PÅSKE

Jeg er glad i påske. 
Gul fargen som er overalt, sprer glede og godteriet som gjemmer seg under lokkene i påskeeggene er på en måte litt ekstra godt i påsken.  
Jeg vet at når påska er over, blir det ikke noe sløving på sofaen eller ta et glass cola og kose seg med tv'en. Da blir det hektisk. Mange lekser og innleveringer venter på skolen, og jeg må øve og på dans som pokker.

Først kommende helg etter påsken, er det UKM i Bergen + at det er konsert i Oslo med Jarle Bernhoft. Med andre ord, jeg kommer til å være to steder på en gang den helga. Gjett om jeg kommer til å stresse meg i hjel! Men det blir nok gøy. Jeg er flink til å stresse meg ned i stressede situasjoner. Må bare passe på å spise skikkelig og drikke myye vann. Ellers så besvimer jeg mitt opp i kaoset.

Hva venter dere etter påska?

Ingen kommentarer

sarai94
-02.04.2012 kl:17:25


Det blir en god del prøver, framføringer og innleveringer. I tillegg er det en eksamen som venter på meg også :O gruver meg..

Superfin t-skjorte du brukte på bildet forresten! Hvor er den fra :) ?
nation of gorgeousness
-02.04.2012 kl:17:26


sarai94: Den er en av mine trofaste sinletter fra carlings :) Den er ganske gammel, så tror nok ikke den finnes i butikkene enda...

Skriv en ny kommentar