Fashion Museum, Bath day 3


Etter turen i parken, var vi innom Fashion museumet i Bath. Dette likte jeg. Hele museumet var fyllt med gamle viktorianske kjoler fra før 1800-tallet, til årets trender og alle trender mellom desse periodene. Det var jo spesielt å se gjennom de viktorianske kjolene og alle detaljene som trengtes for å lage en slik kjole. Nydelig. Det er litt synd at slikt handverk ikke blir satt pris på så mye som det gjorde da.

Noen bilder fra den mer moderne perioden av klær. Museumet viste hvordan hverdagslige folk fra forskjellige tidsperioder gikk kledd. De hadde et enormt display av antrekk, og ble veldig inspirert. Det var til og med noen plagg jeg trodde var fra 2000-tallet som plutselig var fra 1920 eller 1930. 

Helt til slutt kunne du prøve korsett og slike underskjørt som de brukte på 1800-tallet. Jeg og mamma hadde store problemer med å komme oss inn og ut av kjolene. Hehe, ble litt latter, men vi ble jo søte da. Men for å si det sånn, det ble både varmt og tungt å ha det på seg. Bra vi ikke må gå med store kjoler og korsetter dagen lang.

 

Ingen kommentarer

sarai94
-13.08.2012 kl:23:45


awww, så spennende :D ! Skulle gjerne tatt meg en tur og sett alt

xx Siri
June
-14.08.2012 kl:08:39


Haha så gøy å kle seg i sånne kjoler! :D Dere ble skikkelig søte! :) <3
sandrape
-14.08.2012 kl:13:15


så gøy! :)
Tracey
-14.08.2012 kl:18:41


Hei!

Grunnen til at jeg kontakter deg nå er fordi BloggMatch.no er en side som nettopp har åpnet hvor bloggere og bedrifter kan ha et samarbeid med hverandre. Det blir lettere for deg som blogger å få betalt for arbeidet ditt, samtidig som det blir lettere for bedriften å ta kontakt med deg for et videre samarbeid. Jeg er med på dette og har nå et samarbeid med bloggmatch.no. Jeg kan absolutt anbefale det, og så langt så har jeg fått en del "goder". Blant annet en del invitasjoner hvor jeg har fått alt fra sko til kremer, samt det å møte mange innflytelsesrike mennesker. Neste uke skal jeg på et event hvor KENZA også er en bekreftet gjest og jeg gleder meg veldig, med tanke på at jeg ser opp til henne som den bloggdronningen hun er. Har du lyst til å være med på noe slikt, så vil jeg absolutt anbefale deg å registrere deg på www.bloggmatch.no og dersom det skulle være noen spørsmål så er det bare å spørre meg :)
I n g r i d
-15.08.2012 kl:09:36


så stilig! :ooo

Skriv en ny kommentar