My new room


Hehe, klærne på det blå bordet er klærne jeg bruker aller mest + noen som er hos bestemor der jeg egentlig bor nå. Det som er litt morsom er at alle klærne er i fargene grått, svart eller rødt. Så kjedelig er skapet mitt.  
Noen bilder av det nye rommet mitt i Tysvær. Noen spurte om jeg kunne vise rommet, så her er det.

Jeg bor ikke her enda. Bor egentlig hos mine besteforeldre på Stord, siden jeg skal fullføre skole og sånt der, men nå i ferier og etter sommerferien er jeg nesten bare her i Tysvær. 

Rommet kommer til å bli helt annerledes når jeg begynner å bo der skikkelig. Skal ta ut mange ting, og er på jakt etter noen møbler som skal inn. Så om noen måneder kommer nok dette rommet til å se helt annerledes ut. 

Hva synest du?

Haugesunds innkjøp og en mørk hemmelighet

Se! Jeg er ikke rød mer, og må si at det er veldig rart. Har jo vært rødhåret nå i nesten tre år. Så det var på tide med en forandring og da ble det brunt. Er ganske så fornøyd, men må fremdeles venne meg til fargen. 

Jeg handlet litt i Haugesund også, og det ble veldig mye sort. Et svart maxi skjørt og en svart genser.
Til mitt forsvar, har jeg lett etter et passende maxi skjørt og genseren var berre rå pen. I nærmere framtid, skal jeg love å bevege meg mot vår og sommer med å kjøpe farger og hvite klær (selv om det skremmer meg litt).

Kjøpte også en bok, og for dere som kjenner meg, så elsker jeg Assassin's Creed serien (dataspill). Så når jeg så denne boka inne på ark, så hylte jeg inne i meg og hoppet bort til hylla. Ahhh, gleder meg så sykt til å lese den. Elsker historiene fra AC, så dette blir gøy! 

Hva gjorde dere i går?

DIY - Blonde Bandeau

Se! Jeg har laget meg en tupe bh! 
Sydde den uten noen skikkelige mål og var ikke veldig nøye, så ikke rart at den er litt skjeiv. Litt feil her og der, men ble veldig fin.

Hva synest du?

Hadehilsen fra ei jente som fyker til by'n


 

Shopping, farging av hår og kos med min kjære mor.

Knitting my own scarf (progress)Bare på to dager har jeg klart å produsere denne lille firkanten. Ganske stolt av meg selv. Har mye igjen, men det må vente til jeg har kjøpt nytt garn. 

Å bli brent av den kreative flammen, er ikke bare positivt. Dag ut og dag inn har jeg idéer om hva jeg kan lage. For eksempel laget jeg en bandaeu bh midt på natten i dag, og jeg har strikket og strikket til jeg ikke har mer garn å strikke. Fingrene mine klør i å få gjøre noe kreativt, noe som er skummelt.

Av og til tar jeg meg selv i å gå inn i klesskapet til mamma og se på klærne hennes. Jeg tenker da på hvordan jeg kan "ødelegge" dem, og lage dem til noe helt nytt. 

Er du kreativ av deg?

Inspirasjon - Free People

Free People er en nettbutikk som selger alt fra kjoler, skjorter og bukser til nydelige sko, smykker og armbånd. Får utrollig mye inspirasjon fra denne butikken, og blandingen av rocka, boheme og feminin er veldig tydelig. Jeg elsker det!

Jeg kan si at visst jeg hadde vært en dråpe eldre, bodd i litt varmere strøk og hatt litt mer penger, så hadde jeg sett sånn ut. Eller jeg ønsker i vertfall å se sånn ut. :)


Modellene de bruker er nydelige og passer perfekt i klærne de har på seg. Elsk.

Hørt om Free People før? Hva synest du?

Outfit - Rocking out another shorts again


skinnjakke og DIY'd shorts bikbok bluse carlings 

stor ring lindex ringer, klokke og gullsmykker bestemor sølvsmykke venn

sko vagabond

Et antrekk med min "nye" shorts som jeg tok nagler på. Utrolig kul.

Jeg har merka at jeg nesten bare går i shorts. Har cirka tre shortser som jeg bruker nå, og har nok en del jeg ikke bruker. Jaja, naturlig nok ønsker jeg meg noen nye bukser. Ønsker deg jo det du ikke har fra før av.

Hva synest dere?

DIY - Studded shorts

En svart high waisted shorts fra bikbok blir pimpet litt opp. 
Naglene er fra panduro. 


Pyntet begge lommene på shortsen min.
Skulle egentlig lage et kors på ene baklommen, og fylle den andre lommen med nagler, men fant ut at jeg ikke hadde så mye nagler som jeg trodde. Men ble veldig fornøyd med resultatet uansett.
Yaay! Da har jeg en ny shorts som eg absolutt elsker.

