Goodies from England

Jeg fikk med meg en del ting fra England og er veldig fornøyd med innkjøpet. Selv om det kanskje ble litt mye, så vil jeg nok si at noen av tingene her har jeg lett etter lenge. Bare noe jeg sier for å lette samvittigheten min. 

fra venstre : vest flea market t-skjorte urban outfitters korsett flea market bluse henry holland

alle smykker bortsett fra yingyang accessorize yingyang smykke river island bilder longleat safari

fra venstre : bukse h&m waterfall skjørt river island levi's shorts flea market 

Nå føler jeg at jeg har alle basic klesplaggene jeg vil ha. Som den gode shortsen, denim vest, sort korsett og et blomster skjørt. Jeg kjøpte også en enkel hvit skjorte fra England. Den var perfekt. Endelig fant jeg den rette hvite skjorten. 

Nei, jeg tror nok ikke det blir så mye shopping i framtiden. Visst jeg skal kjøpte noe, blir det nok bilder til rommet mitt. Har en stor vegg jeg har tenkt til å fylle med ulike bilder med rammer. Allerede begynt med de fine dyre-bildene på bildet + at jeg har et nydelig maleri et søskenbarn av mamma malte som er avbildet av en ballerina. Perfekt maleri til meg. 

Nå skal jeg lage meg en kopp te også skal jeg gjøre noe nyttig. Må jo komme i rutiner før skolen begynner. Mye å gjøre klart!

 

Ingen kommentarer

sarai94
-19.08.2012 kl:14:16


Wow, så utrolig mye fint du har kjøpt jeg :D Jeg likte veldig godt korsettet, den gråe buksen, smykkene og ikke minst bildene.

Ha en fin dag videre :D

xx Siri
nation of gorgeousness
-19.08.2012 kl:15:54


sarai94: Tusen takk Siri! Du må ha ein flott dag du også :)
Weronika Ellen Irena
-19.08.2012 kl:16:33


ok, jeg elsker alt du har kjøpt deg.

Skriv en ny kommentar