Last weekend before I'm gone

På bilde ser du min kreative garderobe jeg laget for meg selv hos besteforeldrene mine. Du bruker hva du finner.

Som noen av dere vet, er jeg midt oppe i en flytte prosess. Denne våren har jeg ikke bodd hjemme, men jeg har bodd hos mine besteforeldre. Grunnen er at jeg skulle fortsette på skolen og fullføre 10. klasse her på Stord, men etter sommeren skal jeg nok ikke bo her lenger. Jeg skal nemlig til Haugesund. 

Det er utrolig rart å tenke på at jeg ikke bor her lenger. At jeg egentlig ikke hører hjemme her, men samtidig føler jeg ikke meg hjemme i Haugesund heller. Det er nett som om jeg er stuck mellom to steder og at jeg ikke klarer å bestemme hvor jeg skal være. Det forandrer seg nok. For til høsten skal jeg jo gå på skole på den nye plassen. Der får jeg nye venner, nye opplevelser og nye impulser som fører til at jeg raskt kommer til å bli kjent i den nye byen. Da blir plutselig Stord til den plassen som jeg ikke kjenner gatene til eller vet hva kassadama heter. 

Det er egentlig helt feil sånn jeg tenker nå, for det blir jo ikke sånn. Jeg har jo fremdeles folk og forhold som kommer til å knytte meg til Stord og det er jo bare en times kjøretur så er jeg der jeg tilbakel. Men når det er sånne drastiske tiltak som skjer, tenker du på det værste. For dette er virkelig drastisk for meg. Aldri flyttet før og aldri bodd noen annen plass. Skummelt rett og slett.

Men jeg kommer til å klare meg. Det er ikke sånn at jeg sitter her og kvir meg til noen ting, for slik er det ikke. Jeg gleder meg faktisk. Gleder meg til å utforske nye steder og bli kjent med nye mennesker. Det blir et lite eventyr. 


Ingen kommentarer

June
-15.06.2012 kl:19:21


Det vil bli rart for meg å besøke bestemor og Ottar uten å ta turen innom gamlehuset deres. Men forandring fryder, er det ikke det de sier? Jeg er bombesikker på at du kommer til å stortrives på danselinja! Videregående er mye bedre enn ungdomsskolen, det lover jeg deg. Gleder meg til vi sees igjen, baktus <3
sarai94
-15.06.2012 kl:19:22


Håper det går supert med deg og flyttingen ;) Bare å tenke positivt :D
Tran Nguyen
-16.06.2012 kl:17:27


Det kommer nok til å gå bra! Haugesund er en nydelig liten by med mange koselige personer, i hvert fall de jeg kjenner! :) Lykke til med flyttingen! :)

xx TraN

Skriv en ny kommentar