Jeg flyr til nye eventyr

Nå er jeg i Rogaland igjen, mitt nye hjem. Det nye huset er fult med esker og enda mer esker. Føler jeg flyter på esker.

Snart blir det taco som skal fylle magen min. Taco-fredag er godt. Kommer nok noe koselig å lese i morgen. Hihi.

Strikke,strikke,strikkJeg er så trøtt om dagene at det nesten ikke er mulig. Lurer av og til på om jeg har genene til et dovendyr slik som jeg sover. Det er ikke noe positivt, for jeg får ingen energi av det.

Begynt å strikke igjen. Startet på et sirkel skjerf i fargen grå/hvit. Om jeg blir ferdig, skal jeg feire. Feire over at jeg har klart å strikke noe helt ferdig uten å bruke et halvt år på det. Mamma sier at jeg har mange idéer som aldri blir ferdig, tror nesten hun har litt rett. Mamma er en klok dame.

I morgen er siste skoledag før ferie! Vinterferien skal bli godt brukt.

Outfit - Wearing my nice red shorts todaycardigan mamma ballet body ladanse shorts DIY/bikbok

Bare et veldig enkelt og grett antrekk. Elsker shortsen, er stor fornøyd. Skulle egentlig ha en hvit skjorte på, men den var så klart altfor rukkete til å se dagslys, så da ble de en grå cardigan i staden.

Hvad tycker ni?

DIY - Rød jeans shorts

Dylon er tekstilfargen jeg brukte. Du kan bruke den i vaskemaskin og håndvask (tror jeg). Jeg skal i hvertfall prøve å lage en ombre shorts i to forskellige farger med den samme tekstilfargen. 

Som du ser så brukte jeg vanlig salt. Vet at du får kjøpt salt for tekstilfarging, men det er ikke nødvendig med dylon.

Det jeg gjorde er egentlig bare å følge instruksene som følger med pakken. Tok inn pulveret, tok in 500g salt og hev shortsen i vaksemaskinen og trykket på start. Enkelt og utrolig spennende. Så inn i vaksemaskinen noen ganger, og det var helt rødt inne i der. Var bekymret en stund, men resultatet ble bare helt nydelig!
Shortsen er fra bikbok, og var helt lys blå.Senere skal jeg pimpe shortsen enda mer og sette litt nagler på.
Stay tuned for the result!

Farging på gang

Fastelavensboller og Elle = dødelig kombinasjon.

Prøve etter prøve etter prøve. Godt det snart er vinterferie. Selv om jeg tror at jeg kommer til å være lat og ikke å gjort noe jeg har lyst til i ferien, så gleder jeg meg. Er litt redd for at jeg kommer til å sove meg gjennom det syv dagene, noe jeg vanligvis gjør. Pleier å si at ferier er nett som alkohol. Det er deilig så lenge det varer, men etterpå er det helt forferdelig. 

I posten i dag kom naglene jeg bestillte på panduro. Jeg skal pynte opp en shorts jeg holder på å farge rød. Gleder meg så sykt til det ferdige resultatet. Forhåpenltigvis blir jeg helt ferdig idag. Gud, så gøy.

DIY - Striped tights (finished)Endelig ferdig med tightsen min, og må si at jeg er veldig fornøyd. Det er noen ting jeg hadde gjort annerledes. Sånn som å gjøre stripene mindre med flere striper, og kjøpe en hvit dongeribukse å male på i steden. For en hvit og billig tights fra cubus var veldig vrien å male på. 

Kommer kanskje til å komme et; how I style innlegg med denne tightsen. 

Hva synest dere?

Verden står stille

Det er rart hvordan livet ditt er stresset, så plutselig kommer en dag der alt står stille og du aner ikke hvor du skal gjøre av deg. Du vet at alle de andre maurene på planeten spinner rundt og er travle som alltid, men denne dagen er ikke du en av de maurene som surrer rundt. Du er bare der, og ser ut vinduet å tenker for deg selv. 

Gamle-huset begynner å bli veldig tomt nå. Nye folk flytter inn 1. mars, og da bor ikke jeg der lenger. Rart å tenke på at jeg aldri skal være inne i det huset lenger. Rart at jeg skal flytte inn i et helt nytt hus.

 
utsikten hos bestemor og bestefar (der jeg bor nå)

Blir nok en bra dag med effektiv flytting og kanskje jeg rekker å farge ene jeans-shortsen min. DIY in my heart.

Dagenen mine går i feil retning

Jeg er en tulling
Igår låste jeg meg ute, og måtte vente i sentrum i fire timer før jeg endelig fikk komme inn i varmen. Og etter det, var det bare å komme seg på dans. Takker alle som kunne vente litt med meg.

