Videre i UKM

Herregud, vi kom videre til Bergen i UKM! 

Fyldige øyenbryn

Fyldige og store øyenbryn som rammer et ansikt, det er så utrolig fint.

Bryn er sikkert det siste jeg tenkte på når det gjaldt sminke og skjønnhet. Jeg tror også det er mange ute der som glemmer øyenbrynene. Men det er vel et av de viktigste i ansiktet å framheve, for det gjør så mye for ansiktet ditt!

Jeg holder på å la øyenbryns hårene vokse litt, sånn at jeg kan få dem litt større. Bare se så fyldige og fine øyenbryn Audrey Hepburn har. Det er så fint! 

Hva tenker du om øyenbryn, viktigt?Fire inspirerende antrekk

Jeg er nok ikke den eneste som samler opp bilder i en egen mappe og kaller den inspirasjon. De fire er noen av dei antrekkene som har vært lengst i denne mappen og inspirerer meg. 

Torsdags begivenheter- Her er jeg som prøver å vere fin for dere. 

Dagen i dag har gått i spinn. Først skle jeg på vei til skolen, og da måtte jeg hjem igjen for å skifte. Så var det øving på dans som jeg og en venninne skal framføre på UKM. Så var det videre med handling og til slutt moderne dans; der danselæreren vår dreper oss. Men jeg elsker travle dager, det hjelper meg sånn at jeg ikke sovner. For jeg er en soveperson.

Og ellers har jeg bare tenkt på klær, klær og atter klær. Vet ikke hvorfor, men det er sånn at jeg alltid tenker på styling og mote. Før var det ikke sånn, selv om det alltid lå i bakhode. Har dere det sånn at du tenker på noe hele tiden? Noe du intereserer deg for? For akkurat no, klarer jeg ikke å ta tankene vekk fra klær og alt som har med mote å gjøre.

Hakke tid, for vi må pakke esker

- Dette bordet er afrikansk og jeg elsker det! Kommer nok til å ha det på mitt nye rom. Det er et lite rundt bord og kjempe kult. Hele dagen har gått i å pakke, bære og rydde. Vi fikk nøklene for det nye huset på fredag, og har vært der nede mange ganger. Det blir tommere og tommere i huset vårt, og det blir mer og mer rot i det nye. Er er rart å tenke på at snart bor jeg ikke på Stord lenger. Snart bor jeg i en annen kommune og et annet fylke. 

Men først er det nok et halvt år hos min mormor og morfar på Stord. Skolen må fullføres, og etter det bor jeg ikke på Stord lenger. Grugleder meg.

Har du noen gang flyttet?

Bowtie and tartanVest og sløyfe - Carling    Belte - H&M    Short - BikBok

Er det meg, eller ser eg veldig seriøst ut på desse bildene? Tru meg, eg sang og danset mens eg tok desse bildene. Ikkje alltid bilder stemmer overens med kva virkeligheten er.

I vertfall har gongen begynt å bli ei ramma med eit slott av fulle pappesker og mamma farter rundt med støvkosten og vasker over alt. Eg er fult i gong med lekser og skulearbeid, samt at eg unner meg nokre pausar der eg koser meg med litt moteblader og te. Det er vel sånn dagane mine er. Lesker, mote og te. Kanskje lite innhaldsrikt, men god nok for meg.

Og ja, eg er veldig interesert i mote. Det har eg nesten alltid vert. What do you think?

No skjer det igjen

No skjer det igjen. Blogging. Det må vere skrivelysten min som banker på fingrene mine og vil at eg skal skrive, for dette er noko eg eigentlig har verken tid til eller gidder. Men no er det blitt laget ein ny side på internett som er min blogg. Min nettside der eg kan skrive om kva eg vil. 

Tidlegare har eg hatt to-tre bloggar der eg prøvde meg ut. Til samman blir det vel nokre år. Så du kan seie at eg har blogget i nokre år, men ikkje sammanhengande. Har ikkje komen så langt at eg virkeleg har blitt kjendt. Kanskje rundt venner og bekjente og i lokal miljøet, men ikkje verda rundt (eller Noreg rundt).

Men så har ikkje målet med det å blogge vert det å "bli kjendt". Målet med bloggen var vel å ha noko å gjere på og vise fram kvardagen min. Den siste bloggen min var jo ein fotoblogg. Nei, ikkje ein sånn blogg der eg tar bilete av muffinsar og slike "trendy ting", men ein sånn blogg eg viste fram kor "god eg er" i fotografering. Det er jo ei lita draum, det å bli fotograf. Så det å lage ein fotoblogg, var vel eit galleri der eg la ut bileta mine.

Så plutesleg sa det stopp, og blogging kvar ikkje kjekt lenger, var noko eg ikkje gadd lenger. Så får me sjå då; blir dette noko av?