Friskt pust i bakken

skjorte indiska topp & skjørt hm smykker urban outfitters // bilde fra instagrammen min @veesle

Da kom helga og tok meg. Etter en lang og hektisk uke, sovnet jeg kl. 1900 og våknet opp kl. 0900 dagen etter. Kan si at jeg trengte den søvnen.

Det har skjedd mye denne uka. Ikke bare gode ting, men også vonde ting. Ting har rast ned og må bygges opp igjen. Heldigvis har jeg og mine, erfaring med bygningsarbeid og kommer til å greie å bygge alt opp igjen så normalt som det kan bli. Beklager visst jeg er veldig metaforisk akkurat nå, men slik fungerer hjernen min. Den tenker ikkje så normalt, men så er vel alle sine hjerner og tankemønstre spesialsydd til den opphavelige personen.

OKEEY! Her ble det veldig mange fine ord og jeg skal avslutte innlegget med å si at jeg skal ut på ulovlig shopping. Har egentlig shoppingstopp, men har eit unntak på basics. Så kommer nok inn litt nye elementer. Wii.

Trår inn i 2. klasse


blazer newlook t-skjorte mamma smykke ginatricot bukse bikbok

Wow. Nytt skuleår i 2.klasse på danselinjen. Kjenner at dette kommer til å bli en like gøy karusell som sist år, bare litt tryggere. Nå vet jeg hva jeg hopper inn i.

Antrekket mitt var veldig enkelt i dag. Holdt meg til kvitt, svart og grått. Mine herlige farger som ikkje helt blir regnet som farger en gang. Våknet tidlig i dag og fikk tid til å ta ett bilde. Brukte litteraturen som hjelp til stativ. Både Jo Nesbø, Ken Follett, Glenn Cooper og "1001 filmer du må se før du dør" hjalp til i produksjonen og ellers har jeg funnet ut at jeg må kjøpe skrivebøker. Nye fag! Yahoo!

Velkommen tilbake

Wow, se her! Jeg er inne på bloggen min igjen.

Hadde ikke glemt den, men som vanlig så hadde jeg ikke tid nok til å poste noen nye innlegg. Noen andre grunner, siden jeg skriver om dumme unskyldinger, er at mitt kamera har død og jeg har endelig fått et nytt ett. Ett nydelig Canon 5D Mark II. Elsker kameraet, og gleder meg til å prøve det skikkelig ut.

Som det vanligvis skjer når det er høst og ett nytt semester med skole, har det skjedd utrolig mye. Eg har jo flyttet til en ny plass, begynt på ny skole og fått nye venner. Tiden min har altså gått i å bli kjent med nye vaner og rutiner. Dans har også blitt mega prioritert. Det er ikke barebare å gå på en fysisk linje. Pluss at jeg har trening på ettermiddag. Rett og slett, mote har blitt nedprioritert. 

MEN, siden jeg har blitt litt vant med ting her så håper jeg å skvise inn litt tid til mote og blogging. Savnet det. Så får vi håpe jeg klarer meg framover. 

Vi snakkes!

England was great!


Nå har jeg komt hjem, eller rettere sagt; kom hjem i går kveld. Sov nesten hele denne dagen. Sliten er berre en del av det jeg er akkurat nå. Ikke så mye søvn og mye aktivitet og turisting har gjort meg utmattet. Men det har vært gøy! Der vi var, i byen Bath, var det utrolig fint. Elsket meg i den byen. Skal nok reise der noen ganger til. Det hadde alt! Fra utrolige moderne butikker, til slike "independent shops" som selger hjemmelaget eller second hand ting. Folkene var uber koselige, og de hadde ikke slik rar britisk dialekt som folk fra nordsiden av England har. Elsk på den byen altså!

Så nå er det til skole og hverdag. Kvir meg, for det blir skummelt. Så jeg skal nok drite meg ut, men det er kult. Er det ikke?`

Info

Vil bare fortelle at mitt liv er for øyeblikket satt på pause på grunn av knekt finger, skadet ben, skadet kamera, svart hår og en litt for sliten Veslemøy. Jeg er nok desverre nede i grøfta som gjør at jeg ikke orker å oppholde meg noe særlig på internett.

Sees ved skolestart!

Going to the largest town in NorwayAkkurat nå sitter jeg og gjesper men jeg prøver å finne ut hva jeg ska ha med meg i morgen. Jeg skal reise til Oslo og blir der til søndag. Vi skal hjelpe bror min å flytte, så nå har jeg ingen brødre som bor hjemme lenger. Hihi, snart meg som flytter ut. Men før det er det tre år på en helt ny skole. 

Jeg og mamma tar fly som lander cirka klokka 9, som vil si tidlig. Så vi kommer nok til å ha mye dødtid i by'n. Tror nok jeg skal overtale henne om å sitte litt på caféer og slikt. Og jeg skal love både for dere og meg, at jeg bare skal vindus shoppe. Visst ikke jeg finner noe som er super viktigt å ha...

- Hva skal dere gjøre denne helga? Noe gøy?

Currently

Nå er jeg endelig hjemme igjen etter flere uker på hytta. Det har ikke skjedd mye, men det som har skjedd har vært minnesverdig. I løpet av min lille bloggpause så har jeg kost meg og tatt livet helt med ro. Jeg har sett Spiderman og Batman. Jeg har besøkt nydelige Stavanger og jeg har sett ferdig utallige sesonger av Supernatural. Jeg har spilt på ps3 og jeg har gjort alt jeg ikke har tid til når  jeg er hjemme. Nemlig latet meg så mye at jeg nesten begynner å lengte etter travle hverdager. 

Men det har vært fint. En fin pause fra internett. For alle kan vel innrømme at det blir litt for mye internett av og til.

Så hva skjer nå da? Jo, jeg kommer til å reise til Oslo på fredag og den 10. august skal jeg reise helt til Bath i England. I løpet av perioden skal jeg holde dere oppdaterte. For nå synes jeg at jeg har vært for lenge borte fra dere.

- Savnet meg?

Changes in my room these past days


Etter min lille Bergens-tur kjøpte vi mange nye ting til rommet mitt. Det begynner å ligne på det jeg har i hode. Mangler berre et skrivebord så er det fullkomment (pluss alle veggdekorasjonene som skal opp).

Jeg har fått ny seng, et super fint skjermbrett og best av alt, en disk under vinduet mitt. Disken fungerer som kommode og inneholder nå alle klærne mine som jeg ikke henger opp på klesstativet mitt. Digger disken og det er skikkelig hærlig å sitte her med datamaskinen. Føler nesten som om jeg er i en film. Nei, jeg er heldig.

I have a secret I want to tell you

Dagene mine går ikke lenger, de flyter som flere malingsdråper bare smelter sammen som en svær røre. Hva er egentlig dagen i dag? Føles som en mandag, men så står det på tv'en at det er fredag. Vet ikke helt om jeg tørr å tro på tv'en lenger. Den sa nettopp at jeg trengte et hagesett til 599,- og mamma sa at jeg ikke trengte det. Who to believe?

