Going wild on Gina, and other places...

Jeg er utrolig glad i ginatricot sin stil, og alle de fire plaggene over er fra gina. Er spesielt glad for at jeg fant den lille hvite og svarte toppen under jakken. Den er så fin, og jeg er veldig svak for geometriske mønstre. Pluss at den blekede jeansen kostet bare 30,- (lucky).

Alle toppene er fra Lindex og den fine lommeboka er fra Kappahl. Endelig fant jeg enkle t-skjorter med v-neck. Elsker hvordan sånne t-skjorter sitter på kroppen. Blir en veldig beachy og effortless look med sånne t-skjorter. Og lommeboka digger jeg.

Denne klokka fikk jeg til bursdagen min, og er utrolig glad i den. Veldig stor, men så er det jo en herreklokke. Når jeg skulle velge meg en klokke så kom jeg alltid bort til herreklokkene. Dameklokkene var så små og pyntete, mens herreklokkene var utrolig røffe og kule. Den ser litt rar ut når den er på handen min. Jeg har så lite håndledd, hehe.

For å forsvare mitt forbruk, er nesten alt dette kjøpt på gavekort og kuponger som jeg har samlet på i måneder. Så jeg betalte minimalt. Det var også masse salg i butikkene, men etter den første turen på lindex og ginatricot, turte jeg ikke å kjøpe noe mer. Det var vel egentlig en bra avgjørdelse. Kan fort bli for mye.

Jeg ver i hvertfall en veldig happycamper!

Ingen kommentarer

Niina
-16.03.2012 kl:19:51


Fine kjøp, og for et kupp på buksa! :-)
Dreamersworld.
-19.03.2012 kl:12:49


wæ, døds kule klær! Kan være jeg må inn på ginatricot nå og ''kopiere'' deg litt (a) Og lindex, har hatt lyst på sånn blodeish topp lenge, men aner ikke helt hvor jeg skal finne de fine toppene :c

Skriv en ny kommentar