Men nå i skrivenes stund, så tenker jeg bare på samfunnsfag. Eller rettere sagt; tanken av at jeg skal ha prøve. Ikke selve svarene, for de kan jeg ikke. Det å lese om teknologi og utvikling er som å lære seg hele historien om Ming-dynastiet på en dag (Kinas historie). Sukk, jeg klager ikke! 

Bortsett fra at dagene går i negativ retning, så prøver jeg å holde meg oppegående. Det er jo bare det du kan gjøre. 

Dårlige dager i det siste?

New make-up stuff

leppestift maxfactor børster lindex solpudder loréal

Nye sminke ting inn i sminkepungen. Begynt å sminke meg mindre og mindre. Før var det masse foundation og mørke øyner. Nå prøver jeg å gå med minst mulig foundation (eller ingenting), og ikkje så mye øynesminke. Så klart, noen ganger slår jeg litt ekstra på, men ikke til hverdags.


Digger denne fargen. Gir en skikkelig nøytral og "usminket" look på leppene. Og jeg selv føler at fargne passer øynene mine. Liker den veldig godt, og reklamen sier at den tar vare på leppene dine (visst vi skal tro det).Solpudder er noe jeg har vært skikkelig skeptisk til. Jeg er så blek, og tenkte "Solpudder, det er bare for solbrunefolk". Men så tenkte jeg å prøve da. Framheve kinnbena litt ekstra skader jo ikke. Vet ikke helt hva jeg føler for dette produktet. Er fornøyd, men ikkje sånn kjempe.

Hva bruker du av sminkeprodukter?

Outfit - Discovered the panther in me

topp bikbok bukse cubus

skinnjakke bikbokAbsolutt elsker den røde buksa mi. Den er så komfortabel og ikkje minst, den er rød!
I dag er det lekse-dag. En av det mest irriterende med å bli eldre, er det at du får mer å gjøre. Lekser, prøver, flytting og diverse sliter meg ut. Godt at jeg har dans ved slutten av dagen. Den ene lille timen er så god. Får meg på glade tanker, og hver gang jeg danser er det en drøm. 

Har også utrolig mange diy prosjekter på gang i hode. Nett bestilt nagler og tekstilfarge. Må bare bli ferdig med den stripete tightsen først. Gud, nesten glemt hvor gøy det er å lage ting!

Også et spørsmål til alle dere lesere, hva synest dere om håret mitt? Har egentlig krøller, så hva synest dere?

Nå er jeg på bloglovin!

Endelig er jeg innpå bloglovin! Follow my blog with Bloglovin

Outfit - Waiting for the perfect streetview

skjorte cubus ballettdrakt dansebutikken shorts bikbok smykker bestemor
Tiden flyr, og jeg må små løpe bort til teater. Senere skal jeg prøve å bli ferdig med tightsen min, og kanskje lese litt til prøve. 

Hva skal du gjøre i dag?

DIY - Striped tights (work in progress)


 

 

 

 

Holder på å lage meg et par stripete tights. Det er så kult, men det eneste paret jeg har funnet i en butikk er for dyrt. Så da prøver jeg å gjøre det selv! 

 

Blir ikke sånn helt fantastisk bra, men det er jo bare første gang. Senere kommer jeg til å kjøpe et par billige hvite jeans sånn at kvaliteten blir litt bedre. Her bruker jeg jo bare billige tights fra cubus.

Gleder meg til jeg er ferdig!

 

 

 

 

Blondt, brundt eller rødt?


Lekt meg i photoshop, og resultatet var morsomt.

Jeg er jo egentlig blond og har farget håret til rødt i to år nå. Klar for forandring? Ja, eg synest det.
Lenge tenkt på å gå blond igjen, men da føler jeg at jeg blir hvisket bort fra universet. Jeg blir bare så... Jeg vet ikke. Passer det bare ikke. 

Brunt derimot er et sterkere uttrykk enn blondt. Og sikkert det jeg kommer til å gå til. Brunt blir mer normalt enn rødt, men da kan jeg kle meg med andre farger som jeg normalt ikke kan. 

Rødt er jo safest (i hvertfall i mitt tilfelle). Det er det jeg passer, og det er mitt kjennemerke. 

Hva synest du jeg passet best?

Accessorie - Ear cuffs


Forelsket i ear cuffs, og kommer ikke over kor utrolig mange fine det finnes der ute. Jeg digger den "nye" måten å pynte øret på.

De med fjær er bare så badass at jeg nesten blir litt redd. Minner meg om vinger. Vingeører. Nesten som du kunne bare startet å fly sånn uten videre. Praktisk.

Hva synest du om ear cuffs?

