Rolig og god dagDagen i dag har vært utrolig sløv. Men ikke sånn dårlig sløv, mye heller sånn deilig og rolig dag. Sett mye serier og rydda rommet og kost meg egentlig. Blit mye bedre også. Nesen min er ikke så tett lenger, og hosten er nesten borte vekk. Jeg har snart energi igjen. Deilig.Såg dødslekene i dag.
Dødslekene var ikke en dårlig film, men heller ikke en veldig bra film. En underholdnings film når du ikke vet hva du skal se, og en film som kan gjøre alle bildene i hodet ditt virkelig (for deg som har lest boka). Litt skuffet, men bra film.

Anbefaler dere heller til å lese bøkene. For bøkene er utrolig mye bedre enn denne filmen. Du får vite så mye mer, og følelsene som kanskje rekker litt fram i filmen, kommer kjempe godt fram i bøkene. Les, ikke se. Du kommer ikke til å angre.

Lest eller sett dødslekene?

Sonny - Rogaland TeaterVisst du er Kaizers-fan, har du nok hørt om musikalen Sonny som er basert av Kaizers sanger fra det første, andre og tredje albumene. Pappa hadde kjøpt biletter til dette og på fredag var jeg på vei til å se sangene som jeg alltid har hørt på, bli til noe du kunne se også. Jeg ble stor fornøyd! Sangene var brukt på utrolige kule måter, og kreativt brukt av scene og andre rekvisitter. Noen rare vendinger i stykket, og det var noen ting som virket feil, men alt i alt eit veldig bra gjennomført show. Likte det kjempe godt!

Et utdrag av nrk sin anmeldelse:

"Forfatter Tore Renberg har skrevet en historie som er i Kaizers ånd, men som står på egne ben. Tre unge mennesker er hovepersonene - kameratene Sonny og Vicente - og Victoria, som de begge vil ha. De vokser opp sammen i et land i krig, og kjemper sammen i motstandsbevegelsen - Resistansen. Vi blir med dem gjennom krigen og ut på den andre siden, der det ikke er spesielt bedre å være. På veien mister de hverandre av grunner som ikke skal røpes her, men det handler om store temaer som lojalitet og svik, mot og underkastelse, og hat og kjærlighet."

bildene er tatt fra googleHar du sett stykket og hva syntest du?
Liker du Kaizers?