Og nett som dagene flyter jeg gjennom gulvet og aner ikke hva jeg skal gjøre. Har liksom godt tom for ting å gjøre og samvittigheten min er ikke stor nok til å sitte i en sofa og se på mangen serier en hel dag. Det blir for mye. Så da blir det til at jeg stirrer i taket. Neida, livet mitt nå er ikke SÅ kjedelig. Det er bare denne dagen som aldri tar slutt.

P.S Hør på Taking pictures of you - The Kooks. Den sangen er veldig koselig.

Hytteidyll - not my cup of tea

Visst du kjenner meg godt, vet du at jeg elsker shopping, storbyer og luksusliv. Kanskje det da ikke sømmer seg at jeg sitter nå på en veranda ute i intet, aka "Littleplassen" som min mor så fin har kalt plassen.

Jeg tror jeg har et elsk/hat forhold til denne plassen, for jeg verken stortrives eller hater meg her. Mer en likegyldig følelse. Nesten slik skolen gir. Du være der, men du har heller lyst til å være andre plasser enn her.


Det er så klart ikke bare negative følelser med denne plassen. Det er ganske så rolig rundt her, som er ganske behagelig. Det eneste du kan høre på fine sommerdager er sauer og vinden som spiller fine melodier sammen med trærne. Og kanskje, visst været er fint nok hører du hagesaksens klippende lyd bak noen rosebukser. Det er også ganske så fint her. Mye av fargen grønn, gul og blå. For bonderomantikk på sitt beste klarer du å finne her. Men så er det akkurat det jeg ikke helt har sansen for. Fint av og til, spesielt når du ligger i en hengekøye sammen med en kjempe god bok, men det er som alle ting i verden; best i små mengder. 

Heldigvis skal jeg besøke England senere i sommer, men det er noen par uker til enda. Jeg får vel bare legge meg i hengekøya og lese litt til.

På besøk på Hamar
Mine søte hamar-familie blandet med min egen søte familie. 

Slenger med noen bilder av måltidet jeg hadde sammen med familien på Hamar sist lørdag. Ekstremt koselige folk, og kommer til å savne den litt for søte personen som stikker hodet sitt ut. Hun heter June, og bor snart i Amerika.

Happy 4th of July!

I dag feirer amerikanere over hele verden frigjeringa si, og jeg feirer at jeg har komt inn på dans på videregående. 
Jeg er utrolig glad, og klarer ikke å vente til å danse i gangene på skolen. Tenk å ha dans som ett fag! Nei, jeg gleder meg så utrolig mye. 

Oppsummering - Juni

Juni har vært flott.
Jeg har vært i mange bursdager og selskaper. Hengt mye med venner og klart å hatt den god start på sommeren. Avsluttning på "året" var også god, og selv om det er trist så er det godt å ivte at jeg har delt tre gode år med de folka jeg har kjent. 

Stilmessig har jeg vært lat denne måneden også, men samtidig har jeg nok konsentrert meg mer om andre ting. Av og til er jo det sunt. 

Jeg håper bare at været blir bedre i juli, for da er det så mye mer jeg kan gjøre. For de siste dagene har jeg bare sittet inne å lest bøker mens jeg hører regner i bakgrunnen. Selv om det også er litt kos, synes jeg det holder til å høsten. La det bli sol!

Hvilke antrekk likte du best?

No rest until you're home


Befinner meg i Oslos nærområde etter noen timers kjøring over fjellet. Hva morgen dagen bringer, vet jeg ikke enda. Det jeg vet, er at det blir (kanskje) litt tid for shopping og flytting av møblene til bror min. Han har fått seg ny leilighet i Oslo. Etterpå blir det kjøring til Hamar hvor den virkelige festen begynner.

Den kan hende jeg slenger på et styling innlegg i morgen. Har en søt og sparkly topp som jeg har lyst til å vise dere. 

My silly side of fashion

- Hvorfor være alvorlig når du kan være morsom?

Reiser til Oslo i morgen, og deretter til Hamar for å besøke June-snuppa før hun forlater meg og reiser til Ameriken. Tenkt da, hun skal bo der ett år uten å besøke Norge. Det blir trist å ikke se henne på over ett år, men herregud så mye fine ting vi skal oppleve etterpå. Det skal jeg love henne. 

Nå må jeg pakke og ikke sulle så mye mer. Har for en vane å prøve alle klærne mine mens jeg rydder eller pakker dem. Ikke rart jeg bruker så utrolig mye tid på å sortere klærne mine. Men sånn går det når du elsker hvert plagg du eier.

Kos dere i morgen! 

God start på ferien

Første dag i ferien spiste jeg moreller og jordbær, danset i vinden og såg på endeløse filmer med gode slikkerier. Med andre ord, jeg har slappet helt av. Egentlig har jeg ikke følt at det har blitt ferie, for jeg har nok vært i feriemodus ganske lenge nå. Skolen har ikke dratt i så mange tråder, og annet liv rundt meg har nesten stått stille. Mens jeg, jeg har dundret i vei med mitt og levd livet. For å si det sånn, denne våren har vært en eneste reinbue av godheter og lykke. Jeg har bare vært heldig og kost meg. Hærlig slutt og hærlig begynnelse.

Og selv om jeg nesten aldri ser overlykkelig ut på bilder, så er jeg det nå.

Last weekend before I'm gone

På bilde ser du min kreative garderobe jeg laget for meg selv hos besteforeldrene mine. Du bruker hva du finner.

Som noen av dere vet, er jeg midt oppe i en flytte prosess. Denne våren har jeg ikke bodd hjemme, men jeg har bodd hos mine besteforeldre. Grunnen er at jeg skulle fortsette på skolen og fullføre 10. klasse her på Stord, men etter sommeren skal jeg nok ikke bo her lenger. Jeg skal nemlig til Haugesund. 

Det er utrolig rart å tenke på at jeg ikke bor her lenger. At jeg egentlig ikke hører hjemme her, men samtidig føler jeg ikke meg hjemme i Haugesund heller. Det er nett som om jeg er stuck mellom to steder og at jeg ikke klarer å bestemme hvor jeg skal være. Det forandrer seg nok. For til høsten skal jeg jo gå på skole på den nye plassen. Der får jeg nye venner, nye opplevelser og nye impulser som fører til at jeg raskt kommer til å bli kjent i den nye byen. Da blir plutselig Stord til den plassen som jeg ikke kjenner gatene til eller vet hva kassadama heter. 

Det er egentlig helt feil sånn jeg tenker nå, for det blir jo ikke sånn. Jeg har jo fremdeles folk og forhold som kommer til å knytte meg til Stord og det er jo bare en times kjøretur så er jeg der jeg tilbakel. Men når det er sånne drastiske tiltak som skjer, tenker du på det værste. For dette er virkelig drastisk for meg. Aldri flyttet før og aldri bodd noen annen plass. Skummelt rett og slett.

Men jeg kommer til å klare meg. Det er ikke sånn at jeg sitter her og kvir meg til noen ting, for slik er det ikke. Jeg gleder meg faktisk. Gleder meg til å utforske nye steder og bli kjent med nye mennesker. Det blir et lite eventyr. 


//Rolig dag, snart partyJeg holder på å gjøre meg klar til bursdag. Sliter med å finne noe å ha på meg. Jeg får vel lete litt til.

