My lovely unibrow

Jeg har forandret meg. Ekstremt i mine øyner, men sikkert ikke i dine. Se, øyenbrynene mine er mørkere. Veldig mye mørkere. Nesten som jeg føler meg som en pakistansk bonde fra Jæren med unibrow. Men må en rar måte er jeg fornøyd.

Hva synest du?

Nothing can destroy my happiness

Jeg gleder meg til påske og all den lykken den vil bringe.
                                      dansens dag.
                                      ukm i Bergen. 
                                      Jarle Bernhoft konsert sammen med June pusen.
                                      sommersola kommer.
                                      de små gledene som jeg kommer til å oppleve.

Jeg vet ikke hvorfor, men jeg er bare så utrolig glad for øyeblikket. Føles som om ingen kan klare å dytte meg i bakken og trakassere meg. Føler at jeg kan overvinne alt jeg kommer over. Men så var det den prøven i morgen som kaster meg tilbake til virkeligheten og får meg på andre tanker. 

Men siden jeg har så mye å glede meg til, så kommer alt til å gå bra.

Det er rotete i hode mitt

Greit, så har jeg ikke noen awesome bilder på lur. Noe jeg egentlig skulle hatt. Men det er ikke enkelt å være en 16 år gammel bestemor. Ikke det at jeg har barnebarn, men jeg er så treg og sover hele tiden. Noe bestemødre gjør. Og når andre 16 år gamle bestemødre ikke kommer tidsnok, da blir det ingenting av syklubben dere skulle opprette. 

Visst dere skjønte noe av det jeg nettopp skrev, skal jeg virkelig gi deg en premie. 

Sånn her ser rommet mitt ut akkurat nå. Jeg bor hos besteforeldrene mine for øyeblikket, og det er ikke lett å holde det ryddig når du aldri er hjemme og aldri finner noe å ha på deg. Det eneste som er ryddig, er egentlig ene halvparten av senga mi. Den andre halvparten er fylt opp med enda mer klær. Jeg prøver å overtale mamma om at jeg trenger et walk-in closet. Lov å drømme. 

Etter denne dagen, blir det en liten forandring på utseende. Om det blir silikon pupper eller farging av diverse hårstrå, får dere glede dere til. 

Noe spennede som skjer i dag?

Electric old school jumper

skinnjakke bikbok//genser og skjorte h&m//bukse carlings


My armcandy - Er så glad i klokka mi. Trodde den skulle bli for stor for min lille hand, men den ble utrolig kul. Synest i hvertfall jeg. Ringene mine er arvet av min farmor og mamma. Liker å mixe tilbehøret mitt. Både gull og sølv er velkommen på en gang.

Jeg har kjøpt meg en genser, og den er ikke i en kjedelig farge. Nyydelig genser fra h&m. Jeg får en old school følelse av den, og fargen gir meg frysninger. Eneste negative med den, er at den ruller seg nede på grunn av en liten strikk. Frister meg til å klippe den av, for vi liker ikke rullekanter.

Hva synest du?

Bags - Urban Outfitters

Hvorfor har vi ikke urban outfitters i Norge (eller har vi deg)? Uansett så er det en av mine favoritt butikker. De har ikke bare nydelige klær, men veskene er utrolig nydelige. Jeg har plukket ut noen av mine favoritter. 

Siden jeg er ganske så glad i native og boheme stil, så digger jeg de to frynse veskene + de to med litt native amerikansk preg på. Men jeg er også ganske så scitsofren i stilen min, så måtte slenge med en søt og klassisk vekse.

Urban Outfitters <3

Vååårsol

Eg ser sjuk ut.. Men sånn går det når du nærmest har grå hud.
Jeg måtte ut i sola å ta bilder igjen. Det er så hærlig vær!
Det var litt kjølig enda. Jeg er jo så heldig med å bo på vestlandet der vinden blåser forferdelig mye. Men som en hardbanka vestlending kan jeg nok si at vind, det tåler jeg.

Jeg skal slutte å snakke om været, for det er bare kjedelig. Jeg skal heller si at i de neste dagene kommer det til å komme noen fine bilder. Bare vent. 

