Flytende tanker

Ferien er slutt, og alt annet enn skule og lekser har blitt ned prioritert. Jeg liker det ikke, men blikket mitt er satt på et mål som jeg må nå, og for å nå det er lesing på diverse fag et lite must. 

Uff, blir nesten litt sliten av å tenke på at snart blir det helt annerledes og andre ting å forholde seg til. Andre lærere og folk som kanskje ikkje bryr seg så mye om du stryker eller ikke. Når jeg tenker over det, er egentlig ungdomsskulen veldig rolig og veldig koselig. Ikke det at videregående ikke kommer til å bli koselig, men med alt det jeg har hørt så langt for videregående, så blir det mer seriøst og mer viktig å gjøre en insats. Skremmende.

Wow, jeg skriver et seriøst innlegg med store ord. Ingeting om hva jeg har laget eller hatt på meg. Egentlig skulle dette innlegget handle om hva jeg har lyst på av ting og tang, men etter litt for mye debatt rundt middagsbordet med ulike seriøse temaer, ble jeg i tanke humør. Og det blir ikkje bedre med slike jazz og soul rythmer som er filosofiske i seg selv. 

Uansett. Poenget mitt er, at bloggen mangler kjøtt og flesk. Noe jeg har tanker om å føde den lille nettsiden min med. Men alt du gjør må du ha tid til, og tid kommer snart. Det lover jeg.

Ingen kommentarer

sarai94
-08.03.2012 kl:15:55


Uff, du behøver virkelig ikke å gruve deg så mye. Jeg gjorde det samme, og det var virkelig ikke noe vits i å gjøre det :P Jeg har gått på videregående i 2 år nå, og jeg stortrives. Veldig gode lærere, og jeg har blitt kjent med massemasse folk. I tillegg er du mye friere, og du blir mer selvstendig. Det kunne for eksempel bli litt plagsomt på ungdomsskolen for min del. Det var nesten slik at lærerne brydde seg for mye. Hvis du forstår hva jeg mener :P

Selvfølgelig savner jeg ungdomsskolen, men jeg ville aldri byttet det mot årene på vgs :D

Hva slags linje skal du velge :P ?

Skriv en ny kommentar