Hva er stil?

Hva er egentlig god stil? Er det det å følge moten? Er det det å se bra ut uansett hva du har på deg? Eller er det det å ha på deg noe som representere deg?

For meg, er stil noe som kommer innen i fra. Visst du har god stil, så vet du hva du passer og du vet hva du selv liker. Du klarer å sette sammen farger og snitt som ellers hadde sett utrolig rart ut på andre, men du klarer å få det til å se bra ut på deg.

Du trenger ikke å holde deg til en spesiell sjanger innen klær og stilarter, for du finner ting du liker og mixer det og gjør det om til din egen stil. For din stil er spesiell. Det er bare du som passer din stil.

 Stilen din kan være så mangt, for den trenger ikke å være noe spesifikt. Den kan være alt fra ingenting på en gang. Jeg synest det er fint når jeg ser personer som er ganske så skitzofrene i klesveien.  For da viser de at de har kreativitet og elsker å eksperimentere. Noe som er bra. For det å ha stil, er litt kunsteraktig. Mote er jo kunst. En helt spesiell kunstform som alle kan delta i, og alle kan ha en mening om. Det er noe felles for alle i hele verden. 

Kort oppsummert: For meg er stil kunst. En måte å vise verden din kreativitet og vise hvem du er. Det er lov å tørre, og det er lov til å eksperimentere!

Hva er stil for deg?

Ingen kommentarer

Helena - kommenterer tilbake!
-06.04.2012 kl:21:36


Er faktisk helt enig med deg :-)
Ledaa
-06.04.2012 kl:22:06


Min stil er litt forskjellig. Kommer liksom ann på humøret c':
sarai94
-07.04.2012 kl:10:41


Veldig kloke ord her!

For min del er stil når du klarer å vise din egen personlighet. Det er i alle fall det jeg prøver å gjøre hver dag :)
Malin
-07.04.2012 kl:14:27


Du e så flink Veslemøy! Å du har nåken gode poeng. Da e liksom litt om å gjer å finna kler så passe deg, å kroppen din. :-) pent bilde óg! :-D
Sønneva
-07.04.2012 kl:14:59


Åå så bra skreve :) veldig enig med deg :)

Skriv en ny kommentar