Bursdags presanger fra musketerer og prinsesser

Hadde bursdag for noen uker siden nå, men mine søte venner er sene med gavene. hehe.

Eg er en skikkelig starwars-fan, og to av mine bestekompiser kjøpte to t-skjorter til meg. Utrolig stilige! Kanskje tenkt til å gjøre en av dem til en topp. Vi får se. Da blir det så fall en DIY, og det liker vi.

Den blå buska fikk jeg av min beste venninne June som bor langt langt borte fram meg, men hun er en av mine absolutt favoritt personer i livet mitt, og er utrolig glad for buksa. Passer perfekt!

Outfit - Summery pastel


skjorte bikbok//topp carling//bukse ginatricot//lue cubus//sko eurosko
Denne nye pastel skjorta jeg fant på bikbok er digg. Den er så stor og god, og veldig lett i materialet. En fry å ha på seg. Og toppen er en av mine favoritter i klesskapet. Har hatt den kjempe lenge og digger den bare mer og mer.

Hva synest du om antrekket?

Barneteater og sommerfølelser

bilder fra drama gruppen på Stord sitt stykke

Hele helgen har jeg vært opptatt med å se på ulike barne- og ungdomsteater stykker på Stord Teaterfestival, samt henge med mennensker som kommer fra andre trakter. Utrolig gøy helg med mange minner. Jeg var også med å deltok på arrangementet, men med dans og ikke teater. Danset sammen med min gode venninne Thea som jeg danset sammen med på UKM. Publikum var utrolig kule, og må si at teaterfolk er en av de kuleste folka!

Og gode nyheter med linsa mi. Den kommer på onsdag, og håper ikke den blir ødelagd eller noe galt skjer med den igjen. For jeg ble en skikkelig surpomp den dagen jeg fant ut at den ikke virket. Så håper jeg blir litt gladere i dagene framover, for kan ikke gå rundt å være sur når solskinns dagene kommer!
 

what's up?

Outfit - lovely pastel


Nydelige photobooth bilder. 
Sola stråler og våren viser seg. Da jeg våknet fikk jeg en følelse av å våkne i syden, og det er et godt tegn. Og med havet til utsikt hjelper det bare på å forsterke følelsen. Derfor følte jeg for å kle meg litt sommerslig. Pastellfarger og lette materialer. Håper jeg bare ikke går på en bom med å fryse meg halvt i hjel midt på dagen. Det har jeg gjort for mye.

Kos dere i sola da, dere! 

Dagens drømmeantrekk - Rocking my funky pants


Jeg har forelsket meg i mønstrete og litt funky bukser. Og denne nydeligheten har jeg så sinnsykt lyst på. Synd at den går over tusen lappen... Jeg har nok ikke råd til sånne ting.

Hva synest du?

Musketerer gjør meg glade

Jeg er tissetrengt, noe dere egentlig ikke trenger å vite. Jeg er andre ting også. For ekspempel er jeg veldig glad i dag. To av tre musketerer gav meg to star wars t-skjorter i dag, og det er så amazing at jeg planlegger en/flere klem/klemmer til begge to. For som sikkert folk vet; jeg elsker star wars.

Men jeg er også veldig sint i dag. Sint fordi den nye linsa mi er ødelagd. I hvertfall litt. Fokusringen funker bare på 3 meter og lenger og dette er skandale. Må ned å klage med en eneste gang, og må si jeg synest synd på japanfoto, for de skal få vitne til en meget sint og skremmende Veslemøy.

Så det betyr det blir kanskje mindre bilder. Eller, blider blir det alltids, men av meg? Nei, dere får klare dere uten. 

Noe å være glad for i dag? 

Tumblr, welcome back to my life

Da er jeg tilbake på tumblr! 

Kilden over alle kilder til inspirasjon. Jeg er utrolig glad i tumblr og folk som ikke vet hva det er, er for lite på internett. Jeg heter nationofgorgeousness og visst du vil, kan du være en søtnos å følge meg ♥

Har du tumblr? Jeg vil gjerne følge deg!

Photos from three days agoJeg ville vise dere flotte bilder jeg tok her om dagen på tur. Traff på to søte små som gjærne ville posere litt. Sto helt stille, og digget rampelyset. Visst du har mangel på inspirasjon, gå til en dam. Der dukker det alltid opp noe.