Eksamens kluss før frihetenJeg er stille og sliten i hode. Alt jeg klarer å tenke på er matte, og alt jeg tørr å tenke på er også matte. I morgen skal jeg ha muntlig eksamen. Er ikke noe bekymret, men tanken på å stå foran to lærere og fortelle om matte stykker og regler gjør meg sliten. Det er nett som at matten er en vampyr som suger ut all energi fra meg og etterlater seg et tomt skinn. 

Det er slitsomt å stå foran folk å forklare ting og tang. I vertfall for meg. Jeg bruker stemmen så mye, noe jeg ikke er vant med. Også bruker jeg armene utrolig mye. Nå når jeg øver for meg selv på rommet mitt, så merker jeg at hele kroppen min synker hver gang jeg stopper å snakke. Hehe, jeg blir ikke sliten av å danse ballett, men å stå og snakke om matematikk gjør meg utmattet. Verden er rar.

Jeg skal i vertfall gjøre mitt beste. Det er alt jeg kan gjøre.

Og lykke til med eksamener til alle som skal ha det denne uka!

Gratulerer med dagen Pappa!

Dette er verdens beste pappa. Nå mener jeg ikke den verdens beste pappaen noen andre kan ha, men den verdens beste pappaen jeg han ka. Visst ikke jeg hadde hatt denne personen i livet mitt, hadde jeg nok ikke vært så kul som jeg er i dag.
 

I kveld blir der fest med kaker og god mat + familie. Nesten det beste som finnes i livet. Jeg skal kose meg masse denne kvelden.

Hva skal du gjøre på denne flotte lørsdagen?

Herlige dager

Jeg er hjemme igjen på Grinde og føler meg sliten og brent. De siste dagene har jeg vært ute hele dagene og det har vært for varmt til å gjøre noen ting. Badet hver dag, blitt solbrent og hengt rundt om sammen med venner. Herlig vær. Tror ikke det er så mangen plasser i Norge nå som ikke har fint vær. 

Blir mer oppdatering i morgen. Har ingeting materialer og heller ikke hatt tid til å sitte meg ned med datamaskinen. Må jo nyte solen så lenge den varer!

It's summer time!

 

Det er en hetebølge her inne og det nytter ikke å gå ut, for der er det varmere. 
 


Jeg har kjøpt meg solbriller og en sommerkjole. Det er jeg glad for at jeg kjøpte, for i følge værmeldingene (jeg har sett) kommer det bare til å fortsette med dette nydelige været. Snart reiser jeg tilbake til Stord og fortsetter mitt hverdagslige liv. Det er rart at det snart er slutt på livet mitt på Stord. Det er bare noen få uker igjen av det. Og da bærer livet til Haugesund. Min nye hjemby.

Resten av dagen skal jeg spise god mat med mamma og bror min også skal jeg kose meg med litt bøker og blader før jeg fyker med bussen til Stord-øya. 

Noe spennende som skjer i dag?

Sunshine


Solen ble glad, jeg ble glad og dette resulterte i solskinn.
 

Fy søren så gøy! Gradestokken viser jo varmere vær ute enn inne jo! Det er sjelden på vestlandet skal jeg si dere.
Dører er åpne, vinduer er på vidt gap og ingen fryser. Jeg vil nå meddele at dette er starten på sommeren. Får bare håpe det holder seg slik. Jeg vil nødig våkne til regn nå når det er så fint i dag!

Jeg skal i vertfall gå ut å nyte været og ta på meg litt lettere klær enn svart bukse og hettegenser. Jeg skal gå tur, ta bilder og danse i hagen (bokstaveligtalt). Gå ut å kos dere!

Hvordan skal dere nyte denne vidunderlige dagen?

Gratulerer med dagen alle sammen!

 

Jeg vil ønske alle en god dag, og håper dere koser dere utrolig mye denne dagen!

 

Rainymood

- Det regner og regner. Nesten som jeg føler at skyene har uendelig mengder med vann å bære på. Skyer må nok være ganske så sterke for å klare å bære alt.

 Selv om det regner, er jeg ganske glad. Alt virker som om det flyr i min retning og det gjør at jeg smiler og er mer enn fornøyd. Jeg har jobbet hardt, og fått lønn for det. Og jeg angrer ikke på alt jeg har offret for å få resultatene jeg fikk. Håper bare jeg klarer å opprettholde stien jeg er inne på. For jeg vil nødig komme meg på uveier.

Beklager for mange filosofiske setninger og metaforer, men av og til trenger jeg å få tankene mine ut. Og er ikke det denne siden handler om? Ja, dere får i hvertfall ha lykke til med alle eksamener (igjen). OG dere må kose dere på 17-mai. Spise masse is, selv om det kommer til å regne eller det ikke blir så fint vær. Og husk å kos deg masse med familier og venner. Det skal i hvertfall jeg.

Kos dere på 17. mai!

Ren Lykke

Nå er jeg fylt med ren lykke. Følelsen av å høre at du kommer opp i engelsk skriftlig eksamen er helt vidunderlig. Og siden livet mitt var ganske så fint og flott fra før, ble jeg nok litt i det ivrigste laget nå. Det å komme opp i engelsk betyr også at vi har super langhelg denne helga. Fri på mandag når alle andre har matte. Ah, livet er hærlig.Jeg ønsker alle lykke til med eksamener og alt dere måtte streve med før sommeren! Jobb hardt, det skal i hvertfall eg.

Har du noen utfordringer før sommeren?

Kosestund
Nå har jeg nettopp fått høre at jeg ikke trenger å lese meg opp til muntligprøve i rle, så da har ingeting å gjøre! Endelig kan jeg sitte meg ned i sofaen med et teppe rundt meg mens jeg spiser armeriddere og leser i blader. Skikkelig kosestund alene, og takk til Helle Pelle som fikk meg til å like armeriddere igjen. Du er en knupp.

Nå skal jeg få i meg en overdose av inspirasjon før jeg går å legger meg og gjør meg klar til å få vite eksamen.

Tiden flyverNå er det søndag igjen. Selv om jeg føler det er lenge til sommer, er det noe inne i meg som har gått i ferie modus. Det er ikke bra, for eksamen er om to uker og innen da, kan du ikke være lat.
I helga har jeg bare slappet av sammen med venner og venninner. Utrolig kos med godteri, jentesnakk, tulling og lite søvn. Det er sånn helger skal være. 

Kos dere resten av søndagen!

Mandags tull
Ny uke, og på timeplanen er det egentlig ikke så mye igjen. Alt vi har igjen å gjøre på skolen er å sitte på en stol og høre på lærerene snakke om hvor viktig det er å gjøre en skikkelig innsats før eksamen, og med så lite å gjøre av skolearbeid, har jeg litt mer tid til andre ting. Dette følger med store konsekvenser for min indre latskap. Den kommer raskere og raskere frem til hjernen min og tvinger meg ned i senga mi for å se på tv-serier og gjøre andre meningsløse aktiviteter på datamaskinen. Men det er helt greitt. Jeg har full kontroll. For i uka før eksamen er det jo lov til å kose seg litt., er det ikke det?

