Plié, chassé og jeté

Da er "ballett audition" ferdig, og det verker både i selvtilliten og kroppen. Haha, det er ikke så lett å danse ballett skal jeg si deg. Du må huske på fine linjer, inn med rumpa, rak rygg og ikke minst; smil. Nei, moderne og jazz er litt friere, og kanskje litt "enklere". 

I morgen er det samme greiene, bare med moderne. Det blir mye bedre (håper jeg). Så rett i seng! Må bare se litt på motebilder først... 

Danset ballett noen gang?

Dansens dager på Stord

På lørdagen var jeg jo i Bergen og danset. I går, var det danse maraton på Stord kulturhus, så trenger ikke å si at jeg har blåmerker, strekk og stiv og støl fra denne heftige helga. Uansett så har dette vært en helg som jeg alltid kommer til å huske tilbake på. Minnene og inntrykkene er så utrolig mange. Jeg elsker i vertfall dans.

Vant til og med en koreografi konkurranse! Det er gøy! Danset helt alene på scenen for første gang. Litt stas, hehe (det siste bilde er fra da jeg danset alene). 

Håper helga har vært like god for dere som for meg. Og dere får kose dere på tirsdag, 1. mai. Eg skal i vertfall kose meg med dramagruppa hele dagen, og øve. 

Kjekt i helga?

Dansens dager i BergenNoen blinkskudd fra da danse gruppene fra Stord tok seg en tur til Bergen. Må bare si at denne dagen kommer jeg alltid til å huske. Utrolig kjekt, og synd at jeg ikke kommer til å være med til neste år. Er kjempe glad i dere!

Requiem for a Dream - dance

Noen spurte om jeg kunne legge ut dansen, og her er den. Vårt bidrag til UKM. 

Jeg som har koreografert dansen og dansen handler om et litt elsk/hat forhold og et lite innspel av makt og motmakt. Første dansen jeg har laget, og virkelig stolt av den. Gjerne si meg hva du synes!

UKM Bergen 2012

Bilder fra UKM i Bergen. Jeg og Thea danser en av mine koreografier.

Vi kom ikke videre, men uansett så var opplevelsen utrolig kjekk. Aldri danset utenfor Stord før. Så det å danse på en helt ny scene var både skremmende og spennende. Mange flinke dansere, og de to som kom videre fortjente det virkelig. Kanskje jeg dukker opp på ukm til neste år, hehe.