Styling - Glittertopp

 - Everybody deserves to sparkle!

For noen uker siden kjøpte jeg en utrolig fin topp fra Vila. Anledningen var vitnemålsutdeling og avsluttning for 10. klasse. Jeg ville skinne, og det håper jeg at jeg gjorde. 

Etterpå har jeg fundert på hvilke andre måter jeg kunne bruke toppen på, og her er tre enkle antrekk for å inspirere alle dere som har en glittertopp liggende i skapet.

1. Skjørtet er fra Veromoda og det var dette antrekket jeg hadde på meg på avsluttningen sammen med litt for høye sko og fine søte krøller.
2. Følte jeg måtte trå til med noe veldig casual, og hva er mer casual enn jeans og skjorte? Her med jeans fra h&m og skjorte fra bikbok.
3. Til det siste antrekket tenkte jeg noe som var litt mer "party". Her har jeg toppen over en sort kjole fra h&m, drapert jakke fra veromoda og smykke fra mammas samling.

Veldig enkle antrekk, men så er jo det enkle ofte det beste. Tror jeg vil leke litt mer med toppen senere, men da må jeg få meg et skap eller noe annet å ha klærne mine i enn søppelsekker. Det å flytte har sine bakdeler. Mangel på system. 

Hva synes dere?

Ingen kommentarer

sarai94
-29.06.2012 kl:23:01


wow, alle antrekkene var utrolig fine :D Likte spesielt godt det du hadde på vitnemålsutdelingen, og da må du virkelig ha strålt en del! Fantastisk antrekk etter min mening :)
Molly
-30.06.2012 kl:01:22


du har så kule klær!!

Skriv en ny kommentar