Så kanskje eg får tid til å gjera noko fornuftig, som å ta litt bilder, lage ting, danse og trene? Jeg må i hvertfall finne meg noen fine mennesker å ta bilder av. Det er altfor lenge siden jeg har tatt bilder av andre folk enn meg selv. Modelljakt!

My life is wonderful

     Skal ikke klage på en 6'er i norsk prøveeksamen! 

Jeg vet ikke hvorfor, men jeg er utrolig glad. Det er noe rart inne i meg som forteller at jeg kan gjøre hva jeg vil uten noe problemer. Hode mitt føles så lett og kroppen hadde nok klart å løpt et maraton på flere mil på bare ren lykke. Jeg må nok banke på bordet for hver gang jeg er glad og smiler, for jeg føler at følelsen kan bli kort varig.

Har du ikke følt det sånn at når du plutselig er så utrolig glad og smilende, så kommer det brått et eller annet som bare bringer deg ned i gjørma igjen. Det er jeg litt redd for, men samtidig skal jeg nok bare nyte det lykkelige livet mitt, og kose meg.

Og nå skal jeg feire med pannekaker og snart så reiser eg til Grinde til mamma og pappa. Helga blir kos.

Hva skjer i helga?

I'm on top of the world

For en helg! Jeg er både sliten og storfornøyd over alt som har skjedd. Når jeg kjørte hjem i går, så klarte jeg ikke å slutte å smile. Var så mange glade tanker. Nå er det i vertfall en fridag med litt dramaøving, også er det skole igjen, men prøveeksamener og the real deal (eksamen). Og vet du hva? Jeg gruer meg ikke!

Nei, nå føler jeg meg som supermann (woman). Føles som om jeg er på tommen av verden og ingenting klarer å få meg ned til undergrunnen. Nei, akkurat nå er jeg så jævlig glad, at ingenting klarer å få med deppa. 

Smil jenter, det gjør alt så mye bedre!

Running in a rapidly paceWow, full rulle denne helga!

På fredag, møtte jeg Samsaya. Jepp, fikk snakke med henne om MOT. Ho er mot-ambassadør og jeg fikk møte henne sammen med noen andre søte ungdom med mot. Senere ble det konsert. Og må si; Samsaya er veldig god live! 

Og i dag, lørdag, var det audition. Gikk bra, men gikk ikke videre. Ble litt mye tull, but life goes on. Og nå er det bare dansens dag å konsentrere seg om.

Nå sitter jeg hjemme og koser meg med familien min. Endelig litt pusterom. 
Er det mye som skjer rundt dere? 

Følge meg?Da er jeg på facebook! 
Jeg ville egentig ikke lage, men så var det noen som pushet meg litt og fekk meg til å lage en liten side. Kommer kanskje til å legge ut små nyheter, små bilder og litt random inspirasjon her inne. For må jo være aktiv visst jeg i det hele tatt skal ha denne siden. Så visst du velger å like, så kommer du til å få det gøy. Det lover jeg. *blunk*

Det er også lov å følge meg på Bloglovin visst dere har det. Trykk her for å følge meg. 

Men nå skriker senga mi til meg. Jeg og kroppen min er sliten etter mye dansing og strekking.
Håper dere har kost dere i dag!

Noen timer frihet


Noe av det beste med tentamener, er at du får noen få ekstra timer fri etter du er ferdig. Da kan du slappe av, og gjøre hva du vil. 

Jeg kom meg hjem og la meg i sofaen og begynte å lese i den nye boka mi. The Novice, andre bok av The black magician trilogy. Utrolig bra serie visst du liker fantasy og intereserer deg i politikk. Mye maktbalanse i denne boka. Handler om ei jente som går imot styresmaktene og sparker rumpene deres. Hehe, jeg elsker denne serien. Leser dem på engelsk, og tror nok ikke bøkene er på norsk enda.

Jeg har aldri tid til å lese lenger. Eneste jeg får inn av litteratur, er skolebøker og manus. Det er grett nok det, men noen ganger har du bare lyst til å glemme alt og reise inn i et helt annet univers en der du hører hjemme. 

Leser du mye?

June er best!!

Hei og hopp alle i hopa!!
June her! Veslemøys fantastisk kule bestevenn! Vi har akkurat kommet oss inn på hotellrommet vårt, med utsikt til kontorene til Tine, operaen, en rundkjøring og en byggeplass. Vi er klare til å rocke Oslo hardt! I skrivende stund sitter jeg og hører på rennende vann fra badet. Veslemøy er i dusjen. For hun har danset livskiten ut av Bergen by! Dere får helt sikkert høre mer om dette fra eieren av denne AVESÅME bloggen litt seinere, for jeg har ikke fått detaljene ennå. Men er sikker på at hun kommer til å komme videre til UKM i Trondheim! Hun er så flink, den lille danseren min!

Jeg og min familie satt og kopa på toget fra Hamar da PLUTSELIG Veslemøy og hennes familie kom inn i vognen vår! Samme tog, samme vogn! HELT TILFELDIG! Jeg ble skikkelig positivt overraska! Vi invaderte hotellet og nå sitter jeg her som sakt. Vet ikke helt hva som skjer videre, men sola skinner som en sol (merlig nok) og det er uutholdelig å være inne i slikt nydelig vær! Vi har planer om å leke skikkelig turister, så det blir nok en tur på taket til operaen og slottsvaktene, ja. Og ja, det holdt jeg på å glemme. Vi skal på Bernhoft konsert!!

NÅ ER VESLEMØY FERDIG!! Wiihuu!! Da er vi et skritt nærmere sola! Åh som jeg gleder meg! 

Da tror jeg at jeg avslutter dette ekstemt kule blogginnlegget og setter meg og ser på Veslemøy fikse seg. Nei, nå løp Veslemøy ut av rommet med kameraet og vått hår. Ahh, hva man ofrer for fine bilder. Er dere heldig så får dere se bildene hun tar litt seinere!

Anywaaays, ha er trivelig lørdag alle sammen! Kos dere masse masse masse i solaaa! Hadeee! 

 

I'm on my way to victory

 

Om noen få timer kommer jeg til å stå på en scene. Akkurat nå har jeg det rolig, men snart kommer jeg tl å frike ut. Har jeg lyst til dette? Klarer jeg dette? Kommer jeg til å huske alt? Ord som surrer rund i hodet. Men jeg er positiv. Klart dette går bra! Det er jo bare UKM, ikke sant?

Vi snakkes når jeg er i Oslo!

Hanging out in the hotel

Nå sitter jeg i Bergen på et hotell og koser meg med litt godis og iste. I morgen blir en travel dag.

Først er det UKM i Grieghallen tidlig om morgenen, så fyker vinden meg til Flesland hvor jeg skal ta fly til Oslo for å rekke en konsert. Skal gå å se på Jarle Bernhoft trikse seg på scenen. I Oslo skal jeg også møte en utrolig god venninne som jeg ikke ser så ofte, og til høsten drar hun til Amerika for å bo et helt år. Skummelt! Så dette blir en helg med mye minner.