Nye rom og nye følelser

Sett Star Wars i 3D. Det var gøy.
Så sølte jeg popcorn over hele gulvet til kinohuset. Det var óg ganske gøy.

Etter kino, førte vinden meg til Tysvær, eller nye huset som jeg kaller det. I går var nemmelig den siste gangen jeg såv i gammle huset. Kjente det stakk litt når vi svingte inn til innkjørselen i dag. Blir nok litt skummelt.


Denne boken er utrolig god. Visst du leser på engelsk og liker fantasy, les denne her!

Sitter i mitt nye rom som har blitt litt mettere med sofa, seng og klesstativ. Begynner virkelig å se for meg rommet som koselig. Allerede tenkt på ting og tang jeg skal rote rommet med.

Nesten litt synd at jeg ikke skal bo her før til sommeren. Jeg skal nemmelig hygge meg sammen med besteforeldrene mine til jeg fullfører skolen på Stord. Etter det, så bærer det til Tysvær. Mitt nye hjem.

Gårsdagens antrekk - kittens!

vest fretex bluse h&m svart jeans carling


Jeg elsker den søte katte vesten! Den er ultra søt, og ikke minst uvanlig. 

I går var jeg trøtt som en løve, og alle vet jo at løver er sløve! Agressiv og sov hele dagen. Synest synd på alle menneskene rundt meg den dagen. Men alt forandret seg i dag. I dag var jeg glad og fornøyd, og skal snart ned til dansesalen for å kjøpe litt danseutstyr. 

Snakkes!

Inspirasjon - Guttas mote

Jeg får utrolig mye inspirasjon fra herremote og jeg er ofte innom herreavdelingen og titter. Det er noe med de sterke linjene og røffe detaljene som facinerer meg. Hehe, av og til stjeler jeg skjorter og bukser fra brødrene mine og prøver ut litt ting og tang. 

Folk sier at menn har så lite muligheter når det gjelder klesstiler, men det har de søren meg ikke!

Noen av mine favoritter innenfor lookbook samfunnet, og alle bildene er linket til kilden.

Hva synest du om herremote? Noe du får inspirasjon av?

Secondhand innkjøp
Tok meg en tur til fretex. Det var noen fine vesker der, men kjøpte de ikke. Er i hvertfall stor fornøyd men innkjøpet og funnet. Det er liksom mer gøy å komme hjem med en pose fra fretex enn h&m. For da har du liksom "funnet" noe mer unikt. 

Skjorten minner meg om noe fra Rodarte for Opening Ceremony. Liksom i samme stilen. Og ikke minst, vesten er super søt! Hadde ikke troen på at den skulle passe, men den var utrolig fin på.

Hva synest du?

Is there beauty in sickness?Hvert innlegg jeg har skrevet de siste dagene har vært om sykdom og hosten min, men så er det jo det som er hoved temaet i livet mitt akkurat nå. Internett er min bestevenn, og jeg har klart å lage en lang ønskeliste over kamera utstyr jeg har lyst til å kjøpe meg. 

Har bestemt meg for å ta mye mer bilder. Det gjorde jeg før. Nå har det bare stått stille. Bare vent, jeg skal klare å gjør livet mitt mer interessant.

Lazy Days - drømme outfit

skjorte og skjørt weekday genser ginatricot skjef lindex boots betseyjohnson

Mine sykedager er snart slutt, men lat og sliten er jeg. Har bare lyst til å grave meg inn i fine og behagelige klær. Og hva er mer behagelig enn et stor maxiskjørt laget av jersey?

I hvertfall så blir det nok en sløvedag i dag og. Får bruke tiden min til å lese litt på skole og klær. Selv om jeg vet at jeg kommer nok til å se på klær mer enn kjemiske formler.

Hva er ditt late antrekk?

Hosten og meg
Jeg kikker bort på hostesaften. Han stirrer intenst på meg. Han løfter opp korken og sier med en lokkende undertone: "Ja, skal du ikke bli frisk da Veslemøy? Jeg biter ikke. Kom å smak på min deilige lakrissmak Veslemøy!"
Hostesaften gjør et byks og kommer mot meg. Han gjør et ninja skrik i de han søler (tilfeldig) litt hostemikstur inn i munnen min. 
"Neeeeeeeeeei! Hostesaft, hva har du gjort?"
"Sukk, gjort deg frisk vennen min. Nå, se å få litt mat i deg nå."

Jeg og hostesaften har et elsk/hat forhold akkurat nå. I en hel uke har jeg hatt hoste, men skikkelig sjuk har jeg ikke blitt før nå. Dårlig tidspunkt. Men så er vel bakterier kjent for å komme på besøk når det ikke passer helt.

Har du vært sjuk i det siste?