Naturale

skjorte carlings (herreavdeling)

Jeg har begynt å ikke gjøre noe med håret. Bare ha det naturlig og krøllete/bølgete. Det er rart, for jeg føler jeg ikke passer det, samtidig som jeg på en måte liker å ikke gjøre noe med det. Før hatet jeg når håret hadde en liten antydning til en bølge i håret. Misunnet folk som hadde langt rett og fint hår. Mens jeg måtte leve med krøllete og fluffy hår. Nå setter jeg mer pris på det.

Jeg har ganske så sterkt hår, så jeg har ikke merket så mye skade etter alle desse årene med rettetang og hårføner, men jeg har merket en forandring etter jeg sluttet å bruke det så mye. Det har blitt mykere og deiligere å ta i, hehe. Så naturlig er bra, ikke sant?

Pleier du å la håret gjøre som det vil av og til?

Ingen kommentarer

MartaChan
-10.04.2012 kl:17:32


For det meste er det håret mitt som bestemmer. En sjelden gang tar jeg kanskje og styler det litt, men ettersom håret mitt er naturlig stritt (nokså stritt ._. ) så lar jeg det henge. Skulle ønske jeg hadde litt naturlige krøller.
nation of gorgeousness
-10.04.2012 kl:17:36


R A I I N B O W W: Du er heldig. Men så misunner vi jo folk som har ting vi selv ikke har..
Teresa Nguyen
-10.04.2012 kl:18:42


pleier bare å la håret mitt være som det vil :)
Siri
-10.04.2012 kl:18:48


Kjempefint hår du har :D

Bruker ikke noe produkter i håret mitt bortsett fra shampo, balsam og hårkur. Spray og slikt gjør bare håret mitt grusomt. Håret mitt er nok 100 prosent naturlig og ekte ;D
nation of gorgeousness
-10.04.2012 kl:20:13


Siri: Enig med det at spray og andre produkter gjør håret grusomt (i hvertfall mitt også), og selv bruker jeg bare shampo og balsam :)

Skriv en ny kommentar