Når jeg er på et hotell, gjør jeg som hjemme. Lager en garderobe hvor det passer meg.I morgen skjer det. Da skal tre dommere dømme meg og lille Thea når vi skal danse dansen vår. Blir veldig spennende, og håper at vi kommer videre. For tenk å reise helt til Trondheim for å danse! Det hadde vært konge. 

Skal ta mye bilder og holde dere oppdaterte. Snakkes!

Noe spesielt som skjer i helga?

Aktiv

Siden det er mye dansing framover, fikk jeg noen få tvangstanker om at jeg bør trene litt mer. Begynne å jogge, ta litt mer sit-ups og få litt mer muskler som det heter. Men som alle andre ungdommmer som lover at de skal trene, har jeg lite tro på at jeg kommer til å bli mer aktiv. 

Allerede så er jeg jo aktiv. Danser minst to ganger i uka, pluss litt egen trening her og der. Men jeg vil mer. Vil begynne å se forandring i fettet. La fettet bygge seg opp til deilige og formfulle muskler som kan gjøre utrolige ting med kroppen min. Skal ikke bli bodybuilder, men litt mer muskler hadde ikke skadet i det hele tatt, hehe.


I dag var en sånn dag som ble aktiv. Med motivasjonen på topp, startet jeg med å jogge. Så danset jeg i en time, strechet etterpå, også danset jeg i en og en halv time etterpå det igjen. Så kan si at det verker i hele kroppen, men det er bare deiligt.

Også har super søte Hanne vurdert bloggen min! Setter utrolig mye pris på tilbakemeldinger. Både konstruktive og positive. Tusen takk! 
Du kan lese hva hun skrev her. Sjekk gjærne ut bloggen hennes. Hun skirver veldig bra og tar veldig gode bilder.

Hvor mye trener du?

Siste dag før stressetDet er fint å våkne til en så god frokost på siste dagen i påskeferien. Lapper er så utrolig godt!
Jeg gleder meg til å komme tilbake til vanlige dager, men er litt redd for at det kommer til å bli for mye stress. Det siste tre ukene kommer til å gå i ett. Både med mye dans, og mye lekser. Også er det jo eksamener i mai. Noe som er utrolig skremmende. Aldri gått gjennom eksamener, og selv om folk beskriver det som en større versjon av tentamen, så er jeg litt nervøs alikevel.

Og på danse fronten så skal jeg på ukm i Bergen denne helga, og neste helg skal jeg på audition på et danse proskjet som skal være ut mot høsten. Jeg skal også være med på dansens dag, den 28-29 april. Så med andre ord, april blir dansemåneden.

Denne siste dagen skal jeg nyte. Prøve å bare slappe av og ha det gøy. Det blir også godt selskap med bestemødre og bestefedre, og familie er noe jeg setter veldig pris på.

Hvordan skal du bruke din siste dag?

Rastløs

Jeg er rastløs. Går rundt i rommet for å finne på noe. Sjekker kjøleskapet flere ganger om det har komt noe spennende der sist gang jeg sjekket, som var for 5 minutter siden. Sjekker e-posten, facebook og tumblr om det er noe spennende som skjer. Ingenting skjer og ingenting er underholdene.

Verden står stille, som om jeg lever i en svart/hvitt film uten noe lyd. Bare den samme sangen igjen og igjen, og de samme bildene surrer rundt i ring. Jeg trenger sårt noe å gjøre, og jeg må sette meg inn i tenkeboksen. For snart sovner jeg.

Vårrengjøring

Som dere sikkert ser har jeg gjort en del med designet på bloggen min. Følte for å få litt forandring, og jeg er på langt nær ferdig enda.

Jeg har gjort størrelsen på innleggene mye større, sånn at bildene kan få litt mer plass. Og siden jeg har hatt mindre bilder før, så er det litt forskjell på eldre innlegg og det nye innleggene. Det blir mye arbeid å legge inn større bilder på alle innleggene mine, så dere får nøye dere med den forskjellen. Bare tenk på hvor fint det blir framover! Og siden designet har blitt forandret, blir også blogginga mi forandret. Ikke så mye egentlig, bare litt. Litt bedre. That's all. 

Hva synest dere om forandringene? Bedre?

Endelig!

Da jeg våknet i dag og så at blogg.no sitt redigerings side hadde forandret seg, fikk jeg sjokk. Altså, hvem hadde trodd det? Kan hende det er bare jeg som ikke følger med på hva blogg.no gjør, men fy søren. Jeg er litt glad nå. For jeg har klaget på designet tidligere, og nå er det endelig forandret. Jeg liker det, men må venne meg til det så klart. Endelig, sier jeg!

Hva synest egentlig dere om det nye designet på blogg.no (blogsoft.no)?

No skal jeg spise og så ut å ta bilde av Sindrebror :)

 

Tortur

Jeg er syk og hele kroppen min vil hvile, men hjernen og hjertet mitt vil ut å leke. Skulle ønske jeg ikke hadde en rennede nese og sår hals, for da hadde jeg vært ute på eventyr.Men jeg må nok nøye meg med en svær inspirasjons bombe av fine folk i fine klær (ute i naturen) og to pakker med ricola før jeg blir helt frisk. Dette er tortur.

Kos dere ute folkens! Kos dere for meg.

PÅSKE

Jeg er glad i påske. 
Gul fargen som er overalt, sprer glede og godteriet som gjemmer seg under lokkene i påskeeggene er på en måte litt ekstra godt i påsken.  
Jeg vet at når påska er over, blir det ikke noe sløving på sofaen eller ta et glass cola og kose seg med tv'en. Da blir det hektisk. Mange lekser og innleveringer venter på skolen, og jeg må øve og på dans som pokker.

Først kommende helg etter påsken, er det UKM i Bergen + at det er konsert i Oslo med Jarle Bernhoft. Med andre ord, jeg kommer til å være to steder på en gang den helga. Gjett om jeg kommer til å stresse meg i hjel! Men det blir nok gøy. Jeg er flink til å stresse meg ned i stressede situasjoner. Må bare passe på å spise skikkelig og drikke myye vann. Ellers så besvimer jeg mitt opp i kaoset.

Hva venter dere etter påska?

Nothing can destroy my happiness

Jeg gleder meg til påske og all den lykken den vil bringe.
                                      dansens dag.
                                      ukm i Bergen. 
                                      Jarle Bernhoft konsert sammen med June pusen.
                                      sommersola kommer.
                                      de små gledene som jeg kommer til å oppleve.

Jeg vet ikke hvorfor, men jeg er bare så utrolig glad for øyeblikket. Føles som om ingen kan klare å dytte meg i bakken og trakassere meg. Føler at jeg kan overvinne alt jeg kommer over. Men så var det den prøven i morgen som kaster meg tilbake til virkeligheten og får meg på andre tanker. 

Men siden jeg har så mye å glede meg til, så kommer alt til å gå bra.

Det er rotete i hode mitt

Greit, så har jeg ikke noen awesome bilder på lur. Noe jeg egentlig skulle hatt. Men det er ikke enkelt å være en 16 år gammel bestemor. Ikke det at jeg har barnebarn, men jeg er så treg og sover hele tiden. Noe bestemødre gjør. Og når andre 16 år gamle bestemødre ikke kommer tidsnok, da blir det ingenting av syklubben dere skulle opprette. 

