker i Japan. Visst du er kjent med japansk kultur, vet du sikkert at japanere ofte har flotte nister med seg i ulike bokser. Bento inneholder ofte middagsrester og enkle småknask, og jeg har lenge hatt lyst til å prøve det.Denne sløyfa fant Remi (broren min) i Tokyo. Han tror det er en sløyfe fra en skoleuniform, noe som jeg synest er utrolig kult. Jeg har alltid vært fan av skoleuniformer, selv om det er rart å tenke på at du ikke kan velge hva du skal ha på deg. 

Etter å ha hørt på Remi snakke om Japan, har jeg bare mer lyst til å reise der til. Alltid vært fasinert av japansk kultur og mat. En dag, sier jeg bare. En dag skal jeg reise der til.

PÅSKE

Jeg er glad i påske. 
Gul fargen som er overalt, sprer glede og godteriet som gjemmer seg under lokkene i påskeeggene er på en måte litt ekstra godt i påsken.  
Jeg vet at når påska er over, blir det ikke noe sløving på sofaen eller ta et glass cola og kose seg med tv'en. Da blir det hektisk. Mange lekser og innleveringer venter på skolen, og jeg må øve og på dans som pokker.

Først kommende helg etter påsken, er det UKM i Bergen + at det er konsert i Oslo med Jarle Bernhoft. Med andre ord, jeg kommer til å være to steder på en gang den helga. Gjett om jeg kommer til å stresse meg i hjel! Men det blir nok gøy. Jeg er flink til å stresse meg ned i stressede situasjoner. Må bare passe på å spise skikkelig og drikke myye vann. Ellers så besvimer jeg mitt opp i kaoset.

Hva venter dere etter påska?

Mars 2012


Nå er det slutt på mars og en ny måned er kommet. April blir utrolig kul, og eg gleder meg til alle opplevelsene som kommer til å komme. Kos dere i april!!

Her er 6 stk av mine antrekk oppgjennom mars, hvilket likte du best?