Inspirasjon - Camo Jacket
(source: Lookbook, Carolines Mode, Ford Model Blog)

Jeg har sett litt rundt på streetstyle blogger og elsker en liten minitrend som går igjen. Kamuflasje jakka. Noen synes den er kjempe stygg, og andre elsker den. Jeg er vel blandt sist nevnte. Synes det er et perfekt plagg å kombinere sammen med feminine detaljer, eller ved et simpelt antrekk der du trenger litt farge og mønstre. 

Jeg er godt i gang å lete, men siden det er en minitrend og jeg bor i Norge, er det lite sannsynlig for at jeg finner en ved første øyekast. Det er vel bare til å begynne å lete.

Hva synes du om kamuflasje? Og har du noe i kamuflasje?

My tumblr-inspirationNoen bilder jeg bare elsker fra tumblr. Elsker den effortlesse stilen blandet med litt glam. Rocka og røffa detaljer kommer alltid til å være en del av meg.

Hva synes du om bildene?

Insirasjon - Space Lotus

 

Jeg kom over en fantastisk bildeserie på Planet Blue. Fargene, scenarioene og modellen. Desse bildene får meg til å ville flytte til sørlige land og til å farge håret mitt pastell lilla.

 Det som jeg liker veldig godt med desse bildene, er fargene. Og det er ikke tvil om at farger er et stort tema med desse klærne. Men hvordan fotografen har redigert bildene gjør meg også veldig interesert. Det er mange flere bilder i serien og på sidene til Plantet Blue kan du finne mange lookbooks som er minst like bra som denne. Her kan du finne resten av bildene.


Inspirasjon - Chill in bright colours


Må bare vise dere desse bildene. Jeg liker ikke at jeg ikke husker hvor jeg fant dem eller hva fotografen heter, for fotografen trenger å få annerkjennelse for desse.

Som noen vet, har jeg blitt veldig glad i neon og farger, men enda holder jeg meg til små farge detaljer i stede for noe skikkelig sprøtt. Håper noen får inspirasjon fra dette bilde til å prøve litt mer farger til sommeren, for jeg synes det er veldig vågalt men utrolig tøft også! I mellom tiden vil jeg nok ønske meg litt mer sommerslig vær nå. Siden 17-mai snart står for døra, og det blir alltid trist når det regner på 17-mai. 

Weekday - Inspiration


På grå og kjedelige dager, elsker jeg å titte på motebilder. Jeg drømmer meg inn i en verden jeg ikke er en del av, og jeg ønsker at en dag skal jeg ta sånne bilder og lage mine egene verdener for så å se bildene i blader jeg beundrer. For å si det enkelt; bilder er min måte å drømme meg bort på. Bilder er mine bøker. Aner ikke hvor mye jeg sitter på dataen og ser på fine mennesker.

Weekday sine bilder er flink til dette. Bare se på noen av dem her. Klærne, stedene, menneskene. Kan bare sette på litt indie-rock og sette deg ned å drømme. Jeg får i hvertfall en sånn følelse av at du har sett en ekstremt god film du har lyst til å være en del av. 

Nei, jeg får drømme litt mer.

Monsoon S/S 2011Dr. Martens


Jeg var innom Marta sin blogg; raiinboww hvor jeg alltid får inspirasjon, og fant hennes innlegg om Dr. Martens. Jeg hadde glemt hvor mye jeg elsker designet til desse skoene. De er så røffe og samtidig vanntett (score). 

Jeg personlig ble i hvertfall forelsket i desse skoene med rose mønster på. Ultra kult, og ganske så feminint egentlig. Perfekt til å blande grungestilen med litt feminine detaljer. Også er jo blomster mønsteret i full sving i butikkene.

Dr. Martens, du kommer alltid til å ha en plass i hjertet mitt. 