Visst dere skjønte noe av det jeg nettopp skrev, skal jeg virkelig gi deg en premie. 

Sånn her ser rommet mitt ut akkurat nå. Jeg bor hos besteforeldrene mine for øyeblikket, og det er ikke lett å holde det ryddig når du aldri er hjemme og aldri finner noe å ha på deg. Det eneste som er ryddig, er egentlig ene halvparten av senga mi. Den andre halvparten er fylt opp med enda mer klær. Jeg prøver å overtale mamma om at jeg trenger et walk-in closet. Lov å drømme. 

Etter denne dagen, blir det en liten forandring på utseende. Om det blir silikon pupper eller farging av diverse hårstrå, får dere glede dere til. 

Noe spennede som skjer i dag?

Barneteater og sommerfølelser

bilder fra drama gruppen på Stord sitt stykke

Hele helgen har jeg vært opptatt med å se på ulike barne- og ungdomsteater stykker på Stord Teaterfestival, samt henge med mennensker som kommer fra andre trakter. Utrolig gøy helg med mange minner. Jeg var også med å deltok på arrangementet, men med dans og ikke teater. Danset sammen med min gode venninne Thea som jeg danset sammen med på UKM. Publikum var utrolig kule, og må si at teaterfolk er en av de kuleste folka!

Og gode nyheter med linsa mi. Den kommer på onsdag, og håper ikke den blir ødelagd eller noe galt skjer med den igjen. For jeg ble en skikkelig surpomp den dagen jeg fant ut at den ikke virket. Så håper jeg blir litt gladere i dagene framover, for kan ikke gå rundt å være sur når solskinns dagene kommer!
 

what's up?

Musketerer gjør meg glade

Jeg er tissetrengt, noe dere egentlig ikke trenger å vite. Jeg er andre ting også. For ekspempel er jeg veldig glad i dag. To av tre musketerer gav meg to star wars t-skjorter i dag, og det er så amazing at jeg planlegger en/flere klem/klemmer til begge to. For som sikkert folk vet; jeg elsker star wars.

Men jeg er også veldig sint i dag. Sint fordi den nye linsa mi er ødelagd. I hvertfall litt. Fokusringen funker bare på 3 meter og lenger og dette er skandale. Må ned å klage med en eneste gang, og må si jeg synest synd på japanfoto, for de skal få vitne til en meget sint og skremmende Veslemøy.

Så det betyr det blir kanskje mindre bilder. Eller, blider blir det alltids, men av meg? Nei, dere får klare dere uten. 

Noe å være glad for i dag? 

Lat eller syk?

Ikke noe skole i dag. Grunnen er at jeg har vært hos legen og vært på ungdomsrådmøte. Hos legen snakka jeg om blåmerka mine som kommer litt for ofte og blir litt for store. Jeg danser mye, og da er det ikke til å unngå å dunke seg, men da er det jo normalt å bare få små søte blåe flekker. Men på kroppen min danner det seg både Afrika-figurer og andre skapninger i reinbuens farger.

Etter at jeg kom hjem fra møte, har hode dunket og jeg har kladsvettet. Jeg tror eg har fått en reaksjon etter blodprøvene siden de tok mye blod, men det kan ikke bare være det. Gårsdagens kveld følte jeg meg også dårlig. Så om det har en sammenheng, vet jeg ikke. Alt jeg vet er at jeg sitter i senga og ikke orker å gjøre noe som helst.

Jaja, jeg får slappe av og håpe jeg blir bedre til i morgen. 

En dag med alle årstiderDa jeg våknet i dag, ble jeg sjokk skadet av å se snø på bakken. Jeg ble fortvilet, for jeg var så utrolig sikker på at våren endelig hadde kommet for å bli. Men så utover dagen ble det varmere og våren kom. Krokkuser blomstret og grønnebakker. Plutselig ble det enda varmere og folk tok av seg jakker og det var nesten sommer. Sjukt digg!

Men helt til slutt, så begynte regnet... Så nå sitter jeg halv våt i håret og i koseklær, og synest det er urettferdig att værgudene ikke gir bedskje når de slenger ulike årstide i trynet på deg.

 

But at the end of the day, I'm really happy. 

For å være ærlig, så er regn og litt vind faktisk litt deilig. Føler deg frisk når du kommer inn gjennom døren. Eller der det bare jeg som er litt vel positiv med været? 

You got to take some time off

Denne helga har vært veldig rolig. Akkurat det jeg trenger for å lade meg selv til alle helgene framover. 

Nesten hver helg, besøker jeg det nye huset på Grinde, og det er min lille helg for meg selv. Jeg gjemmer meg og flykter bort fra livet på Stord. Det er litt farlig å flykte, for jeg blir for vant med det. Når helga er omme, så må jeg tilbake til Stord. Tilbake til besteforeldrene mine, til lekser og skole og til venner og kjente.

Det er ikke vemodig, men jeg er så innstilit på at jeg skal flytte, at jeg på en måte er litt ferdig. Selv om det enda er lenge igjen. For jeg skal bli ferdig med ungdomsskolen først. Bli ferdig med 10'ende.

Så jeg er takknemmelig for en ny sjangse og nye muligheter på en ny plass. Og jeg klarer nesten ikke å vente til jeg snart skal plante bena mine på en anne skole og bli kjent med nye folk. Utrolig spennende!

Dead? Never!

Ja, jeg var litt redd for at jeg aldri skulle komme inn på denne siden igjen. Men nå er jeg her, og mye har skjedd siden sist. 

Jeg har hatt bursdags party, danset, shoppet, skolearbeid, lest mye, organisert mye av livet mitt og slappet en hel deg av. Dataen har liksom vært en liten del av dagene, og ikke en stor del som den var før. Selv om det klødde i fingrene etter å skrive og oppdatere, så fant jeg meg ikke i å gjøre det før nå. 

Men nå blir de mye. Har mye å fortelle, mye å skrive om. Så da er det bare til å refreshe siden. Snakkes!

Flytende tanker

Ferien er slutt, og alt annet enn skule og lekser har blitt ned prioritert. Jeg liker det ikke, men blikket mitt er satt på et mål som jeg må nå, og for å nå det er lesing på diverse fag et lite must. 

Uff, blir nesten litt sliten av å tenke på at snart blir det helt annerledes og andre ting å forholde seg til. Andre lærere og folk som kanskje ikkje bryr seg så mye om du stryker eller ikke. Når jeg tenker over det, er egentlig ungdomsskulen veldig rolig og veldig koselig. Ikke det at videregående ikke kommer til å bli koselig, men med alt det jeg har hørt så langt for videregående, så blir det mer seriøst og mer viktig å gjøre en insats. Skremmende.

Wow, jeg skriver et seriøst innlegg med store ord. Ingeting om hva jeg har laget eller hatt på meg. Egentlig skulle dette innlegget handle om hva jeg har lyst på av ting og tang, men etter litt for mye debatt rundt middagsbordet med ulike seriøse temaer, ble jeg i tanke humør. Og det blir ikkje bedre med slike jazz og soul rythmer som er filosofiske i seg selv. 

