Hytteidyll - not my cup of tea

Visst du kjenner meg godt, vet du at jeg elsker shopping, storbyer og luksusliv. Kanskje det da ikke sømmer seg at jeg sitter nå på en veranda ute i intet, aka "Littleplassen" som min mor så fin har kalt plassen.

Jeg tror jeg har et elsk/hat forhold til denne plassen, for jeg verken stortrives eller hater meg her. Mer en likegyldig følelse. Nesten slik skolen gir. Du være der, men du har heller lyst til å være andre plasser enn her.


Det er så klart ikke bare negative følelser med denne plassen. Det er ganske så rolig rundt her, som er ganske behagelig. Det eneste du kan høre på fine sommerdager er sauer og vinden som spiller fine melodier sammen med trærne. Og kanskje, visst været er fint nok hører du hagesaksens klippende lyd bak noen rosebukser. Det er også ganske så fint her. Mye av fargen grønn, gul og blå. For bonderomantikk på sitt beste klarer du å finne her. Men så er det akkurat det jeg ikke helt har sansen for. Fint av og til, spesielt når du ligger i en hengekøye sammen med en kjempe god bok, men det er som alle ting i verden; best i små mengder. 

Heldigvis skal jeg besøke England senere i sommer, men det er noen par uker til enda. Jeg får vel bare legge meg i hengekøya og lese litt til.

Ingen kommentarer

Kristine
-08.07.2012 kl:18:57


fin blogg du har , veslemøy ! (:
sarai94
-08.07.2012 kl:19:03


Skjønner hva du mener, for jeg elsker de samme tingene som deg. Samtidig elsker jeg roen og freden ved slike naturlige steder. Minner meg fryktelige mye om den øde hjemplassen min så ;D Da er det riktignok herlig å lese bøker :P
maria sanni
-09.07.2012 kl:02:51


Utrolig fin blogg! :-)
Juliefu.
-09.07.2012 kl:11:10


Herreguud, hvor fikk du tak i de fine sandalene? :')
nation of gorgeousness
-09.07.2012 kl:13:17


Juliefu.: Jeg husker ikke.. Kjøpte dem for lenge siden :/

Skriv en ny kommentar