June er best!!

Hei og hopp alle i hopa!!
June her! Veslemøys fantastisk kule bestevenn! Vi har akkurat kommet oss inn på hotellrommet vårt, med utsikt til kontorene til Tine, operaen, en rundkjøring og en byggeplass. Vi er klare til å rocke Oslo hardt! I skrivende stund sitter jeg og hører på rennende vann fra badet. Veslemøy er i dusjen. For hun har danset livskiten ut av Bergen by! Dere får helt sikkert høre mer om dette fra eieren av denne AVESÅME bloggen litt seinere, for jeg har ikke fått detaljene ennå. Men er sikker på at hun kommer til å komme videre til UKM i Trondheim! Hun er så flink, den lille danseren min!

Jeg og min familie satt og kopa på toget fra Hamar da PLUTSELIG Veslemøy og hennes familie kom inn i vognen vår! Samme tog, samme vogn! HELT TILFELDIG! Jeg ble skikkelig positivt overraska! Vi invaderte hotellet og nå sitter jeg her som sakt. Vet ikke helt hva som skjer videre, men sola skinner som en sol (merlig nok) og det er uutholdelig å være inne i slikt nydelig vær! Vi har planer om å leke skikkelig turister, så det blir nok en tur på taket til operaen og slottsvaktene, ja. Og ja, det holdt jeg på å glemme. Vi skal på Bernhoft konsert!!

NÅ ER VESLEMØY FERDIG!! Wiihuu!! Da er vi et skritt nærmere sola! Åh som jeg gleder meg! 

Da tror jeg at jeg avslutter dette ekstemt kule blogginnlegget og setter meg og ser på Veslemøy fikse seg. Nei, nå løp Veslemøy ut av rommet med kameraet og vått hår. Ahh, hva man ofrer for fine bilder. Er dere heldig så får dere se bildene hun tar litt seinere!

Anywaaays, ha er trivelig lørdag alle sammen! Kos dere masse masse masse i solaaa! Hadeee! 

 

Ingen kommentarer

"Blomsten"
-14.04.2012 kl:15:48


FØNKI

Skriv en ny kommentar