The night makes me dream

Det er snart skulestart og jeg er rastløs. Vet egentlig ikke hvorfor, men sikkert pågrunn av at nå vet kroppen at det skal skje forandringer som kommer til å bli litt vanskelig å takle. Ikke bare det å våkne opp til vanlig tid og gå gjennom rutiner igjen, men også det at jeg generelt har vært i dvanemodus helt siden ferien startet og har ikke akkurat vært så flink til å opprettholde min fysikk. Nei, jeg er nok ikke alene om dette og det er en hjelpende tanke.


Det å gå tur om natten hjelper å roe meg ned. Tok med kameraet mitt og tok bilder. Noe jeg har savnet. Det har gått altfor lenge siden jeg tok med kameraet mitt ut på tur og tok bilder av naturen rundt meg. Funnet ut at jeg trenger litt øving før jeg tar kule bilder igjen, men er utrolig fornøyd at kameraet mitt klarte å prestere med tanke på at det var så utrolig mørkt ute da jeg gikk ut. Kudos til mitt elskbare Canon.

Flere som skal begynne på skolen på mandag?

Photos - Queen of the cold ones


Hadde en liten photoshoot med meg selv på lørdag og her viser jeg dere de fire beste bildene. Virkelig fornøyd altså. Min favoritt er vel det i svart/hvitt, men jo mer jeg ser på bildene klarer jeg ikke å velge noen jeg liker mer enn den andre. Er vel sikkert sånn at jeg får en historie fra hvert bilde og på en måte blir en mor for dem. Haha, ja for det er jo mine kreative kreasjoner dette her.

Gjerne kom med kritikk og ros. Vil veldig gjerne høre hva dere synes om bildene!

...

Bilder fra Helle og Ida sin søte bursdag. Kjem til å savne slike bursdager. Glad i dere.

Bilde - Purity

Når du kjeder deg, finner et tøystykke og har et kamera - da går du ut å tar bilder. 
 Tok noen bilder av meg med stoff rundt hodet. Veldig fornøyd, men hater stripene i bakgrunnen. Bordkledningen på huset er ikke den fineste bakgrunnen, men den funker.

Jeg sliter med å finne tittler på bildene. Det første har jeg tenkt til å kalle "purity", men de andre har jeg ikke peiling på. Ikke det at det betyr noe, men det er litt greitt å ha navn på desse bildene mine. Jeg digger teksturene tøyet gir og øynene mine ser så duse ut bak tøyet. Noe jeg liker veldig godt. Gir en spesiell følelse i bildet. 

Fortell meg gjerne hva dere synes. Både negativt og positivt. Vil jo bare forbedre meg. 

This is Ida - my beautiful friend
Dette er Ida. En utrolig vakker person med mye å tilby. Er singel og liker lange turer på stranden, hihi.

 

Hadde jo besøk i helga og når du har en vakker person i et rom sammen med en fotoentusiast, så kommer det noen bilder ut av det. Tok ikke all verdens med bilder, for kameraet bestemte seg for å gå tom for batteri halvveis i "shooten". Men det ble jo noen blinkskudd her da, så da er jeg fornøyd. 

Hva synes dere kjære lesere?

Grey sunday

Reisen til Oslo i bilder


Fantastisk god helg! Vært med gode folk, danset, shoppet, spist god mat og vært på verdens kuleste konsert. Kost meg veldig mye, og selv om veldig mange synest at Oslo ikke er en fin plass, synest jeg det er hærlig å være her. Gatene er stappfulle, musikk høres i alle retninger og butikkene er i store mengder. Jeg elsker bylivet.

Snart reiser jeg hjem igjen og skolen banker på døren. Litt rart, men nå er jeg lykkelig.

Ha en god søndag!

Opera'n med June & Veslemøy


Siden Oslo er der hvor vi er, så måtte vi jo på operaen. Og som kule turister, så måtte vi så klart ta litt bilder også. Sterkt lys, men ble fornøyde med bilder.

Hva synes du?

Ut på tur
Photos from three days agoJeg ville vise dere flotte bilder jeg tok her om dagen på tur. Traff på to søte små som gjærne ville posere litt. Sto helt stille, og digget rampelyset. Visst du har mangel på inspirasjon, gå til en dam. Der dukker det alltid opp noe.

Jeg er alene og ruller på golvet av lite ting å gjøre. Jeg vil ikke være på dataen, for det har jeg gjort hele mitt barneliv. Så jeg må ut. Ut på tur. Ut i det stygge været å gjøre ugang. Jeg tror jeg skal ta med mine flotte med hjelpere til å gjøre dagen bra. Ipod + kamera = ut på tur.

Godterier fra JapanFoto

Yaay! Jeg er stor fornøyd etter dagens tur innom Japanfoto. Jeg har siklet på en 50mm linse lenge, og endelig har jeg samlet opp penger til å kjøpe det. Sammen så kjøpte jeg en fotobag som jeg har manglet. Det er jo ikke lurt å slenge kameraet ned i veska sammen med leppestift og vannflaske. Og det har jeg vært flink med å gjøre. Fyfy.

Jeg skal i hvertfall ut å prøve linsa i morgen. Happycamper i dag også.

Har du prøvd canon linsa? Hva synest du om den?