Uansett. Poenget mitt er, at bloggen mangler kjøtt og flesk. Noe jeg har tanker om å føde den lille nettsiden min med. Men alt du gjør må du ha tid til, og tid kommer snart. Det lover jeg.

Påkjørte dager med adrenalin kick

Jeg må ha en engel som passer på meg, for i dag holdt jeg på å bli påkjørt to ganger. Først av en bil, så en buss. Heldigvis så er jeg ikke så vimsete som jeg kanskje ser ut som, så jeg klarte å hoppe unna. 

Teater er utrolig kjekt. I dag var det audition (som vi fikk vite på dagen). Gikk bra, men kunne så klart gått bedre. Hadde alle replikkene inne, men jeg mumlet litt her og der. Noe jeg sliter med både til hverdags og på scenen. 

Senere i dag skal jeg ta bilde av eit lokalt band mens de øver. Hehe, nesten blitt privat fotograf for bandet. Det er litt gøy. Legger kanskje ut noen av bildene senere. Hva skal dere gjøre i dag?

16 års dag

Da er jeg 16 år og glad som en liten fugl. 
Familie kom på besøk og kaker og brus ble servert. Alltid kos med familien på besøk. Og etter konserten i går, er jeg ekstra fornøyd. Det var utrolig gøy, og Kaizers er tidenes!


Begynnelsen av mars var fantastisk!

Da er det bort til Kaizers konsert!

Da sier jeg og Elisabeth hade! For nå skal vi på konsert!! 

Endelig er jeg litt touch óg


Wow, fikk ny mobil av mamma og pappa i går. Elsk!
Før hadde jeg en liten gammel sony ericsson med taster som falt ut. Så det er jo en revolusjon å få en LG. Uansett er jeg utrolig glad for den nye mobilen. Tusen takk!
Ellers er det baking og vasking som står på menyen. Det blir familie party på søndag, og cashflow hehe. Samt på lørdagen skal jeg på kaizers orchestra konsert! Skal gå med ei venninne, og jeg kan ikke beskrive med ord, hvor mye jeg gleder meg. 

Hva skjer i helga hos dere?

Februar til Mars

Jeg har blogget i to måneder og nå har vi kommet til måneden mars. Blogging har begynt å bli en liten hobby for meg, for må si at den har hjulpet meg med å være mer kreativ med både stilen min og crafting. 
Responsen jegh ar fått er også helt utrolig. Så det er bare gøy å fortsette. Gleder meg til den nye måneden. For i mars skjer det mye.

Jeg har jo postet antrekker i februar, og her er bilde av tre av mine favoritter. Hvem liker du best?

My new room


Hehe, klærne på det blå bordet er klærne jeg bruker aller mest + noen som er hos bestemor der jeg egentlig bor nå. Det som er litt morsom er at alle klærne er i fargene grått, svart eller rødt. Så kjedelig er skapet mitt.  
Noen bilder av det nye rommet mitt i Tysvær. Noen spurte om jeg kunne vise rommet, så her er det.

Jeg bor ikke her enda. Bor egentlig hos mine besteforeldre på Stord, siden jeg skal fullføre skole og sånt der, men nå i ferier og etter sommerferien er jeg nesten bare her i Tysvær. 

Rommet kommer til å bli helt annerledes når jeg begynner å bo der skikkelig. Skal ta ut mange ting, og er på jakt etter noen møbler som skal inn. Så om noen måneder kommer nok dette rommet til å se helt annerledes ut. 

Hva synest du?

Hadehilsen fra ei jente som fyker til by'n


 

Shopping, farging av hår og kos med min kjære mor.

Jeg flyr til nye eventyr

Nå er jeg i Rogaland igjen, mitt nye hjem. Det nye huset er fult med esker og enda mer esker. Føler jeg flyter på esker.

Snart blir det taco som skal fylle magen min. Taco-fredag er godt. Kommer nok noe koselig å lese i morgen. Hihi.

Strikke,strikke,strikkJeg er så trøtt om dagene at det nesten ikke er mulig. Lurer av og til på om jeg har genene til et dovendyr slik som jeg sover. Det er ikke noe positivt, for jeg får ingen energi av det.

Begynt å strikke igjen. Startet på et sirkel skjerf i fargen grå/hvit. Om jeg blir ferdig, skal jeg feire. Feire over at jeg har klart å strikke noe helt ferdig uten å bruke et halvt år på det. Mamma sier at jeg har mange idéer som aldri blir ferdig, tror nesten hun har litt rett. Mamma er en klok dame.

I morgen er siste skoledag før ferie! Vinterferien skal bli godt brukt.

Farging på gang

Fastelavensboller og Elle = dødelig kombinasjon.

Prøve etter prøve etter prøve. Godt det snart er vinterferie. Selv om jeg tror at jeg kommer til å være lat og ikke å gjort noe jeg har lyst til i ferien, så gleder jeg meg. Er litt redd for at jeg kommer til å sove meg gjennom det syv dagene, noe jeg vanligvis gjør. Pleier å si at ferier er nett som alkohol. Det er deilig så lenge det varer, men etterpå er det helt forferdelig. 

I posten i dag kom naglene jeg bestillte på panduro. Jeg skal pynte opp en shorts jeg holder på å farge rød. Gleder meg så sykt til det ferdige resultatet. Forhåpenltigvis blir jeg helt ferdig idag. Gud, så gøy.

Verden står stille

Det er rart hvordan livet ditt er stresset, så plutselig kommer en dag der alt står stille og du aner ikke hvor du skal gjøre av deg. Du vet at alle de andre maurene på planeten spinner rundt og er travle som alltid, men denne dagen er ikke du en av de maurene som surrer rundt. Du er bare der, og ser ut vinduet å tenker for deg selv. 

Gamle-huset begynner å bli veldig tomt nå. Nye folk flytter inn 1. mars, og da bor ikke jeg der lenger. Rart å tenke på at jeg aldri skal være inne i det huset lenger. Rart at jeg skal flytte inn i et helt nytt hus.

 
utsikten hos bestemor og bestefar (der jeg bor nå)

Blir nok en bra dag med effektiv flytting og kanskje jeg rekker å farge ene jeans-shortsen min. DIY in my heart.

Dagenen mine går i feil retning

Jeg er en tulling
Igår låste jeg meg ute, og måtte vente i sentrum i fire timer før jeg endelig fikk komme inn i varmen. Og etter det, var det bare å komme seg på dans. Takker alle som kunne vente litt med meg.

Men nå i skrivenes stund, så tenker jeg bare på samfunnsfag. Eller rettere sagt; tanken av at jeg skal ha prøve. Ikke selve svarene, for de kan jeg ikke. Det å lese om teknologi og utvikling er som å lære seg hele historien om Ming-dynastiet på en dag (Kinas historie). Sukk, jeg klager ikke! 

Bortsett fra at dagene går i negativ retning, så prøver jeg å holde meg oppegående. Det er jo bare det du kan gjøre. 

Dårlige dager i det siste?

Nå er jeg på bloglovin!

Endelig er jeg innpå bloglovin! Follow my blog with Bloglovin

Nye rom og nye følelser

Sett Star Wars i 3D. Det var gøy.
Så sølte jeg popcorn over hele gulvet til kinohuset. Det var óg ganske gøy.