Jeg er alene og ruller på golvet av lite ting å gjøre. Jeg vil ikke være på dataen, for det har jeg gjort hele mitt barneliv. Så jeg må ut. Ut på tur. Ut i det stygge været å gjøre ugang. Jeg tror jeg skal ta med mine flotte med hjelpere til å gjøre dagen bra. Ipod + kamera = ut på tur.

Lat eller syk?

Ikke noe skole i dag. Grunnen er at jeg har vært hos legen og vært på ungdomsrådmøte. Hos legen snakka jeg om blåmerka mine som kommer litt for ofte og blir litt for store. Jeg danser mye, og da er det ikke til å unngå å dunke seg, men da er det jo normalt å bare få små søte blåe flekker. Men på kroppen min danner det seg både Afrika-figurer og andre skapninger i reinbuens farger.

Etter at jeg kom hjem fra møte, har hode dunket og jeg har kladsvettet. Jeg tror eg har fått en reaksjon etter blodprøvene siden de tok mye blod, men det kan ikke bare være det. Gårsdagens kveld følte jeg meg også dårlig. Så om det har en sammenheng, vet jeg ikke. Alt jeg vet er at jeg sitter i senga og ikke orker å gjøre noe som helst.

Jaja, jeg får slappe av og håpe jeg blir bedre til i morgen. 

En dag med alle årstiderDa jeg våknet i dag, ble jeg sjokk skadet av å se snø på bakken. Jeg ble fortvilet, for jeg var så utrolig sikker på at våren endelig hadde kommet for å bli. Men så utover dagen ble det varmere og våren kom. Krokkuser blomstret og grønnebakker. Plutselig ble det enda varmere og folk tok av seg jakker og det var nesten sommer. Sjukt digg!

Men helt til slutt, så begynte regnet... Så nå sitter jeg halv våt i håret og i koseklær, og synest det er urettferdig att værgudene ikke gir bedskje når de slenger ulike årstide i trynet på deg.

 

But at the end of the day, I'm really happy. 

For å være ærlig, så er regn og litt vind faktisk litt deilig. Føler deg frisk når du kommer inn gjennom døren. Eller der det bare jeg som er litt vel positiv med været? 

Outfit - Paint me in black and white

jakke h&m//genser veromoda//bukse carlings

skjerf glitter//smykke og lue cubusJeg prøvde noe nytt i dag. Tok bilde før jeg dro til skolen i stede for etterpå. Fant ut at det var mye mer avslappende for dagene mine. Og siden den nye linsa er mye mindre og lettere enn 24-105mm'en, så kommer nok kameraet mitt til å dukke opp flere ganger i hverdagen min.

Også ser du at jeg har fine krølle/bølger i håret? Laget de med min nye krøllestav. Digger produktet og anbefaler den veldig! Ble ikke sånn kjempe fint, men etter noen flere forsøk blir jeg nok mester før jeg kan si fiskepinner.

Snakkes senere søtnoser!

You got to take some time off

Denne helga har vært veldig rolig. Akkurat det jeg trenger for å lade meg selv til alle helgene framover. 

Nesten hver helg, besøker jeg det nye huset på Grinde, og det er min lille helg for meg selv. Jeg gjemmer meg og flykter bort fra livet på Stord. Det er litt farlig å flykte, for jeg blir for vant med det. Når helga er omme, så må jeg tilbake til Stord. Tilbake til besteforeldrene mine, til lekser og skole og til venner og kjente.

Det er ikke vemodig, men jeg er så innstilit på at jeg skal flytte, at jeg på en måte er litt ferdig. Selv om det enda er lenge igjen. For jeg skal bli ferdig med ungdomsskolen først. Bli ferdig med 10'ende.

Så jeg er takknemmelig for en ny sjangse og nye muligheter på en ny plass. Og jeg klarer nesten ikke å vente til jeg snart skal plante bena mine på en anne skole og bli kjent med nye folk. Utrolig spennende!