Inspirasjon - Grungy people


Jeg har alltid likt rockebevelgeser gjennom tidene, og av og til drømmer jeg meg bort i et annet tiår. Grunge er en av de stilartene jeg er kanskje mest facinert av, og siden jeg mangler litt inspirasjon i dag, så slenger jeg inn noen bilder til dere.  

Senere skal jeg på kino. Hunger games. Gleder meg litt, men samtidig blir det kanskje en liten skuff. Lest boka, siden den var utrolig bra, kommer kanskje ikkje filmen til å bli like bra. Men vi får se.

Bags - Urban Outfitters

Hvorfor har vi ikke urban outfitters i Norge (eller har vi deg)? Uansett så er det en av mine favoritt butikker. De har ikke bare nydelige klær, men veskene er utrolig nydelige. Jeg har plukket ut noen av mine favoritter. 

Siden jeg er ganske så glad i native og boheme stil, så digger jeg de to frynse veskene + de to med litt native amerikansk preg på. Men jeg er også ganske så scitsofren i stilen min, så måtte slenge med en søt og klassisk vekse.

Urban Outfitters <3

Tumblr, welcome back to my life

Da er jeg tilbake på tumblr! 

Kilden over alle kilder til inspirasjon. Jeg er utrolig glad i tumblr og folk som ikke vet hva det er, er for lite på internett. Jeg heter nationofgorgeousness og visst du vil, kan du være en søtnos å følge meg ♥

Har du tumblr? Jeg vil gjerne følge deg!

Inspirasjon - Free People

Free People er en nettbutikk som selger alt fra kjoler, skjorter og bukser til nydelige sko, smykker og armbånd. Får utrollig mye inspirasjon fra denne butikken, og blandingen av rocka, boheme og feminin er veldig tydelig. Jeg elsker det!

Jeg kan si at visst jeg hadde vært en dråpe eldre, bodd i litt varmere strøk og hatt litt mer penger, så hadde jeg sett sånn ut. Eller jeg ønsker i vertfall å se sånn ut. :)


Modellene de bruker er nydelige og passer perfekt i klærne de har på seg. Elsk.

Hørt om Free People før? Hva synest du?

Inspirasjon - Guttas mote

Jeg får utrolig mye inspirasjon fra herremote og jeg er ofte innom herreavdelingen og titter. Det er noe med de sterke linjene og røffe detaljene som facinerer meg. Hehe, av og til stjeler jeg skjorter og bukser fra brødrene mine og prøver ut litt ting og tang. 

Folk sier at menn har så lite muligheter når det gjelder klesstiler, men det har de søren meg ikke!

Noen av mine favoritter innenfor lookbook samfunnet, og alle bildene er linket til kilden.

Hva synest du om herremote? Noe du får inspirasjon av?

Hår inspirasjon før frisøren

bilder: weheartit og lookbook

I dag rett etter skolen skal jeg til frisøren. Jeg gleder meg, men selv om håret mitt er i en sånn lengde som er verken fin eller flatterende så vil jeg ikke klippe noe av det. For jeg vil ha laangt hår. Sånn som alle desse fine rødhårede jentene. Også vil jeg prøve meg på en lang lugg og midtskill. Det er så fint, og du ser med en gang litt annerledes ut. Og jeg har lyst til å forandre meg stilmessig.

Vi får se hvordan det blir. Jeg skal i vertfall fargehåret enda rødere som jeg pleier, også får jeg snakke med frisøren min.

Hva skal du i dag? 

Distressed shorts

"Ødelagte" shorts er så ufattelig kult. Både vanlig jeansfarge og med litt farge på. Har et par shorts som jeg har tenkt til å "ødelegge" når jeg får tid. Må nok skaffe meg noen nagler på panduro også, for nagler er et must for meg som liker det litt rocka.

Blonder er også noe som er kjempe fint. Tenk på en varm sommerdag og du har en vakker topp eller skjorte og en litt distressed short med blondedetaljer på. Tenk så kult.

Fram med tapetkniv og saks!