Etter kino, førte vinden meg til Tysvær, eller nye huset som jeg kaller det. I går var nemmelig den siste gangen jeg såv i gammle huset. Kjente det stakk litt når vi svingte inn til innkjørselen i dag. Blir nok litt skummelt.


Denne boken er utrolig god. Visst du leser på engelsk og liker fantasy, les denne her!

Sitter i mitt nye rom som har blitt litt mettere med sofa, seng og klesstativ. Begynner virkelig å se for meg rommet som koselig. Allerede tenkt på ting og tang jeg skal rote rommet med.

Nesten litt synd at jeg ikke skal bo her før til sommeren. Jeg skal nemmelig hygge meg sammen med besteforeldrene mine til jeg fullfører skolen på Stord. Etter det, så bærer det til Tysvær. Mitt nye hjem.

Is there beauty in sickness?Hvert innlegg jeg har skrevet de siste dagene har vært om sykdom og hosten min, men så er det jo det som er hoved temaet i livet mitt akkurat nå. Internett er min bestevenn, og jeg har klart å lage en lang ønskeliste over kamera utstyr jeg har lyst til å kjøpe meg. 

Har bestemt meg for å ta mye mer bilder. Det gjorde jeg før. Nå har det bare stått stille. Bare vent, jeg skal klare å gjør livet mitt mer interessant.

Hosten og meg
Jeg kikker bort på hostesaften. Han stirrer intenst på meg. Han løfter opp korken og sier med en lokkende undertone: "Ja, skal du ikke bli frisk da Veslemøy? Jeg biter ikke. Kom å smak på min deilige lakrissmak Veslemøy!"
Hostesaften gjør et byks og kommer mot meg. Han gjør et ninja skrik i de han søler (tilfeldig) litt hostemikstur inn i munnen min. 
"Neeeeeeeeeei! Hostesaft, hva har du gjort?"
"Sukk, gjort deg frisk vennen min. Nå, se å få litt mat i deg nå."

Jeg og hostesaften har et elsk/hat forhold akkurat nå. I en hel uke har jeg hatt hoste, men skikkelig sjuk har jeg ikke blitt før nå. Dårlig tidspunkt. Men så er vel bakterier kjent for å komme på besøk når det ikke passer helt.

Har du vært sjuk i det siste?

Bestemors skatter
Jeg og søskenbarnet mitt gikk gjennom bestemor sine smykker som vi skulle arve. Utrolig mye fint, og elsker det jeg har funnet meg. Bildene viser detaljer på noen av tingene jeg har arvet. To ting jeg spesielt liker er det sølv korset som jeg har brukt nesten hver dag siden, og gullklokken på det første bildet. Ringene er jo ekstremt fine, og jeg har laget meg en favoritt. 

Noen av tingene jeg er virkelig liker er de tre brosjene på det nederste bilde. Dei er så utrolig kule til krager på skjorter. Trenger ikke alltid å bruke smykker.

Elsker gamle og unike smykker!

Visning i dagTil salgs-skiltet er på huset og det er visning allerede i dag!
Klokken 5 i dag kommer det noen som skal vurdere huset mitt og se om de har lyst på det. Rart å tenke på at om noen få dager kommer ikke jeg til å bo her lenger. Da bor jeg hos besteforeldrene mine, fullfører skolen også bærer det videre til Haugesund. Det er litt skummelt.

Snøen blir blåst vekk og sola varmer. Eller sola varmer, men du kjenner det ikke på grunn av en irriterende vind som kommer mot deg hele tiden. Lei av vindfulle dager...

Se! Alt ligger jo strødd ned på bakken.

Ukas tankevirksomhet


Det at snøen faller og gradene faller enda mer, liker jeg ikke. Gjør at føttene mine blir enda mer kalde og jeg må ta på meg tykke klær som er stive og ull som klør. Jeg lengter til sommeren og varmere følelser. 

Musikk har vært min eneste redning på å ikke dø av spanske ord og setninger. Mangel på spansk kunnskaper er ikke så bra når du har en innlevering om noen få timer. Kan ein mexikans kjekkas komme å hjelpe meg?

Ellers så er tankene mine rettet mot dansing som skal skje klokken fire om fire dager. Aldri vært så nervøs for en framføring før. 

Liker du vinteren?

Snø mandag!


Det er ingen poeng i dette innlegget bortsett fra at jeg skal ut i snøen og gå til skolen. Så da sier jeg bare hadebra, så snakkes vi senere!!

Vlog - UKM og flytting

video:film fra 22


Der har du meg live... Kult det og.

Fantastisk dag!

Nytt hår, ny rund børste og ny blazer! 

Fargen er nydelig og det blir spennende å prøve rundbørsten neste gang jeg vasker håret. Rundbørste har jeg vært på utkikk etter lenge nå, men tydeligvis er det bare frisørsalonger som har det. Og blazeren er kjempe fin! Passer perfekt og utrolig kul. 

Snart er blazeren her

Det å gå tom for kontaktlinser er utrolig irriterende! Da må jeg hente fram mine gammle briller som er kjempe små. Heldigvis så er de fortsatt brukenes. Ser ikke kjempe godt i dem, men bedre enn uten briller. 

Også har jeg fått pakkelapp! Henter blazeren min i morgen og gleder meg så sykt! Så får vi se da, om det blir en av mine favoritter i klesskapet. 

Noe spennende som skjer i dag?

Dag med en rød undertoneFor noen dager siden så kjøpte jeg meg en rød bukse, og jeg elsker den! 

I dag er jeg syk. Har vært det siden lørdag egentlig. Dårlig i halsen og hoster ekstremt. Så da er det bare til å holde seg i senga innti videre og se på gamle episoder av projekt runway og gossip girl. 

Og en ting til. Jeg er blitt opphengt i en spesiell farge i det siste. Rødt er kommet nærmere hjertet mitt. I dag for eksempel så hadde jeg på meg rød leppestift (selv om jeg var sengeliggende), rød bukse, også har jeg jo rødt hår da. Så i dag er dagen rød. 

Har du en farge du er spesielt glad i? 

Lat søndag

Hvit skjorte - h&m, strikkegenser og shorts - bikbok

Tredje dagen etter vi fikk nøklene til Smalamyr, og nå har vi vært her nede hver dag siden fredag. Har vært lat, med alt håret oppe. Hater egentlig å ha hestehale og andre oppsett på håret mitt. Liker det best løst og "ledig" (haha). Men så gadd jeg ikkje å gjøre noe med det, så sånn ble det i dag.

Og nå skal jeg slå meg ned i senga mi og strikke litt mens jeg hører på ringenes herre på lydbok. Anbefaler lydbok, visst du synest boka er for tung.

Hvordan er det du pleier å ha håret ditt?

Her er jeg

Jeg heter Veslemøy, er 16 år og bor litt utenfor Haugesund.
Driver aktivt med dans, der jeg danser både ballet, moderne og jazz.
Jeg elsker å ta bilder, og fotograf er et yrke jeg ikke vil se bort i fra.

Bloggen vil handle mest om min lidenskap for mote og hvordan jeg kler meg, men jeg slenger nok inn litt andre temaer også.