1 skjorte, 5 uttrykk

 

          "Kan du ta bilder med skjorta oppi jeans med belte til? Eller lage video?" - Lise

 

Det kan jeg Lise! Så i stede for å lage video (siden jeg ikke har videokamera), så kjører jeg litt ekstra på og viser deg fem ulike måter å ha den samme skjorta på. Enjoy!

Jeg liker å forandre litt på hvordan jeg går med ting, og skjorter er en av det enkleste måtene å forandre et antrekk på.

Digger at folk spør meg om ting de lurer på. Så visst du har spørsmål eller vil at jeg skal vise noe eller hvordan jeg gjør ting, så er det bare til å kommentere. 

Hvilke måte likte du best?

Godterier fra JapanFoto

Yaay! Jeg er stor fornøyd etter dagens tur innom Japanfoto. Jeg har siklet på en 50mm linse lenge, og endelig har jeg samlet opp penger til å kjøpe det. Sammen så kjøpte jeg en fotobag som jeg har manglet. Det er jo ikke lurt å slenge kameraet ned i veska sammen med leppestift og vannflaske. Og det har jeg vært flink med å gjøre. Fyfy.

Jeg skal i hvertfall ut å prøve linsa i morgen. Happycamper i dag også.

Har du prøvd canon linsa? Hva synest du om den?

Gårsdagens antrekk


t-skjorte lindex//skjorte cubus//buske og belte veromoda//skinnjakke bikbokSola som strålte var himla irriterende. Mysebilde etter mysebilde. 
Gårsdagen gikk i shopping, så da trengte jeg noe behagelig og samtidig litt kult. And here is the result. Jeg liker veldig mye. Alle plaggene er favoritter i skapet. Spesielt skjorta. 

Senere i dag skal jeg gå tur med familien i området rundt det nye huset. Jeg er jo ikke kjent i området i det hele tatt, så snart blirt det oppdrag: Explore Grinde!

DIY - Metal Choker

Tools - koppertråd, tykk ståltråd, noe å kutte alt med og litt lim.

Først klippet jeg til fire stålstenger sånn at den passet rundt halsen. Så klippet jeg til en som var litt lenger sånn at jeg kunne bøye tuppene. Dette gjorde jeg på grunn av at da blir det ingen spisse tupper rundt halsen, pluss enklere å ta på seg.

Så surret jeg alle stålstengene sammen en etter en med koppertråd. Brukte også litt lim her og der for å unngå at koppertråden løsnet og for å unngå spissetupper.
Veldig enkelt og simpelt.
Jeg hadde egentlig planlagd å ha noe annet på smykket, men det gikk ikke så bra. Uansett, så er jeg fornøyd med hva jeg fikk til på noen par minutter. 

Tips: Jeg bøyde selve smykket litt, sånn at det bøyde seg sammen med skuldrene mine. Da sitter det mye bedre rundt halsen.
Lykke til!

Going wild on Gina, and other places...

Jeg er utrolig glad i ginatricot sin stil, og alle de fire plaggene over er fra gina. Er spesielt glad for at jeg fant den lille hvite og svarte toppen under jakken. Den er så fin, og jeg er veldig svak for geometriske mønstre. Pluss at den blekede jeansen kostet bare 30,- (lucky).

Alle toppene er fra Lindex og den fine lommeboka er fra Kappahl. Endelig fant jeg enkle t-skjorter med v-neck. Elsker hvordan sånne t-skjorter sitter på kroppen. Blir en veldig beachy og effortless look med sånne t-skjorter. Og lommeboka digger jeg.

Denne klokka fikk jeg til bursdagen min, og er utrolig glad i den. Veldig stor, men så er det jo en herreklokke. Når jeg skulle velge meg en klokke så kom jeg alltid bort til herreklokkene. Dameklokkene var så små og pyntete, mens herreklokkene var utrolig røffe og kule. Den ser litt rar ut når den er på handen min. Jeg har så lite håndledd, hehe.

For å forsvare mitt forbruk, er nesten alt dette kjøpt på gavekort og kuponger som jeg har samlet på i måneder. Så jeg betalte minimalt. Det var også masse salg i butikkene, men etter den første turen på lindex og ginatricot, turte jeg ikke å kjøpe noe mer. Det var vel egentlig en bra avgjørdelse. Kan fort bli for mye.

