Styling - Grandma t-shirt

 

I dag satt jeg sammen tre antrekk sammen med denne blusen som jeg kan godt tenke meg flere bestemødre der ute kunne ha gått med. Men jeg skal ikke kle meg som en bestemor, men heller style den sammen med mine egne klær og gjøre den litt mer moderne.

Jeg kjøpte den på et loppemarked i Bergen for noen uker siden nå, og har ikke klart å gått med den enda. Derfor tenke jeg å utfordre meg selv i å lage tre antrekk jeg kunne ha gått med ute, og rett og slett bli vant med plagget. Kanskje et tips til dere som har mange klesplagg dere ikke helt er trygge på. Prøv dere fram!

 

 

 

1. Preppy

Tok en mørk grå genser fra veromoda over for å få vekk det firkantede preget blusen gav meg og slang på en rød bukse for å få litt mer farge. Utrolig stilig og ganske hverdagslig antrekk. Her ser du ikke at blusen er gammel og kragen kommer veldig fint fram.

2. Rocka

Min teori er at alt ser bra ut med et par svarte skinny jeans, og denne blusen er intet unntak. For å ramme blusen litt mer, så tok jeg på en tynn jakke. Tok på meg den nye røde leppestiften min også, for å få litt mer farge i antrekket.

3. Grungy-ish

Dette her er sommer. Digger den neon oransje toppen under. Bildet gjør fargen blass, men i virkeligheten er toppen utrolig signa oransj, noe som gjør at antrekket blir ganske så spesielt. Uten toppen hadde nok antrekket ikke set så bra ut. Valgte også å ha den røde leppestiften for å få litt mer farge konstraster.Let me know what you think! Jeg er i hvertfall veldig fornøyd. Etter jeg var ferdig med å ta bilde av antrekkene, fant jeg fort ut flere antrekk som jeg kunne bruke med blusen. Visst du har et plagg du er usikker med, så bare prøve deg fram. Bli kjent med det. Det funker!

 

Hva synes du om stylingen?

Ingen kommentarer

J a s i s
-05.05.2012 kl:19:46


haha så nice! du er flink as :)
Marta
-06.05.2012 kl:12:59


Elsket den rocka og den grungeish. Du er veldigmflink til dette :)
Tran Nguyen
-06.05.2012 kl:17:51


Jeg elsket den skjorten, spesielt den fine kragen! Kjempefine antrekk, spesielt det rocka, det var stilig!

xx TraN
photodiaries
-13.05.2012 kl:16:32


Sjukt fin klesstil, Veslemøy! :-)

Skriv en ny kommentar