Lat eller syk?

Ikke noe skole i dag. Grunnen er at jeg har vært hos legen og vært på ungdomsrådmøte. Hos legen snakka jeg om blåmerka mine som kommer litt for ofte og blir litt for store. Jeg danser mye, og da er det ikke til å unngå å dunke seg, men da er det jo normalt å bare få små søte blåe flekker. Men på kroppen min danner det seg både Afrika-figurer og andre skapninger i reinbuens farger.

Etter at jeg kom hjem fra møte, har hode dunket og jeg har kladsvettet. Jeg tror eg har fått en reaksjon etter blodprøvene siden de tok mye blod, men det kan ikke bare være det. Gårsdagens kveld følte jeg meg også dårlig. Så om det har en sammenheng, vet jeg ikke. Alt jeg vet er at jeg sitter i senga og ikke orker å gjøre noe som helst.

Jaja, jeg får slappe av og håpe jeg blir bedre til i morgen. 

Ingen kommentarer

Synne
-20.03.2012 kl:20:45


God bedring! :-D

og kjempe fint bilde!!!!!
Lilly
-20.03.2012 kl:21:25


Off, høres ikke bra ut, spesielt det med blåmerkene! Har en tendens til å få blåmerker selv, men hos meg er heller problemet at det er sykt mange små, jeg ser jo ut som en leopard, haha!
Siri
-21.03.2012 kl:11:09


Uffda, håper i alle fall det går bedre nå :) God bedring!

Jeg får også ganske lett blåmerker. Bare jeg treffer en bordkant så får jeg en blåflekk. Synes det er utrolig irriterende :P Men tror det har en sammenheng med at stort sett alle i slekta får det ganske lett.

Skriv en ny kommentar