Jeg ver i hvertfall en veldig happycamper!

Denim Jacket Styling
Jeg har veldig lyst på en dongeri jakke og lekte meg litt på polyvore. Genial side å mixe og matche plagg. Så visst dere vet hvor du finner en fin dongeri jakke, så hver så snill å skrik ut.

Hvilket antrekk likte du best?

New stuff

Jeg fikk en grønn jeggins til bursdagen min av to venninner, og så snille som jentene er; så trodde de at jeg var en størrelse mindre enn jeg egentlig er. hehe, det ble litt morsomt når jeg skulle prøve den. Gikk ikke så bra det.

Men så bytta jeg den i to andre ting fra veromoda. Hvit basic genser, og en svart slimfit jeans (med et utrolig søtt belte). Så nå er jeg en liten happycamper her jeg sitter. 

Jeg har også fått en annen ting i livet mitt. En perle av en krølltang. Eller rettere sagt krøllestav. Jeg har ikke prøvd den enda, men gleder meg. Remington er utrolig bra. Har en rettetang av dem, og jeg elsker den. Så vi får se om jeg klarer å bli like glad i denne. 

Senere i dag skal jeg på en liten bandkonkurranse. Jeg stikker berre innom en liten tur, og tar sikkert noen par bilder. Så blir det også dansetrening på slutten av dagen. Joy!

Hva skjer med dere i dag?

Outfit - I'm a man lady


skjorte og bukse cubus sko random skobutikk
Skal fortelle dere en liten hemmelighet. Den fine skjorta er en manneskjorte. Jepp, du får tak i den samme på herreavdelingen på cubus. Må si at jeg elsker denne skjorta. Den er så god å gå med, og den er nydelig både som cardigan og preppy oppknappet. Denne blir nok en favoritt i mange år.

Denne uka har jeg danset zumba to dager. Mandag og Tirsdag. Jeg har gratis zumba-timer hele denne uka her, og må si at det er noe helt annet en klassisk ballett og moderne! 
Med alle de vrikkingene og bevegelsene blir jeg nesten svimmel, og jeg blir kjempe distrahert av å se på rumpa til intruktøren bare gå opp, ned og til sidene nett som den skulle ha vært en nikkedukke i farta. Nei, jeg tror jeg skal holde meg til pliéer og chasséer.

Har du noen gang prøvd zumba?

Dead? Never!

Ja, jeg var litt redd for at jeg aldri skulle komme inn på denne siden igjen. Men nå er jeg her, og mye har skjedd siden sist. 

Jeg har hatt bursdags party, danset, shoppet, skolearbeid, lest mye, organisert mye av livet mitt og slappet en hel deg av. Dataen har liksom vært en liten del av dagene, og ikke en stor del som den var før. Selv om det klødde i fingrene etter å skrive og oppdatere, så fant jeg meg ikke i å gjøre det før nå. 

Men nå blir de mye. Har mye å fortelle, mye å skrive om. Så da er det bare til å refreshe siden. Snakkes!

Flytende tanker

Ferien er slutt, og alt annet enn skule og lekser har blitt ned prioritert. Jeg liker det ikke, men blikket mitt er satt på et mål som jeg må nå, og for å nå det er lesing på diverse fag et lite must. 

Uff, blir nesten litt sliten av å tenke på at snart blir det helt annerledes og andre ting å forholde seg til. Andre lærere og folk som kanskje ikkje bryr seg så mye om du stryker eller ikke. Når jeg tenker over det, er egentlig ungdomsskulen veldig rolig og veldig koselig. Ikke det at videregående ikke kommer til å bli koselig, men med alt det jeg har hørt så langt for videregående, så blir det mer seriøst og mer viktig å gjøre en insats. Skremmende.

Wow, jeg skriver et seriøst innlegg med store ord. Ingeting om hva jeg har laget eller hatt på meg. Egentlig skulle dette innlegget handle om hva jeg har lyst på av ting og tang, men etter litt for mye debatt rundt middagsbordet med ulike seriøse temaer, ble jeg i tanke humør. Og det blir ikkje bedre med slike jazz og soul rythmer som er filosofiske i seg selv. 

