Aktiv

Siden det er mye dansing framover, fikk jeg noen få tvangstanker om at jeg bør trene litt mer. Begynne å jogge, ta litt mer sit-ups og få litt mer muskler som det heter. Men som alle andre ungdommmer som lover at de skal trene, har jeg lite tro på at jeg kommer til å bli mer aktiv. 

Allerede så er jeg jo aktiv. Danser minst to ganger i uka, pluss litt egen trening her og der. Men jeg vil mer. Vil begynne å se forandring i fettet. La fettet bygge seg opp til deilige og formfulle muskler som kan gjøre utrolige ting med kroppen min. Skal ikke bli bodybuilder, men litt mer muskler hadde ikke skadet i det hele tatt, hehe.


I dag var en sånn dag som ble aktiv. Med motivasjonen på topp, startet jeg med å jogge. Så danset jeg i en time, strechet etterpå, også danset jeg i en og en halv time etterpå det igjen. Så kan si at det verker i hele kroppen, men det er bare deiligt.

Også har super søte Hanne vurdert bloggen min! Setter utrolig mye pris på tilbakemeldinger. Både konstruktive og positive. Tusen takk! 
Du kan lese hva hun skrev her. Sjekk gjærne ut bloggen hennes. Hun skirver veldig bra og tar veldig gode bilder.

Hvor mye trener du?

Ingen kommentarer

Terese
-11.04.2012 kl:23:48


Styrketrening er gøy! Trener 4 ganger i uka :)
Tran Nguyen
-12.04.2012 kl:11:51


Så fine bilder! Jeg trener ikke i det hele tatt, har så dårlig motivasjon, men føler jeg må begynne og jogge snart! :)

xx TraN

Skriv en ny kommentar