The night makes me dream

Det er snart skulestart og jeg er rastløs. Vet egentlig ikke hvorfor, men sikkert pågrunn av at nå vet kroppen at det skal skje forandringer som kommer til å bli litt vanskelig å takle. Ikke bare det å våkne opp til vanlig tid og gå gjennom rutiner igjen, men også det at jeg generelt har vært i dvanemodus helt siden ferien startet og har ikke akkurat vært så flink til å opprettholde min fysikk. Nei, jeg er nok ikke alene om dette og det er en hjelpende tanke.


Det å gå tur om natten hjelper å roe meg ned. Tok med kameraet mitt og tok bilder. Noe jeg har savnet. Det har gått altfor lenge siden jeg tok med kameraet mitt ut på tur og tok bilder av naturen rundt meg. Funnet ut at jeg trenger litt øving før jeg tar kule bilder igjen, men er utrolig fornøyd at kameraet mitt klarte å prestere med tanke på at det var så utrolig mørkt ute da jeg gikk ut. Kudos til mitt elskbare Canon.

Flere som skal begynne på skolen på mandag?

2 kommentarer

Hanne Presthaug
-18.08.2013 kl:22:33


Sv: Knutsaåsen :-)
Sigrid
-19.08.2013 kl:08:21


Jeg begynner vel bokstavelig talt egentlig ikke før torsdag (første forelesning), men jeg drar på bibliokteket for å lese allerede i dag :) Jeg er en sånn som liker å begynne litt før, også passer det så fint når "alle andre" begynner :)

Skriv en ny kommentar