Uansett. Poenget mitt er, at bloggen mangler kjøtt og flesk. Noe jeg har tanker om å føde den lille nettsiden min med. Men alt du gjør må du ha tid til, og tid kommer snart. Det lover jeg.

Outfit - Bring the light to me

cardigan og hvit skjorte h&m singlett ginatricot shorts bikbok sko vagabond

Påkjørte dager med adrenalin kick

Jeg må ha en engel som passer på meg, for i dag holdt jeg på å bli påkjørt to ganger. Først av en bil, så en buss. Heldigvis så er jeg ikke så vimsete som jeg kanskje ser ut som, så jeg klarte å hoppe unna. 

Teater er utrolig kjekt. I dag var det audition (som vi fikk vite på dagen). Gikk bra, men kunne så klart gått bedre. Hadde alle replikkene inne, men jeg mumlet litt her og der. Noe jeg sliter med både til hverdags og på scenen. 

Senere i dag skal jeg ta bilde av eit lokalt band mens de øver. Hehe, nesten blitt privat fotograf for bandet. Det er litt gøy. Legger kanskje ut noen av bildene senere. Hva skal dere gjøre i dag?

16 års dag

Da er jeg 16 år og glad som en liten fugl. 
Familie kom på besøk og kaker og brus ble servert. Alltid kos med familien på besøk. Og etter konserten i går, er jeg ekstra fornøyd. Det var utrolig gøy, og Kaizers er tidenes!


Begynnelsen av mars var fantastisk!

Da er det bort til Kaizers konsert!

Da sier jeg og Elisabeth hade! For nå skal vi på konsert!! 

Outfit - 3. mars


skinnjakke bikbok top ginatricot short DIY/bikbok sko eurosko


Endelig er jeg litt touch óg


Wow, fikk ny mobil av mamma og pappa i går. Elsk!
Før hadde jeg en liten gammel sony ericsson med taster som falt ut. Så det er jo en revolusjon å få en LG. Uansett er jeg utrolig glad for den nye mobilen. Tusen takk!
Ellers er det baking og vasking som står på menyen. Det blir familie party på søndag, og cashflow hehe. Samt på lørdagen skal jeg på kaizers orchestra konsert! Skal gå med ei venninne, og jeg kan ikke beskrive med ord, hvor mye jeg gleder meg. 

Hva skjer i helga hos dere?

Outfit - The sun is shining!

Sol! Endelig er snøen borte og jeg skinner like mye som sola.

Ville feire været med et litt mer sommerslig plagg. Elsker det nye maxi skjørtet mitt, og den vesten er bare nydelig.


maxi skjørt veromoda singlett ginatricot vest carlings smykke tyrkia sandaler euroskoJeg begynner å tro på at jeg går på solenergi. For hver gang sola skinner, så bobler energien min inni meg. Eneste som er litt dumt når det er sol, er at jeg reflekterer lyset fordi jeg er så bleik. Skulle nesten trodd jeg var en twilight-vampyr. Glittrer i sola. 

Hva synest du? Og liker du at våren nærmer seg?

Februar til Mars

Jeg har blogget i to måneder og nå har vi kommet til måneden mars. Blogging har begynt å bli en liten hobby for meg, for må si at den har hjulpet meg med å være mer kreativ med både stilen min og crafting. 
Responsen jegh ar fått er også helt utrolig. Så det er bare gøy å fortsette. Gleder meg til den nye måneden. For i mars skjer det mye.

Jeg har jo postet antrekker i februar, og her er bilde av tre av mine favoritter. Hvem liker du best?

Dagens antrekk og kommende høydepunkter


skjorte carlings t-skjorte og shorts bikbok jakke mamma sin
Veldig sløv dag som bare har inneholdt handling til middag og bursdag. 
Jepp, eg har bursdag på søndag!! Da blir jeg 16 år, og kommer til å feire den her i det nye huset. Selv om jeg snart er 16 år, så føler jeg meg som en 8 åring i hode. Men eldre blir du uansett.

I morgen blir det forhåpentligvis shopping med noen venner og på lørdag skal jeg på kaizers konsert!! Gleder meg så sykt.

Har du noe å se fram til de kommende dagene?